Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (40)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

Pitica a apasat pe Enter si a trimis primul mesaj.Nu mai am prea multe de zis dar am vrut sa stiti ca nu v-am uitat .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Eu dau ness, am facut bun-bun, cum facea tata acasa, frecat bine cu putina apa si zahar sa iasa caimac mult.

Socrul meu statea cu scobitoarea dupa fundurile copiilor, cum se apropiau de priza cum... buba. Declar pe propria raspundere ca nici unul din cei doi copii nu a ramas cu sechele.

carla, scoate-le olitele din peisaj 2-3 saptamani.

Periuta electrica - a mea sta in dulap, nu o suport, parca-mi zdruncina creierii

crispro

rubia, Doamne-ajuta sa ajungeti cu bine si va intoarceti cu plusuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

fetelor,
ca sa nu mai fac confuziuni,va rog sa imi scrieti la nike974@gmail.com,care vreti sa intrati in grupul prematuri-esente tari de pe FB, pe care l-am facut,dar unde am dat cu invitatia unde a nimerit ea,noroc cu adelina care e fata misericordioasa,nu s-a suparat.
deci,ca sa nu mai invit in grup fete care au nascut la 40 de saptamani si peste,dati-mi rogu-va de stire,care vreti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Oana, ai inceput lucru???? parca pe 16 ziceai nu??? Daca da, tinem pumnii, sa fie un inceput perfect, sa ai parte de o acomodare usoara, de multa bafta si succes! Sa ne anunti!

TINAAAAAAAAAAAAAAA, cand pleci in State??? parca la sfarsit de luna??? Hai ca ne e dor de tine!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Salutare
Oana, cum e la munca? La Sovata cum a fost?
Ludmila, felicitari pt renuntatul la pampers!! Raul nu face la olita, dar nici nu-l stresez. Are timp....atata timp cat face noaptea , inseamna ca nu e pregatit...De ce va stresati atata cu olita?

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

poze iarna 2011-2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

Fete dragi,

Va multumim pentru urari si ganduri bune A fost foarte bine la botez, am avut parte de un finut asa de cuminte, a dormit pana la momentul dezbracarii, n-a plans deloc in cristelnita, apoi dupa ce l-am imbracat mi-a tot zambit si gangurit in brate
Abia astept si eu sa primim pozele de la fotograf si vi le arat. L-am dus si pe V pana la urma, a fost asa simpatic, in biserica tot facea oamenii sa zambeasca Ba ii lua telefonul mamei sa se uite la poze cu pisica, si numai ce auzeai cate un "mniau" ba mai stiga, "tati", "mami", "cucu","bau"ca se juca cu bunica. Biata mama insa, dupa ce s-a terminat slujba, toata era transpirata de cate eforturi facuse sa se joace cu el cat de cat "in liniste" sa nu deranjeze prea tare

Cris asa si Victor cu caca, zice la tot ce e murdar si trebuie aruncat la gunoi. Desi eram si eu de parerea ta, am apucat asa, si nu m-am mai stresat. O sa invete ei diferenta dintre caca si mizerie cu siguranta.
Lovitul "na-na" al peretilor / mobilelor etc. si pe mine ma scoate din sarite. La noi a apucat mama o data/de doua ori sa-i arate chestia asta pana ce i-am atras atentia ca nu se procedeaza asa. Cand il vedeam ca face asa ii tot explicam ca nu mobila e de vina ca s-a lovit, ci el tb sa fie mai atent. Se pare ca a mers ca de catva timp nu a mai facut...in schimb cand nu ii convine ceva mai da in mine si zice "bat" Eu ma fac ca plang si el incepoe imediat sa planga si sa vina sa ma ia in brate. Apoi ii tot explic ca nu e bine sa lovim etc., om vedea cand va invata lectia.

Eu nu agreez ideea pedepselor corporale, fie ele si blande. Ma gandesc ca - pe langa posibile traume - copilul invata ca atunci cand nu ii convine ceva in comportamentul celui de langa el, solutia e sa-l agreseze fizic. Eu mai am insa de lucrat la "voce" care devine rastita su urca simtitor in tonalitate cand ma enervez Uff...

Adriana sa dea Dumnezeu sa ai o nastere usoara. Vezi ce zic fetele, ca a doua e mai usoara ca prima...

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Ziua buna, mamici si delfinasi!

va citesc printre picaturi. Eu lucrez, fac papica. Raducu tocmai ce s-a trezit dar s-a dus tati la el.

Vroiam sa va spun ca si eu am inceput rutina cu olita, dar nu ma stresez prea tare. Raducu a cam inteles ce se face la olita, dar bineinteles ca nu ma anunta, nici macar dupa ce a facut kk. O sa faca el si la olita, doar n-o sa poarte pampersi pana la 18 ani

In rest, a progresat mult, va povestesc mai tarziu.

Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010

Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Ma bucur Ilinca de botez, ca a fost cuminte finutul. Sper sa fie si ai mei asa. PeVlad il duc putin la restaurant, unde se face petrecerea. Dar asta dupa somnicul lui de amiaza.

Cu nasterea- mie mi s-a parut f usor! Mi-a dat dr medicamente homeopate pt a face colul moale si pt scurtarea lui - au functionat. Cu epidurala- o adevarata minune, nu am simtit nimic, nu m-a durut deloc. Atat imi pare rau ca m-am rupt un pic-asta pt ca si-a impins V manuta afara. Dar nu mi-e teama de inca o nastere, mie imi e teama de crescut copii, ca asta mi se pare muuuult mai greu :)

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Crispro, asa si eu, nu de nascut mi-e teama, ci de ce urmeaza...

Ilinca, sa va traiasca proaspatul crestin!

Denisa, eu sunt fara experienta, dar si eu zic la fel ca si crissy - ascunde olitele o perioada.

Paula, voi ce mai faceti, cum mai sunteti? Pupicei lui Raul!

Michelle, Bambo - stiti vreun ecografist bun in Iasi? Saru'mana!

gravidutele noi - cum e cu greturile?

Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010

Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui rubia

Salut fetelor,sper ca nu ne-ati uitat,nici nu stiu de cand n-am mai scris...daca am mai scris pe 2012 nu mai tin minte asa ca eu mai spun La multi ani! inca o data (ca nu strica)
Oricum mai am de recuperat vreo 2 cap
Despre noi am fost pe la munte cu pitica,a fost OK.am sosit acum 3 zile si acum reincep sa fac bagajele pt ca in max 2 zile(adik maine sau poimaine) ar trebui sa plecam la Budapesta -astept mailul dr.

bafta si sa fie cu ochisori!

Iuliana mami fericita de minune Tudor
8+

Mergi la inceput