Aspirante optimiste (749)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Neatza!

Gina dupa testul de ovulatie ar trebui sa ovulezi in 24 de ore, si dupa cum vad temperatura a inceput sa creasca si este foarte bine, asa ca sa prestezi si in seara asta sau maine.
Claudela bine ai revenit!

Eu sunt tare ocupata la munca, asa ca o sa intru cand o sa pot.
pe toate!

In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi, Selezin ACE 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Fetelor, nu mai stiu foarte exact cand se produce ovulatia in functie de mucus...Eu ieri am avut un mucus mai lichid si mai rozaliu...Nu am prestat nimic ca ma durea in partea stanga...Dar astazi sunt ok...

Primavara incepe cu tine!

Un nou inceput!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui claudela

Fetelor, nu mai stiu foarte exact cand se produce ovulatia in functie de mucus...Eu ieri am avut un mucus mai lichid si mai rozaliu...Nu am prestat nimic ca ma durea in partea stanga...Dar astazi sunt ok...

Un nou inceput!

Depinde la cate zile iti vine cm.
De norma ovulatia vine cu 14 zile inainte de venirea cm,dar vb de un cm de 28zile dar la fiecare organism se poate comporta divers

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina85 spune:

Foruminelor unde sunteti???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

La mine cm e in regula...Doar ca niciodata am avut mucusul usor rozaliu care m-a indus in eroare...

Un nou inceput!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

buna fetelor

am intrat si eu putin

am fost cam ocupata in ultimele zile si acum trebuie urgent sa ma apuc de curatenie

despre mine va pot zice ca ma apropii de ovulatie
o sa merg si la medic sa mai vad ce si cum

si acum voiam sa-mi dau comanda de teste de sarcina si ovulatie

repet, cine vrea teste de sarcina si ovulatie sa-mi zica dar rapid ca azi vreau sa comand
testul de sarcina costa 2 lei si cel de ovulatie 3 lei

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina87 spune:

Gina eu am la semnatura chart de la FF,si cred ca nu mai este nevoie sa scriu temp,este mai usor sa accesati linkul de la semnatura

Sufletelul meu.Eric 28/09/2007
trying to conceive
http://www.fertilityfriend.com/home/32b890

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

fetelor sa va zic ce am inceput sa fac....

mi-a dat o buna prietena o bicicleta super tare pt sport

deja am inceput sa alerg pe ea, ma simt super

trebuia sa fac ceva in privinta asta ca nu se mai poate
poate de asta nici nu mai raman ca atunci cand am ramas aveam cu vreo 5-10 kg mai putin

mi-am propus sa alerg primele 3 sapt din cm, adica pana prin z 21 si apoi pauza pana imi vine cm ca sa fiu sigura ca nu fac ceva rau daca e bebe

voi ce ziceti? pot alerga fara pauza? daca e bebe si alerg oare ii poate dauna?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana0000 spune:

Lore ma bucur ca ai inceput sa intrii din nou. Eu sunt de parere ca sportul nu dauneaza,daca tu stii ca ai anumite pb cu efortul in sarcina atunci evita,altfel mi se pare ok sa faci miscare.
Eu iau antibebe in continuare, tenul meu arata minunat,ma simt bine,deloc obosita. E bine sa nu te mai gandesti ca iar iti vine,ca iar nu e bebe...
Dezamagirea vine cand te astepti sa fie bebe,cand nu ai asteptari nu ai nici dezamagiri.
In curand redevin aspiranta,sper pt putina vreme.

------------------------------------------------------------------------------------------
Ovare polichistice, Sex Hormone Binding Globuline sub limita,DHEA - S peste limita.....inca nu am intalnit medicul sa stie tratamentul sa aduc aceste 2 analize in limite :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Lore si eu sunt de aceeasi parere cu Dana, chiar este indicat sa facem miscare dar nu in exces, si eu as vrea sa merg sa alerg dar sa se mai incalzeasca putin afara.

Fetelor eu o sa plec la piata universitatii, ne citim maine.

In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi, Selezin ACE 1/zi

Mergi la inceput