Aspirante optimiste (749)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Da, da asa Corina, eu deobicei las pe Reserch, ca si metoda de determinare a ov. De mai bine de un an am FF in Vip si mi se pare ca e mai acurata metoda asta decat cea normala.
Gina, atata timp cat nu pui graficul eu nu pot sa te ajut, nu pot sa imi imaginez bine pe numere. Dar in mod normal FF nu iti zice dinainte cand ov., ci o presupunerea de-a lui. Este acurat, asa cum zicea Alex, dupa ce ai 3 zile de crestere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabyv

Da, da asa Corina, eu deobicei las pe Reserch, ca si metoda de determinare a ov. De mai bine de un an am FF in Vip si mi se pare ca e mai acurata metoda asta decat cea normala.
Gina, atata timp cat nu pui graficul eu nu pot sa te ajut, nu pot sa imi imaginez bine pe numere. Dar in mod normal FF nu iti zice dinainte cand ov., ci o presupunerea de-a lui. Este acurat, asa cum zicea Alex, dupa ce ai 3 zile de crestere.

Mersi,o sa il pun maine,poate ma ajuti sa inteleg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Morning, girls!

Citat:
citat din mesajul lui camcris

am o intrebare la voi a mai facut cineva histeroscopie? eu ma pregatesc luna asta si vreau sa stiu ce ma asteapta, i-mi este teama ca poate nu-mi trec uratii pana atunci, este vre-o problema daca mai am ceva pete?(scuzati detaliile) sau trebuie sa fiu curata?

Histeroscopie n-am facut, am facut histerosalpingografie si mai aveam un spotting de final de cm pe acolo. Doc s-a oprit si m-a intrebat: ce e asta? Zic: "sunt z8, e ultima urma de cm." Si a zis ok, si a continuat.
La mine Cm dureaza cam 4 zile max fluxul si apoi mai am doar spotting. Acum depinde si de lungimea cm-ului tau. Bafta la histero!!

Wishing for rainbow baby dust !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

neatza fetelor!!!
vaofer o !!! nu stiu cum este la voi dar noi speram sa ne dam cu saniuta curand!!!
cemult imi place sa va vad luptatoare, ma bucur ca " disperarea" intarita si de efectul sarb de iarna se evapora si suntetipline de optimism!!

sa mergem toate la odisee anul asta, sa stiti ca nu ma supar daca mi-o luati inainte toate!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameivoinicul nostru la 6 luni
fetele mele de suflet
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IuliaCospy spune:

Neata fetelor, si la multi ani cu multa intarziere!
Nu stiu daca va mai amintiti de mine, caci trecerea mea a fost destul de pasagera in octombrie, insa am continuat sa va citesc aproape zilnic.
Acum ma reinscriu in clubul aspirantelor, pentru bb2, asa ca o sa va rog sa ma reprimiti in grup si sa ma treceti in listuta. Sper ca de data asta sa fie cu noroc si sa pot sa tin puiul in brate.
Deocamdata sunt in asteptare. CM intarzie, testele sunt negative, si teoretic am cam tinut cont (a se cini ne-am protejat) in perioada fertila, caci tocmai luam niste antibiotic. Suspectez ca ar fi pe fond emotional, caci am avut niste zile pline de surprize, cei drept placute, si am in istoric astfel de dereglari. Ce-i drept nu dupa ce am nascut prima data, dar cine stie.
Daca nu se intampla nimic pana la sfarsitul saptamanii, merg la beta si la dr.

Va pup pe toate si va doresc din tot sufletul sa va strangeti puiutii in brate cat mai curand!

Iulia, mami de Sara Andreea
http://saraandreea.shutterfly.com/36?startIndex=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ca_Mila spune:

Buna fetele va pe toate!!!

Eu va citesc din umbra si astept vesti minunate de la voi.

Kmy ce mai face verisoara ta? nu ne-ai mai zis nimic de ea...

12+

Mergi la inceput

buna!!!
verisoara mea este bine, ceva greturi, acum cateva zile si-a facut morfo de trim I + dublu test!!! in rest, ea este extrema mea, dac eu eram o devoratoare de informatie cu privire la sarcina si tot ce implica aceatsa , ea nu, nimic, doar consultul la medic si atat!

fetele mele de suflet
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Mergi la inceput

Camila
tu cum te simti? cum merge sarcina?

fetele mele de suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ca_Mila spune:

eu sunt bine cu lene si cu greturi.

creste, am fost sapt trecuta la eco, avea 5,23 cm dadea din manute si picioruse.
Acum asteptam rezultatele de la dublu test.
va pup

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrenescu spune:

Hello fetele,

De la mine nimic nou. Astept sa treaca zilele, poate am avut bafta de data asta si se prinde bebitul. Uhhh, ce bine ar mai fi! Deocamdata insa stau cumintica pentru ca daca ma gandesc prea mult la asta incep sa fiu nerabdatoare si imi cauzeaza

Oricum, ar trebui sa ma testez dar nu sunt inca hotarata cand si cum sa fac asta, adica daca sa fac chestia asta la 10 zile dpo sau sa astept pur si simplu sa vad daca imi vine.

Avand in vedere ca am avut test de ovulatie pozitiv in z17 cred ca am ovulat in z18 si adaugand 10 zile ar veni ca data de testare 28 ianuarie. Adica mai e fooooaaarte mult. Mentionez totusi ca am un feeling placut, asa, nu stiu cum sa-l explic. Seamana in capul meu cu o certitudine dar imediat ma adun si-mi aduc aminte ca nu vreau sa fiu dezamagita si revin cu picioarele pe pamant

Cat mai curand

Mergi la inceput