Nasterea la Arcadia - Iasi (29)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia_iulia spune:

Citat:
citat din mesajul lui LenaC

Iulia ce ai scris tu acolo nu ajuta doar la coaja de portocala ci si la un mod de viata sanatos.

Imi place, numai k e tare greu.
Eu am de dat doar burta jos, dupa 6 luni o sa incep abdomene. Oricum de cand am fost gravidutza am inceput sa mananc cat mai sanatos :)

Lena - fericita a Maiei

Bebe Maia - 8 oct 2011

Hai ca nu e greu ,eu am reusit

Mergi la inceput

Am fost la vaccin cu ANDREI si nu a plans deloc .CLAUMARCOCI sa ma astept la vreo reactie adversa la vaccinul asta ,data trecuta nu a avut nimik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claumarcoci spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulia_iulia

Am fost la vaccin cu ANDREI si nu a plans deloc .CLAUMARCOCI sa ma astept la vreo reactie adversa la vaccinul asta ,data trecuta nu a avut nimik.

Nici noi nu am avut nici o reactie adversa, dar i-am pus preventiv un supozitor de paracetamol,si la primul vaccin am facut la fel si am fost ok.
Pupam piciorus intepat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Ce baiat curajus are mami. Bv Andrei
Pupam bulanasul sa treaca repede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gravidacori spune:

eu nu i-am mai pus paracetamol nici la 4 nici la 6. nu s-a intamplat absolut nimic.

Mergi la inceput

Multumim de pupici si lamuriri !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia33 spune:

Buna fetelor. Sun asa de suparata , Sofia mea a cazut ieri a treia oara din pat si nu am covor in dormitor deci direct pe parchet.De data asta a fost neatentia sotului care a lasat-o pe pat si a mers sa arunce un bec la gunoi;in cateva secunde a cazut si ce e mai grav e ca avea suzeta in gurita si si-a rupt pielita aceea mica de sub buza de sus .A plans mititica si i-a curs si sange bineinteles, iar eu cand am vazut aproape am lesinat si am inceput sa plang mai tare ca ea. Si-a revenit dar acum stau si ma gandesc ce sa fac, sa merg la medic? se mai prinde oare acea pielita singura si exact la fel cum a fost?imi vine sa ma dau cu capul de peretipentru ca stabilisem dupa ce a cazut a doa oara sa nu o mai lasam nici o secunda pe pat daca nu suntem in camera.:(

Mergi la inceput

Camy, eu zik sa mergi... s-ar putea sa fie nevoie de copci dak e tare lovit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia33 spune:

Lena nu e tare :( adica daca ridic buzita se vede ca e desprins acolo...e un loc asa mic doamne fereste sa ajung la asa ceva...

Mergi la inceput

Atunci poti folosi ceva sa o ajuti sa ii treaca repede
Stiu k pentru rani la adulti in gurita este GEngigel
am impresia ca este si pentru copii
el ajuta sa se trateze mai repede ranile in gurita.
poti cauta sa vezi dak e ok pentru bebei.

Mergi la inceput