Fluturasi de Martie-Aprilie 2011 (106)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina06st

Mada, la 15.30 ma duc la eco.
Ce fel de cereale ii pui lui Cata? Din cele care se fac cu lapte? Sau merge orice fel? Sa mai incerc si eu la Luca... Si tetina, ai modificat-o tu? Ai mai largit-o?

Mami fericita: Luca 12.04.2011 si 10+
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Ii iau din cele care nu au lapte in compozitie, de la Nestle...alternez sortimentele, si da, am largit eu tetina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

roxy, eu nu sunt medic, dar stiu ca alaptatul scade imunitatea...asa mi-au zis mie asta vara cand am facut zona zoster

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

moulineta eu cred ca este cam devreme pentru olita, zic eu. cred ca dupa vreun an si vreo 2-3 luni sa incercam. acum nu cred ca are rost. si cum sa pui bebe de 2 luni pe olita ce cap auu unii.

bb_yasmi ce frumos merge Lucas, asa ca un pinguin

somleac ce misto ca ati fost la ski, asa dor imi este de-un ski. la noi a nins acum dar n-am ajuns noi sa mergem. poate reusim intr-un week-end sa schiem o zi intreaga ca pe vremuri. un vin fiert si un ski

persi ai un pui asa frumos si vad ca si voi aveti vestuta facuta de buni?

viss sunt superbi bebeii ce dulce este Sonia cu motul prins. si eu i-l prind Anastasiei ca are o pleataaa

ally am vazut filmuletul cu Edy si este absolut fenomenal cum merge el mititelul. tare dulce este

am dat drumul la muzica si asa danseaza Anastasia se bataie in sus pe muzica. a mai invatat o chestie...suflu eu in papica, sufla si ea. cand ii zic: cum sufla Anastasia? si ea imi arata si sufla

Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

strumph, sa treaca durerea de cap si shale. Vreau si eu primavara aici, aseara m-am uitat la pozele facute in primavara trcuta la floricelele din curte , abia astept sa iasa din nou, sa am de treaba prin gradina. Asa mult ma relaxeaza treaba in curte

ioanna, pup o gogo dulce a mea nu vrea sa zica tata..numai mama, iar lui cristi am observat ca-i spune ne-nea . Cand s-a trezit am intrat la ea in camera..s-a bucurat ca m-a vazut dar tot la usa se uita sa vada cand inrta cristi, iar cand la vazut a inceput sa chiuie si nu mai contenea cu ne-nea, ne-nea . Cred ca o sa fie tare dezamagita cand incepe Cristi gradi ca nu-l mai vede dimineata la trezire...

cami, incerca sa faci o activitate in care sa o implici si pe Antonia, va fi incantata si nu va mai face nazbatii multe. Eu asa fac cand sunt obosita..ma apuc de o prajitura..ceva si ma ajuta Cristi..e incantat, e cuminte ca sa-l las si pe al cu oale, cratiti, apoi mai ii pun niste desene preferate, mai doarme, si trece timpul Sotul cand iti ajunge acasa? Poate te mkai ajuta si el cu fetele daca esti asa obosita

somleac, ma bucur ca ati petrecut asa frumos

roxy, inseamna ca Anastasia e pregatita sa sufle in lumanarea de la un anisor

Mergi la inceput

irinuca si mie mi-a zis pediatra chiar sa-i dau bors dar inca nu i-am dat decat de vreo 2 ori. in rest dreg ciorbitele cu o lingurita de iaurt sau smantana.
eu azi noapte am dormit cu Anastasia in pat, sotul este putin racit asa ca a dormit in alta camera. si noi ne-am facut de cap amandoua. am lasat patutul.

pisuc ai un Craciunel tare scump

mandreeac si tu ai cam tras chiulul dar am vazut ca ati fost plecati

moulineta nu mai stiu daca ti-am zis, ai o printesica tare scumpa. in poza aceea cand este langa bradut este asa dulceee

alexina ca bine ai zis tu...daca nu avem curcani de tara si pui ce facem? ce le dam? asta este lumea in care traim si le dam asa. super ca ai gasit bucatarie pe placul tau. abia astept poze
ce blondina smecherica cu ochelari ai. este o dulceata mica

fetelor care aveti oua de casa...in perioada asta cand nu se oua gainile ce oua le dati? eu nu i-am dat deloc oua de cumparat pana acum. i-as da dar parca mi-e si asa.

simona un mare pentru voi. sper ca sunteti bine.

ailed da, si eu stiam asa

Mergi la inceput

roxy, gainutele mamei inca fac oua...putine dar le tinem pe toate pt copii. sunt destule pt 2/sapt cate mananca ei. Pe la vecini nu gasiti sa luati? daca nu si nu...pana la urma tot din comert vor manca.

Mergi la inceput

ionales ma bucur ca ai gasit solutia cu somnicul asa-i, fetele mereu ne-au fost de mare ajutor.

bb_yasmi am vazut ca ziceai de pestele prajit.... noi cand am facut somon prajit in tigaie in ulei i-am dat si ei miezul. daca era alt peste(cum mai luam noi novac sau fitofag, nu cred ca-i dadeam ca aia sunt un pic mai grasi , dar somonul merge)

yvy ce scumpa este Larisa cu dintucii aia doi in fata. si ce falcute are

ioanna chiar ca este rau ca tati lucreaza mai mult. era bun un ajutor cat de mic acolo. si este rau ca va vedeti abia la miezul noptii. sper sa va acomodati repede asa.

madutza daaa dar crezi ca o sa aiba forta sa si stinga lumanarea? dar o sa o ajutam.

alehiam ai fost la Rasnov? ai fost la un ps de mine

strumphitza vad te-ai apucat de cumparat costume de baie la piscoata cred ca o sa arate bestial in ele. dar n-o lasi la pielea goala la mare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexinaA spune:

Neata si de la noi
Multumim de cafea fetele. Eu nu mai dau sa nu fie prea multa

Alehiam- MULTUMESC din suflet ca m-ai ajutat!! nu stiu de ce nu pot de pe calc meu ca pana acum puteam. sper sa rezolve sotul ca aseara nu a avut timp

Irinuk- eu ii dau cereale de la Nestle. acum avem 8 cereale dar le schimbam des. le bea in lapticul de seara si avem tetina de cereale ca ies mai grosute. eu pun vreo 4 masuri de cereale.

Yasmi- am uitata sa-ti raspund zilele trecute dar si noi facem baie zilnic. ii place f mult plus ca ea transpira cand doarme la cap ff tare.

Ally- am vazut si eu filmuletul si pozele cu micul print. Nu pot sa spun decat ca ii lipseste calul alb. Sunt fascinata de cum a invatat el sa cada "safe" pe gresie

Dya- si eu zic ca e ok cu greutatea. cum sa nu fie bine? of soacrele astea...au niste idei cateodata

Catank- de ce nu vii mai des pe la noi?

Roxy, si celelalte fete - eu cand nu ma pui de tara cumpar curcan de la Penes si pui de la Coco Rico. Oua cand nu am cump oua ecologice care sunt clasa 0. mare atenie la oua: CHIAR DACA zice clasa A, tb sa va uitati pe ou la marcaj- 0-e cel mai eco sa zic asa si 3 e cel mai nasol ca sunt oua de la gaini crescute cu concentrate si antibiotice.
Dupa acest numar (0,1,2,3) urmeaza RO-adica facute in Romania.
Sper ca am fost destul de....clara sa zic asa

Mada- si eu tot cu formula voi merge in continuare pana la 3 ani cred laptele de vaca il voi da ocazional cu gris,orez,cereale etc.
Mare noroc ca se mai oua pe frigul asta gainusele mamei tale

Strumph- eu inca astept iarna. sincer vreau putina zapada

A ciugulit teea un cokteil destul de exploziv( dar cu care se impaca bine): para+ clementina+ ananas si 2 biscuiti

Ieri am primit un cadou extraordinar: MA-MA:)))))))

Am fugit sa ma joc putin cu ea apoi o bag la nanik si eu fac rpd o baie

Mamica de printesica - Teea Maria (14.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Va multumesc mult fetelor pt raspunsurile legate de cereale!!!
Astazi cand ies la plimbare merg sa ma uit si eu prin Kaufland la ce sortimente ati zis voi..sa vad ce aleg!!
Si eu as vrea sa i le dau in lapte seara..aseara s-a trezit iarasi de 3 ori si pe la 3 incepuse si sa vorbeasca...
Of,am zis ca as dormi in alta camera sa nu mai aud nimic,decat atunci cadn plange,dar imi este ca iarasi il gasesc cazut din pat!!!

DA,David este un strengar care doarme in patul mare.Aparatori nu am ajuns sa imi iau.

Miki..chiar vroiam sa te intreb de aparatorile alea.Pe lungimea patului sunt cat patul,sau doar putin ..Pe mine ma intereseaza cat lungimea patului caci David se perpeleste toata noaptea.
Multumesc ca ai scris remediile homeopate.Si eu am cautat Allium cepa cand a scris Salo de ele dar nu am gasit la nici o farmacie daca va vine sa credeti...La ce farmacii ati gasit voi,poate comand online.Sa stii ca ma gandesc in fiecare zi la tine si la Vlad,chiar daca nu scriu aici..si nu scriu de teama sa nu iti fac tie rau...Te pup si ma gandesc la voi.Sa dea Dumnezeu sa fie bine!!!

Roxy
..nu m-am mai muls de 3 zile,decat putin am muls atunci ca nu mai puteam de durere.Am vazut ca mai am laptic dar sanii nu sunt glodurosi si durerosi..Cred ca sunt pe calea cea buna..

Alina06...cred ca si eu ii voi largi tetina,caci ma gandesc ca daca ii dau cum ii dai tu lui Luca nu mai mananca la culcare ca lumea!!!

Delia..cred ca trrebuiesc respectate instructiunile in ceea ce priveste homeopatele..altfel nu vom vedea rezultate!!!

Somleac..mami...hai mai ajuta-ne si pe noi cu remedii.Pt ce ziceai ca este Hidrastis Ch 15???Ce fel de muci???Pt rosu in gat nu sti sa recomanzi ceva???
Oricum pt o dubla mamica.

Mamica de comoara David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Madutza cum ai largit tetina???Cu acul inrosit..sau???

Alexina..superbe pozele de pe FB!!!
Au fost facute de cineva profesionist???Oricum mi-au placut la nebunie...

Am bagat macaroane pt David la cuptor.Sa vad cum ies si daca vor avea succes...Sincer nu stiu daca stafidele ii vor da suficienta dulceata..caci zahar nu am pus deloc!!!

Mamica de comoara David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!

Mergi la inceput