AJUTOR,levomepromazil

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Melatonina nu se da, in general, copiilor sub 18 ani.
Compusul de baza este valeriana + ceva B6 + alte plantute.

Se recomanda mai ales pentru insomniile provocate de schimbarea fusului orar.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

In Franta se da si copiilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arminad spune:

Viviana, si aici "se da" copiilor sub 18 ani. Am pus in paranteza acel se da pentru ca e cumva la latitudinea parintilor. Nu am auzit nici un medic pediatru sa recomande parintilor tocmai pentru ca si-ar asuma niste riscuri intrucit pe toate cutiile scrie ca nu se recomanda copiilor sub 18 ani. Am auzit, in schimb, ca cei care practica medicina naturista il recomanda.

Produsul se gaseste la liber in farmacie si exista doze de 1mg sau exista combinatii de melatonin cu altele
http://www.buy.com/pr/product.aspx?sku=226049456&sellerid=35354030

Am citit ca s-au facut ceva studii despre cit e de safe si rezultatul studiilor este ca e safe daca e folosit ocazional.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurenta spune:

am o prietena in Malta,are gemeni prematuri.cand copii aveau un an se confrunta cu un orar haotic de somn al copiilor,asa ca medicul care de fapt profesa si in malta in anglia lea recomandat melatonina,dupa care mia spus ca erau mai binisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cafea spune:

Cristina, mie din ce spui tu mi se pare si ca fetita este prea obosita si doarme prost noaptea si pt ca nu doarme suficient ziua (in afara de cauza medicala pe care ai depistat-o). Asta ar explica trezirea imediat dupa ce adoarme. Paradoxal la cei mai multi copii, cu cat dorm mai bine ziua, cu atat dorm mai bine si noaptea. Ai incercat in timpul zilei sa o adormi la loc dupa ce trec cele 30 de minute de somn? Eventual stai langa ea, daca stii ca mereu se trezeste dupa o jumatate de ora, si cand o vezi ca incepe sa se foiasca, adoarme-o la loc cum stii mai bine (mangai-o, intinde-te langa ea, tu stii cum). Este posibil ca daca adoarme din nou sa doarma mai mult. Ea poate parea odihnita dupa ce se trezeste, dar banuiesc ca nu dureaza mult pana da semne de oboseala.

Cred ca si bird are dreptate, trebuie sa o inveti sa adoarme singura sau cu cat mai putin ajutor din partea ta. Asta nu inseamna sa o lasi sa planga pana adoarme, sunt total impotriva, dar treptat sa treci de la leganat la adormit la tine in brate neleganata, apoi intinsa langa tine, apoi tu langa pat cu mana pe ea, si tot asa. Dureaza cateva saptamani dar este o metoda foarte blanda.

Mai este foarte importanta rutina din timpul zilei. Si cand zic rutina nu ma refer la un program batut in cuie, ci la o anumita structura, asta ii linisteste pe copii, pentru psihicul lor este bine sa stie ce urmeaza. Si ora de culcare mai devreme, daca ea acum se culca tarziu poti incepe sa o culci cu cate 10 minute mai devreme la 2-3 zile, ca daca e obisnuita sa doarma la 22 (e doar un exemplu), nu o sa adoarma la 8 dintr-odata.

M-am lungit, dar eu cred foarte tare ca somnul din timpul zilei e legat de somnul de noapte. Este foarte normal ca fetita sa se trezeasca inca noaptea si sa aiba nevoie de tine.

Oricum, si eu m-am revoltat citind ce medicament ti-a fost recomandat, cum Doamne iarta-ma sa ii dai asa ceva unui copil de 1 an si 2 luni pentru ca nu doarme?! Sanatate multa fetitei si aveti grija de voi, eu te inteleg cu lipsa de somn, dar nu indopa bietul copil cu medicamente.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1511 spune:

scuze pt intarziere...e o anemie moderata. Mi s-a recomandat o dieta mai bogata in fier si supliment de siropel ferrum hausmann timp de 3 luni. Prima luna deja a trecut aproape.Cu trat homeopat si siropelul,daca asta o fi fost cauza tulburarilor de somn,e un piculet mai bn.Mergem inainte si sper sa se rezolve problemutele astea. Multa sanatate tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1511 spune:

Eu de multe ori m-am gandit la aceeasi problema..somnul de zi. Acum la pranz a inceput sa doarma cate o ora si sunt f fericita. Asta banuiesc ca e datorita trat homeopat si a fierului daca anemia era problema. In legatura cu levomepromazilul multe mamici mi-au sarit in cap. Nu vreau sa ma scuz dar reteta respectiva era data de un medic nu era cumparata de la magazinul alimentar. Nu as fi putut sa ma contrazic pe loc cu doamna doctor, nu am studiile ei. Tocmai din acest motiv am apelat la cunostintele tuturor mamicilor de pe forum. Va multumesc pt tot si va doresc multa sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy spune:

cristina poate ca stiai da nu strica sa-ti amintesc , fierul da constipatie.Ai grija la alimentatie sa nu cazi in partea asta , sa fie constipata si sa nu poata dormi de burta...Mai mult ceai de musetel sau mancare mai lichida.Stiu ca nu asta e subiectul , da ai spus ca-i dai fier...Numai bine si odihna placuta va doresc.

Mergi la inceput