Nasterea la Arcadia - Iasi (29)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Ionela zicea ca e mit si ca nu are nici o legatura una cu alta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonik21 spune:

Multumesc LenaC, cand merg la farmacie sa iau ser fiziologic atunci am sa iau si crema de galbenele sa vad ce gasesc.
Claumarcoci, am avut eu credk noroc....las k atunci cand vei mai naste un bebe o sa ti de a si tie:D
Noapte buna

cu 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui gravidacori

help, mi-a venit CM. nu stiu nimic despre asta .fata a vrut mai toata ziua la san de la pranz pana acum, in fiecare ora aproape,desi acum 10 min. si-a facut aparitia acest 'musafir'. are vreo leg.?

MAMA PRINTESEI ESTERA ELENA-26MAI 2011

O legatura intre cm si alaptare exista. Dar e una hormonala. Daca acum vreo 2-3 sapta fata a avut o perioada in care a supt mai putin atunci e posibil sa se fi redus putin prolactina si de aici e posibil sa fi avut loc ovulatia . CM e consecinta ovulatiei, dupa cum stii si apare fix la 14 zile de la ovulatie.
Aparitia CM nu "strica laptele" si nu-i schimba gustul, nu arata ca laptele dispare sau alte alea. Toate acestea sunt mit
E posibil sa ai doar o scurgere usoara cateva zile sau CM normal si apoi cateva luni sa nu mai ai ... si asta e normal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nico_A spune:

Buna dimineata,
Simo si eu am primit acel voucher in valoare de 330 lei . Nu am mai spus pentru ca am crezut ca toate mamicile il primesc pentru ca am vazut ca avea un teanc mare.
Noi avem deja 39 de saptamani si bebe nu da nici un semn, sau poate da si nu inteleg eu. De dimineata mi-a fost asa de rau, m-am trezit de la ora 5 .
O zi frumoasa sa aveti mamici; eu azi ma duc prin magazine sa cercetez preturile . va pup.

Astept o minune-n viata mea ... +39 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claumarcoci spune:

Neatza si de la noi
Ce vreme urata , am avut o noapte foarte agitata, bb a adormit in jur de ora 1, si doar cu titi in gura toata noaptea, cum o scapa cum plangea , acuma doarme in patut.
Simo sigur la al doilea o sa primesc
Ma uitam in mail si aveam unul de la amazon si de juma de ora iar stau pe amazon si caut....
Stiu ca Stefana vroia un scaunel ceva si cautand am gasit la noi ceva de genul http://www.strollers.ro/Centre_De_Activitati/Super-Scaunul-3-in-1_codeSM-13154.aspx( caut si la noi sa vad cat costa si sa fac o comparatie )
Stau la dubii daca sa iau prewalker sau un bouncer, adica
http://www.amazon.co.uk/Bright-Starts-Bounce-Baby/dp/B003LQU0GO/ref=sr_1_sc_1?s=baby&ie=UTF8&qid=1327133175&sr=1-1-spell
sau
http://www.amazon.co.uk/LeapFrog-Scout-Friends-Baby-Walker/dp/B005F41AIC/ref=br_lf_m_1000572123_1_1_ttl?ie=UTF8&s=baby&pf_rd_p=256089367&pf_rd_s=center-2&pf_rd_t=1401&pf_rd_i=1000572123&pf_rd_m=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_r=15X682S0Z1QSTZRFXTZF
Ce parere aveti??
O zi frumoasa la burtici, mamici si bebei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gravidacori spune:

IONELA, MULTUMESC mult pt raspuns,m-ai inseninat deodata . aseara asa ma luase cu rau si niste calduri vai vai, ma cam panicasem cand a vazut ,de parca nu am mai avut niciodta,nu ma asteptam la aceasta treaba,nici nu exista in capul meu.
oricum, masimt mai bine, si IONELA, ai dreptate ,de aseara pana in acest moment a fost fff putin.nu stiu inca daca e cm sau ...ceva.
fetelor, prietena mea gravida, are infectie urinara, ati avut/tratament bun?cata durat?luni ajunge la medic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DadaIna spune:

Pupicei fetelor!Clau eu as opta pentru bouncer.Si eu vreau sa ii cumpar Antoniei de la Fisher Price insa stau in dubii ca nu as vrea sa il foloseasca doar 2 luni si apoi sa bata praful pe el ca nu mai este bun.Trebuie sa ma documentez pana la ce varsta merge.Vreau bouncer ca ii place sa sara in sus cam mult.Cum o tin de sub brate parca e o broscuta la cate sarituri face.
Ma intereseaza asa ceva:
http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=2000&e=product&pid=38839
Am citit iar de mici accidente cu patul...Cori...offf..sper sa ii fi trecut buzita fetei.Noi acum am invatat-o sa coboare singurica din pat.Cand e la marginea patului se intoarce cu un piciorus si cu funduletul, se tine de patura si isi da drumul usor din pat prin alunecare.A invatat cam in 4 zile ca inainte cu manutele in fata cobora si daca nu era supravegheata se putea duce direct in cap.Cand era la marginea patului pregatita sa coboare si vroia sa duca manutele inainte, o intorceam in pozitie corecta cu picioarele si fundul inainte si o tineam de brat de sus sa nu cada.Si tot asa a experimentat pana a invatat singurica.Imi vine sa rad ca acum cand e la margine tot isi cauta pozitie sa se intoarca in siguranta.Se uita la mine si apoi isi da drumul in jos si eu o laud,o aplaud si ii zic: "bravo mami" si ea nu mai poate de bucurie!

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claumarcoci spune:

Dada read my mind , asta vreau sa-l comand, am prezentat sotului oferta si cica care e mai scump ,ala il luam , asa se iau deciziile cu sotul.
Am descoperit azi in cadourile primite asta:
http://www.dealsdirect.com.au/p/disney-baby-silly-sounds-tigger-bouncer/

bb e super incantat, a ras cu gura pana la urechi, se prinde de tocul usii. dar s-a jucat apoi a papat si ca niciodata doarme la ora asta
Mi-e ciuda ca am uitat de el, il puteam folosi de aprox o luna.

Cu centru de activitati zice pana la 12 kg , noi avem peste 8, sper ca nu mai ia in greutate cate un kg de acuma, ca altfel il iau ptr cateva luni, oricum decat sa-l tin numai in patut... dar oare e OK, adica nu e ca premergatorul, ca am vazut filmulete si faceau bbei niste ture si tot pe varfuri
Fetele daca mai aveti opinii astept, ma ajutati sa iau o decizie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nico_A spune:

Am fost azi prin Iuius Mall si la etajul 1 in fata la Pull&bear se desfasoara o campanie de promovare a unei clinici din Timisoara ce recolteaza celule stem. Exista chiar si o tombola pentru mamicile cu burtica , premiul cel mare fiind, bineinteles, recoltarea, procesarea si depozitarea celuleor stem, gratis. Simo da si tu o fuga prin mall si inscrie-te...

Astept o minune-n viata mea ... +39 cu

Mergi la inceput