Fluturasi de Martie-Aprilie 2011 (106)
Raspunsuri - Pagina 9
AlexinaA spune:
lalely- da, au fost facute de cineva cu un aparat profi. am pus pe contul nostru mai multe poze cum ai facut macaroanele?
roxy- am pus iar poze cu modelul de bucatarie, a mea o sa fie altfel aranjata dar asta e materialul,blat,manere etc
in leg cu ouale eu cred ca pe cele care scrie 0-eco chiar sunt eco. tb sa avem si noi incredece in ceva nu?
teea doarme. eu am ficatel in lapte la foc si baia o las pe mai tarziu ca parca nu am timp! vreau sa ies afara ca e soare
mada- apropo la antena3 a fost o stire cu oua falsificate dela Crevedia
Mamica de printesica - Teea Maria (14.04.2011)
catank spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxy_s catank ce super ar fi sa-mi poti trimite ouale ce bine ca poti face rost. din primavara o sa-i oua si gainile soacra-mii si o sa am dar acum...nu-i dau si gata. ii dau ficatel, carnita... madutza cum adica in Capraru scrie ca la masa de 10 sa dam fructe simple sau nimic? nimic? adica sarim peste masa? sau am inteles eu aiurea.. eu deja ii fac ciorbita cu legumele taiate mici mici , nu le mai pasez. doar carnita o pasez. vad ca ii place mai mult ciorbita cu legumele asa in ea si cu zeama. exact cum mancam noi ciorba(numai ca noi mancam cu legume taiate mai mare) lalely eu folosesc unt Albalact. pe asta il iau de ani de zile, nu este sarat. Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011) |
La marchet, gasesti oua calitate superioara. Cumperi un set de 5 maxim 10. Trebuie sa-i dai si ou....are nevoie....
Eu unt folosesc president.
catank spune:
citat din mesajul lui roxy_s catank daaa, asa-i cu gaina batrana dar ma enerveaza ca-i asa atoasa si mesteci la ea..... parca nici la blender nu se face ca lumea. tu cat timp o fierbi? si eu ii mai dau cate un pufulete asa cand si cand. cred ca mai mult de 3 pufuleti nu i-am dat niciodata. noi suntem invers, asteptam sa zica ta-ta. a zis de cateva ori dar asa in soapta, zici ca-i este frica sa zica tare in schimb cand ies din camera striga in gura mare ma-ma ma-ma.... si tipa sa n-o las singura. efectiv s-a pus pe tipat, tipa in gura mare. Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011) |
Cam 2 ore juma, chiar 3 dar o las la foc mic-mic... Trebuie sa o paseze, nu se poate... Eu fierb carnea separat si legumele la steamar..si le amestec ori cu apa plata ori cu lapte, depinde de legume...
AlexinaA spune:
lalely- cu untul eu folosesc napolact,covalact si cateodata chiar si unt de masa normal daca nu a altceva prin frigi. toate sunt fara sare daca nu scrie altfel pe pachet. de exp pe untul president scrie -SALTED- si are si alt ambalaj. sunt putine cu sare. eu asa stiu
fetele eu am cam uitat sa ii dau spanac
roxy- da, sunt si variante in care la ora 10 nu dai nimic si la 12 e direct masa de pranz. unii copii au mesele mai distantate
Mamica de printesica - Teea Maria (14.04.2011)
roxy_s spune:
chiar ca tot ati vorbit de control, mi-am facut si eu programarea pentru controlul de 6 luni cica merg in martie pe 16. pe mine m-a chemat si la 6 luni dupa nastere dar cine a mers? merg sa-mi fac si eu un papanicolau si un control.
mai sunt fete fara cm? tare bine este asa
simona parca era tot fara cm.
Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
catank spune:
Fetele, legat de alimentatie, ne invartim intr-un cerc vicios.... nu puteam scapa de e-uri suta la suta ....
Acestea sunt vremurile in care traim, nu ne putem intoarce in timp, ... Evitam cat putem, dar vin ''altii'' care au grija sa papam prostii.
Soacra a cumparat curcani in primavara din aia de se fac de 50 de kg, ...pui mici au fost, le-a dat concentrate ca altfel mureau, pe langa branza, urzici, etc...munca multa frate(deci deloc bio) si au ajuns mari. Ma btea la cap sa-i dau Ioanei, sincer...nici eu nu am mincat, bleahhhh o carne frageta, spuma...naspa tare, parca era modificata genetic.... Am cumparat o curca si un curcan de la tarani, ...din aia mici romanesti, ... Ii tai mai tarziu Ioanei, ma amuz momentan cu Ioana de ei, ...eu le chiui, si ei....imi raspund
Ideea era ca ce e bun se obtine f greu, cu multa truda....se merita dar...greu, f greu. Eu cand eram mai ''tanara'' am crescut pui de curca, ....numai cu branza, ou, urzici..ii iubeam...parca erau puii mei..au trecut vremurile, nu as mai puteam....au nevoie de atentie multa....
catank spune:
citat din mesajul lui roxy_s chiar ca tot ati vorbit de control, mi-am facut si eu programarea pentru controlul de 6 luni cica merg in martie pe 16. pe mine m-a chemat si la 6 luni dupa nastere dar cine a mers? merg sa-mi fac si eu un papanicolau si un control. mai sunt fete fara cm? tare bine este asa simona parca era tot fara cm. Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011) |
si eu trebuie sa jung, MUSAI! Am CM de la 4 luni juma ale Ioanei
roxy_s spune:
iony ma bucur ca a dormit bine Sara, poate se regleaza definitiv cu somnicul
scrish acum am citit la zi, gata Luca este bine, ma bucur
roxy_s spune:
alexina gata, am vazut pozele. tare frumos arata. mai ales culoarea este super
ce biscuiti ii dai bebelinei? din aia populari?
roxy_s spune:
catank daca fierbi carnea ar trebui sa amesteci legumele cu zeama de la carne. tot ce este mai bun trece in apa, pacat sa o arunci, nu? de ce amesteci cu apa plata?
eu de aia ziceam de carnea de tara ca ma enerveaza,ca atata fierb la ea pana ii ies toate vitaminele si ce-o mai avea ea. nu stiu, zic si eu....