AJUTOR,levomepromazil

AJUTOR,levomepromazil | Autor: cristina1511

Link direct la acest mesaj

salutare..sunt noua pe aici si nu prea stiu cum merg treburile. Sunt mama unei fetite de 1 an si 2 luni care a cam avut probleme cu somnul inca de la nastere. Nu se odihneste cum trebuie si in fiecare noapte se trezeste plangand. In toate aceste 14 luni a avut doar o singura noapte linistita in rest toate sunt la fel (plansete inainte de culcare,treziri in toiul noptii la fel iar in timpul somnului agitatie). La inceput am pus totul pe seama colicilor si a eruptiilor dentare dar acum chiar nu mai gasesc nicio scuza. Astazi am dus-o la neurolog si i s-a prescris un tratament cu 1/4 levomepromazil inainte de culcare timp de 5 zile,iar daca nu vor fi schimbari ar trebui sa adaug si timonil.Precizez ca levomepromazilul este un neuroleptic antipsihotic si am cateva dubii. Daca s-a mai confruntat cineva cu astfel de situatie si are la cunostinta ceva despre aceste produse farmaceutice va rog sa ma ajutati.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ela_04 spune:

Parerea mea este sa faci copilului un set de analize. Urina, alergi etc.
Doarme singura sau cu tine in pat? Poate e prea cald in camera...
e cam devreme pt neurolog la 1 an si 2 luni.
Eu stiu ca e greu. Al meu a dormit o noapte cap coada pe la 1 an si 4 luni...dar medicamentele astea...nu stiu ce sa zic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns terishka spune:

dar care este diagnosticul pus de neurolog copilului?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Al meu nu a dormit 1 an si jumatate, implicit nici eu. Ajunsesem zombie. Am trecut cu bine si nu i-am dat nimic.
Mergi si la alt medic, vezi ce zice.

uneori gandesc prea mult....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elle_seb spune:

Mai consulta un medic.
Si ai mei se trezeau de multe ori pe noapte la varsta asta, chiar pana mai tarziu.
Somnul lor s-a reglat undeva in jur de 2,5 - 3 ani, la amandoi.

_
Tratament Anti-Cancer - 24 Brevete Medicale Internationale

35+ *** Mami de Sebi (25 Mai 2004) si Sofia (14 August 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eLaura spune:

Cristina, doarme ziua mai/prea mult? Ai un diagnostic clar? Si eu sa zic sa mai ceri o parere avizata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Si fata mea cea mare a inceput sa doarma mai bine numai dupa 1 an si 3 luni dupa ce am reusit sa-i scoatem biberonul cu lapte de noaptea. Pana atunci se trezea de 2-5 ori pe noapte

Eu cred ca ar trebui sa ai min 3 opinii de la neurologi specializati pe probleme de copii (infantil) inainte de a-i da copilului asemenea medicamente...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Ca si celelalte fete, intreb si eu de un diagnostic. As mai cere si o a doua parere. Copilul meu la un an jumate inca se trezeste noaptea, cam de 2-3 ori, dar sunt si nopti cand ne plimbam ceva tmp incercand sa-l linistim. Pt unii stresul eruptiei dentare e mai exacerbat, poate mai viseaza urat, nu stiu, dar nu as umbla cu pastilute sa doarma. Se vor linisti si ei la un moment dat.

Sa-l ajutam pe Vlad!!
Suc de NONI - Pt. Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Ca si celelalte fete, intreb si eu de un diagnostic. As mai cere si o a doua parere. Copilul meu la un an jumate inca se trezeste noaptea, cam de 2-3 ori, dar sunt si nopti cand ne plimbam ceva tmp incercand sa-l linistim. Pt unii stresul eruptiei dentare e mai exacerbat, poate mai viseaza urat, nu stiu, dar nu as umbla cu pastilute sa doarma. Se vor linisti si ei la un moment dat.

Alina si Victor Andrei - 23.07.2010 1+

Sa-l ajutam pe Vlad!!
Suc de NONI - Pt. Vlad

idem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1511 spune:

Diagnostic: tulburari de somn neorganice. Mi s-a spus ca aceste tulburari nu ii vor face bn mai tarziu pentru neodihnindu-se cum trebuie va ajunge in perioada gradinitei,scolii etc, deja obosita,iar creierasul ei nu va mai fi atat de ager in a stoca informatii. Precizez ca d-na doctor la care am fost este cea mai buna care o avem aici cu multa faima si multe reusite in problemele infantile. Pt somnul de zi mi-a spus sa nu insist chiar daca e foarte scurt si acela, in jur de 30 min si stim cu totii ca ce e pana in jumatate de ora nu e somn. Am uitat sa va spun ca Andra e perfect sanatoasa, nu mai are biberon de noapte, am reusit de la 8 luni sa il scoatem iar rutina de seara e de nelipsit,am fost atenta la toate aceste 'cerinte' ale ei inclusiv la temp din camera, nu depaseste 19-20°

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1511 spune:

Aaa si inca ceva...doarme cu mn in pat.

Mergi la inceput