Nasterea la Arcadia - Iasi (29)
Raspunsuri - Pagina 15
Nico_A spune:
Buna mamici si bebici,
Am terminat si eu cu examenele si acum am timp doar sa-l astept pe bebe .
Mamici voi ce ati avut pregatit pentru bebe pentru cand l-ati adus de la maternitate ? Ma refer la hainute, cosmetice ...si nu mai stiu...spuneti-mi voi, va rog
Astept o minune-n viata mea ... +38 cu
ionelamaria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nico_A Buna mamici si bebici, Am terminat si eu cu examenele si acum am timp doar sa-l astept pe bebe . Mamici voi ce ati avut pregatit pentru bebe pentru cand l-ati adus de la maternitate ? Ma refer la hainute, cosmetice ...si nu mai stiu...spuneti-mi voi, va rog Astept o minune-n viata mea ... +38 cu |
Fiind la bb2 eu nu m-am mai aruncat la mai nimic
Am avut acasa salopetele intregi, vreo 5 spalate si calcate( alea intregi nu au elastic pe burtica si sunt mai ok in perioada colicilor)
cateva body-uri ( tot vreo 5)
pantalonei
Caciuli NU( nu am pus deloc)
un overall
vreo 3 paturici
aleze de unica folosinta pentru schimbat
NU jucarii
NU patut
wrap
scoica
( carutul d ela primul bebe e si acum in dressing)
nu produse cosmetice cu chimicale ( eu folosesc infuzii la baia copilului)
Nu biberoane,
Pompa da , dar nu inainte de a sti daca imi trebuie. Eu as hotari de care pompa sa iau daca am nevoie si as cumpara-o numai cand s-ar cere
Prosopele mici de sters bebe la fundic dupa fiecare scutec ( eu il spal, nu folosesc servetele)
cateva scutece de finet ( bebe nu se pune pe lenjeria noastra, paturile noastre etc)
perie de par ( pt bebe)
termometru
apa termala pentru spalat fata sau ser fiziologic ( eu iau la fiole de la carrefour)
si sa mai povesteasca fetele
LenaC spune:
asta e listuta mea
https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AtHjhvQGMzK7dDFiOE5yMmhqeUI1a0FUcmgzaTR2LUE&hl=en_US#gid=0
claumarcoci spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LenaC asta e listuta mea https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AtHjhvQGMzK7dDFiOE5yMmhqeUI1a0FUcmgzaTR2LUE&hl=en_US#gid=0 Lena - fericita a Maiei http://tickers.baby-gaga.com/t/bunbunard20111008_-6_My child is.png" target="_blank"> Bebe Maia - 8 oct 2011 |
super eleganta lista
Simonik21 spune:
Super lista Lena....multe de acolo le am si achizitionat, mai am cateva de cump si eu (eu as mai adauga si caditza pt baitza). App de cosmetice pt bebelusi etc...ce parere aveti despre crema de galbene pt funduletzul bebelusului( am 2 prietene care au folosit la copilasii lor si cik este f buna)? Voi ce ati folosit?
Am fost azi la Arcadia si am semnat contractul pt nastere si de acum ast pana sapt viitoare, joi, sa imi fac cateva analize trecute in contract si consultatia cu anestezistul. Aaaa....si mi a dat cadou un voucher in val de 330lei (adik 3 sedinte de kinetoterapie si 3 sedinte de masaj vacuumatic).
cu 35+
LenaC spune:
Simonik mersic.
Caditza si patutul nu le-am pus pentru ca le-am primit .
Eu folosesc crema de galbenele de la Weleda si e foarte bine. Cu bephanten a fost data pitica doar in maternitate.
Ce fain ca ai primit voucher. Sa il folosesti cu placere.
claumarcoci spune:
Voucher, flori, dar eu de ce nu am primit nik, nu le-a placut de mine ( m-am uitat aseara la clipul de la arcadia mami si cand pleca din maternitate primea un buchet de flori )
Mie mi-a zis "va mai asteptam"
Oricum sanatosi sa fim noi, dar nu mi se pare fairplay
In alta ordine de idei Simo sa-l folosesti cu mare placere
gravidacori spune:
help, mi-a venit CM. nu stiu nimic despre asta .fata a vrut mai toata ziua la san de la pranz pana acum, in fiecare ora aproape,desi acum 10 min. si-a facut aparitia acest 'musafir'. are vreo leg.?