Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (40)
Raspunsuri - Pagina 19
puiutz_mic spune:
Fete, demult tot vreau sa va cer parerea - uneori gasesc in kk lui Raducu alimente nedigerate - bucatele de ardei gras, bucatele de masline, uneori chiar si bucati mici, mici de morcovi, ultima oara perlute de branzica (ii dadusem cu o seara inainte perle de branza cu smantana, care nu prea i-au placut si e clar ca nu le-a mestecat. Totusi, maslinele ii plac, nici pe alea nu le-a mestecat deloc!
Intrebarea: E din cauza ca nu mesteca suficient de bine? Si chiar si asa, totusi tai legumele f. mici, mai mananca si alte legume bucati si nu le gasesc intregi in kk. Deci nu digera anumite alimente... Trebuie sa nu i le mai dau o perioada? Trebuie ceva analize? Daca nu digera inseamna ca nici nu extrage nutrientii din ele, nu-i asa?
Histamina parca tu esti mai experimentata in domeniu, ce zici?
Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010
Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!
baby78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui puiutz_mic gravidutele noi - cum e cu greturile? Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010 Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!! |
nasol cu greturile...Am in permanenta o stare de rau...La Tudor nu am avut asa ceva.....Acum am descoperit ca daca mananc o acadea imi este bine dar nu pot sa stau toata ziua cu acadeaua in gura
Ma gandesc ca nu mai este mult si trece primul trimestru cu greturile si starile de rau si va fi mult mai bine.
Uneori uit ca sunt insarcinata ...inca nu m-am obisnuit cu ideea ca in burtica mai am o chiriasa
Iuliana mami fericita de minune Tudor
8+
lauri_ca spune:
Buna fetelor!
La noi mizeria e "cah", o ia frumos si o duce la cosul de gunoi. Caca e kk, dar si vaca. De na-na nu stie. Mie mi-a dat mama prima palma cand eram in liceu si am ramas socata ca nu mi se mai intamplase asa ceva.
Denisa, cu olita eu zic sa nu te stresezi,lasa-i in pace cateva zile. Eu ce sa zic ca a mea nu sta nici o sec., se ridica instant.
Rubia, succes, sa fie cu ochisori!
Mai fetelor, mica mea s-a culcat sambata la 2 noaptea, iar ieri la 1:30, nu stiu ce sa-i fac sa se culce macar la 11. Ziua nu si-a schimbat programul, dar seara nu vrea sa se culce si pace. Si de azi am inceput scoala, ma trezesc la 7:15. Sunt varza. Macar de-ar dormi neintoarsa, dar se trezeste de 2-3 ori pe noapte.
puiutz_mic spune:
baby, dar stii deja ca e chiriasa? Daca e tot chirias?
Stii ca doua sarcini nu seamana, chiar daca sexul copilului e acelasi cu al primului copil. Pupicei si o sa treaca. Mie cand imi era greata nu imi trecea cu nimic, decat daca vomam un pic
12.08.2010
histamina spune:
puiutz, nu are legatura cu mestecatul.
fa-i o proba de digestie la medsana Cotroceni si vezi ce nu digera.asta inseamna ca nu absoarbe nutrientii din alimentele respective.
ulterior se poate stabili cauza malabsorbtiei(medicamente,interventie chirurgicala sau fiziologica.la noi e fiziologica).
neaparat trebuie sa faci analiza.
un prim pas, trebuie refacut regimul alimentar si sa scoti toate grasimile rele,desi,sunt convinsa ca ele nu exista:grasimi de porc, mezeluri,uleiuri minerale(din pacate cel d emasline,dar s epoate inlocui cu cel din germeni de porumb presat la rece, dela aspis,parca)
Alice_Elena spune:
Rubia, tinem pumnii!! Sa nu ne ti pe jar prea mult
Mara s-a trezit mai devreme plangand, am mers la ea si a adormit la loc. Iar se trezesc amandoi odata si Radu o sa vrea tzatza si mara sa ne dragalim in pat
Zici ca sunt aparat de culcat si hranit copii :))
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011)
michelle1981 spune:
puiutz_mic, ti-am trimis PM
Eu ma simt bine, nu mai simt nimic, parca nici nu as fi gravi.. Am emotii si eu ca lunea viitoare m-am programat la control, atunci as avea 12s. Cum simptome de sarcina nu am, stau si eu ca pe ace
Bianca e vesela, hazlie, jucausa, mai face crize cand nu ii dau ce vrea, dar se calmeaza repede daca schimb locul sau daca o duc la geam.
Avem 8 dinti si 4 masele dar ne pregatim de canini, cred, ca isi tot baga manutele in gurita.
Intelege multe, vorbeste si ea franturi de cuvinte si onomatopee:
mama, tata, mami, tati, mamai (mamaia), nuni (buni), noni (moni), ii(iri), iuli(iulian), mai (mari), bo (bogdanel), bapa (apa), baie, nani, tapti (lapte), cacu (huta, vine de la uca, cuca, mai noi cacu), caca (inseamna cotcodac), mau (miau), am (ham), nu-i, mani mani (manusile), lirle (cheile), lerlei (cercei), lori lori sau lorile (florile), uauai (tramvai), uuu (trenul), brum brum (masina), sss(sarpele), gagaga (gasca), e e e (maimuta), cau (scaun), di dii (calutul), oa (oac, broasca), tip tip (cip cip), lala (soarele, luna) si alte animalute dar nu pot sa scriu onomatopeele
Cu olita, nici eu nu am mai pus-o de la 1 an ca nu statea, se ridica in secunda 2. Vreo luna-doua am pus-o pe reductor dar nu facea niciodata si am renuntat (cred ca nu ii place sa ii atarne picioarele)
La noi gunoaiele sunt cah sau gunoaie, asa i le-am prezentat de la inceput. Sau mai nou imi arata resturi de mancare si zice am (ham, sunt pt catei).
Ne-am luat bilete pentru Italia 8-15 martie asa ca trebuie sa planific mai in amanunt excursia. Oricum abia astept
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">11+
baby78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui puiutz_mic baby, dar stii deja ca e chiriasa? Daca e tot chirias? Stii ca doua sarcini nu seamana, chiar daca sexul copilului e acelasi cu al primului copil. Pupicei si o sa treaca. Mie cand imi era greata nu imi trecea cu nimic, decat daca vomam un pic Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010 Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!! |
he he..sanatos sa fie dar sunt sigura ca este fetita
Iuliana mami fericita de minune Tudor
8+
puiutz_mic spune:
Histamina, multumesc! sa vedem unde facem analiza in Constanta, ca noi aici suntem. Pana una alta, maine mergem la pediatra.
Michelle, prin stresul asta de "fara simptome" am trecut si eu. Asa ca de fiecare data mai faceam un test de sarcina, sa ma asigur ca inca sunt insarcinata
12.08.2010
laurika1982 spune:
Hello fetele!!
Am avut o zi de tot rahatul, va rog mult de tot sa stergeti sin lista ca bebe nu mai e, s-a oprit in evolutie.Va imbratisez cu drag .
Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010