Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (40)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui histamina

eladeea,cu kiropracticianul ai dreptate.asa mi-am pus coloana la loc si eu.

cu studentii,politia only! si devin mielusei.
altfel,nu vor intelege.

testul York a iesit pozitiv.
nu am ratat nimic.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167651&nm=Sebastian-Minunea-mea

SA LE DEA DOMNUL SANATATE CELOR CARE SE OCUPA DE ASTFEL DE METODE ALTERNATIVE...de multe ori te scapa de cutit astfel de practici...

deci, politia sa traiasca! o sa-i apelam de se vor satura de noi, dar asta e...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

POZE CU PRINTISORII...

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

ziua buna fete dragi!

nu am prea mult timp de stat ca trebuie sa ma apuc de lucru.

vreau sa le intreb pe fetele din Iasi daca stiu un medic bun ecografist in Iasi, mama ar vrea sa mearga acolo, ca in Barlad nu stie vreunul bun.

va multumesc anticipat!

o zi frumoasa, la Cta e mult soare, dar frig.

Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010

Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissteo spune:

fete, am o intrebare urgenta.

am lasat baietii acasa, am fost iar la gineco dupa rezultate. cand am venit teo are boticul umflat, buzele foarte rosii. sotu zice ca s-a muscat de buze ca n-a vrut sa manance kiwi si el a insistat. eu zic ca a facut alergie, copilu zice ca l-au mancat buzele cand a mancat kiwi si s-a scarpinat cu dintii. i-am dat aerius, n-am alt antialergic in casa. i-au aparut acum vreo 2 ore, o fi posibil sa se intample ceva mai rau? sau cu atat ne-am ales. nu pot iesi la farmacie, ca-s numai eu cu ei si ei cu febra. ati patit asa ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

e ok,dar ar fi ff bine xyzal, 2 picaturi la 6 ore.urgent.
e alergie clar.

da,am patit, cand i-am dat eu alergen prin laptele de la mine.
la xyzal i-a trecut.
in ce zona stai?

Mergi la inceput

kiwi are un f mar epotential alergen,mai mare decat fructele de padure si capsunele.
e recomandat chiar dupa 3 ani.
de ce insist la respectarea varstei.pt ca dat dupa varsta indicata ,scade riscul alergiei.dat inainte,creste riscul si nu faci altceva decat sa il catadorisesti cu o alergie fie cel putin pana la 5 ani,fie pt toata viata.
graba nu are sens.

Mergi la inceput

xyzalul picaturi e pana in 40 de lei.
poate fi administrat de la un an.
zirtecul e de generatie mai veche.
daca nu aveti si nu aveti in casa niciunul,nici aerius(care e pt nasucmai mult),atunci peritol(il urasc sincer si nu e recomandat inainte de 2 ani).daca nu, dati-le calciu! 5-6 picaturi pana la 10.e f indicat in alergii.se cheama salvarea in caz de:respiratie suieratoare, edem (se observa mai ales zona gatului,a fetei)!
se scot alimentele nou introduse si pe cele cu potetial alergen.

pt urticarie, advantan
pt intepaturi de insecte/urticarie locoid (dermovate are prea mult cortizon).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Dar Teo a mai macat kiwi pana acum, nu? Ca are aproape 5 anisori. Poate nu o fi fost bine curatat, sau a ramas puf de pe coaja pe fructul curatat. Si pe mine ma mananca buzele daca kiwi mai are un pic de puf de pe coaja.
Cum sunt analizele? Ce ti-au zis???

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

kiwi are potetial alergen de la semintele din interior si d ela puful din exterior.mai mult ca sigur ca nu a fost curatat de puf.
o sa fii surprinsa,dar poti face alergie si la a 20 administrare medicament/consumare aliment.
eu zic ca nu a fost bine curatat.
daca pe mine ma intrebi d eanalize, york testul a iesit pozitiv,adica nu am ratat nimic.de la alergii la intolerante alimentare.
dar eu zic e mai bine sa ai decat sa nu ai,deci daca am, rezultatul e pozitiv in toate sensurile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissteo spune:

Histamina, esti o minune la casa omului! Multumesc din suflet pentru ajutor. Am fost la farmacie, am luat zyrtec, nu aveau celalalt produs, dar ii dadusem aerius si am decis eu de capu maeu sa las sa treaca un timp intre ele. Sper sa fac bine. Teo e bine, buzele au inceput sa se desumfle.

Crispro, a mai mancat kiwi, teo nu a facut pana acum alergie niciodata la nimic, dar.. Eu stiu cat o fi fost de bine curatat kiwi ala, habar nu am. Il tin sub observatie.

Sa va zic vis azi noapte, se facea ca eram eu acasa cu sotu si copiii, numai sotu nu dormea, si intra pe usa de la intrare in apartament un copil mic si gras sau un om pitic care ranjea si s-a aruncat in brate la mine si m-a strans de gat. Eu il strigam pe sot si el ranjea. Toata lumea era ranjita. Cand m-am trezit nu puteam respira, avea gatul umflat sui teapan si mi-era o frica, albert saracu era peste mine si ma mangaia, probabil ca m-am agitat si s-a trezit si el. Urat vis.

Crispro, daca pe mine m-ai intrebat de analize, streptococu meu e tot acolo, mi-a schimbat antibioticul, deci iar am tratament.

Si iar cica, facem tratament. apoi iar colposcopie.

O sa merg pentru a doua opinie in alta parte. Si pentru analize si pentru pap.

Saddie, multumesc pentru raspunsul cu micomi.

Eladea, noi cand am avut probleme cu vecinii de sub noi, dar se auzeai ziceai ca-s cu noi in casa, am fost la ei la usa, apoi am sunat proprietarul apartamentului si i-a linistit el. Am preferat sa nu ne implicam prea tare pentru ca erau tineri si un pic drogati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Nu ca chiar cedez nervos rau......Tocmai v-am scriu un mail cu ce saptamana de ca.... am si cate tampenii mise intampla si s-a intrerupt netul fix atunci de am pierdut tot Da e clar ca zici ca mi-a dat careva blesteme
Pe scurt:
- racite cobza si eu si Larisa de duminica, o noapte nu a dormnit deloc apoi ziua de adormita ce era s-a lovit destul de tare langa ochi. Acum e ceva mai bine dar tuseste de rupe, noaptea o apuca cate o criza de imi e asa mila de ea. Eu inca cu nasul infundat si durere de cap
- de la Craciun pana acum am schimbat la munte 3 bucatari, niciodata nu ni s-a intamplat asa ceva, niste idioti fara masura, sa nu faci ca lumea un snitel sau o omleta Dzeule mare si tot ei ofticati ca cum de iti permiti domnule sa le atragi atentie Imi vine sa imi iau campii si ne-am saturat de toata afacerea asta pana peste cap
- pt ca mama a ramas singura in bucataria ca "ultimul distins" si-a luat zborul azi dimineata suparat ca i se fac observatii, Paul treb sa plece la munte. Deci voi ramane singura, racita, cu durere de cap, oase, nas infundat si cu Larisa agatata de mine. De cand e racita, degeaba chem pe altcineva sa mai stea cu noi, ca numai agatata de mine vrea. Doar taica-su ma salva, dar acum pleaca. Colac peste pupaza, fix la sfarsitul saptamanii viitoarte plecam in concediu si doar acum ne puteam face bagajel;e, ca saptamana viitoare avem jale de treaba iar in w/end suntem tot la munte. Dar cum de unde, cu copilul agatat de mine....ca trebuie sa ridic si lada...sa caut hainele mai subtiri...
- si ca sa puna capac, cel mai frumos "dar" pe saptamana asta: ieri am venit la biropu, ca de sa nu ma dea lumea disparuta. Si vine idiotul cu I mare de la calculatoare sa imi repare imprimanta si nu stiu prin ce prostie inimaginabila, imi sterge aboslut tot ce aveam in laptop!!!!! Mai dar tot!!!! Zeci de mii de documente de serviciu, personale, poze.... Sa fac o criza de nervi si tot el foarte inocent, ca nu stie cum s-a intamplat ca e laptopul mai ciudat ca e apple.....auzi tu...de zici ca l-am cumparat de pe o alta planeta, e tehnologie extraterestra Dupa toti drAcii de ieri care au continuat si azi, ma suna acum 10 minute si imizice ca e gata ca arezolvat. In sfarsit rasuflu usurata, ma duc la laptop si cand colo constat ca omul imi pusese tot ce aveam pe un back up pe un hard extern, dar care nu mai fuses updatat de vreo 6 luni. Bai cand am tipat odata la el, a amutit toata lumea. Acum cica le gaseste el si pe alea, dar nu le va putea reconstitui cu aceeasi denumire. Deci voi avea sute de documente si mii de poze din ultimele 6 luni alandala pe care va trebui apoi sa le identific, redenumesc si sa le pun unde trebuie. Asta in cazul bun in care chiar le gaseste...sper....
Nu ca inebunesc....in timp ce va scriu ecranul de la iphone-ul meu s-a facut alb si nu mai merge... zici ca m-a blestemat cineva

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput