AJUTOR,levomepromazil
Raspunsuri - Pagina 11
cristina1511 spune:
Am optat pentru un trat homeopatic, mai precis chamomilla. Iar de analize ce pot sa zic.. anemie, cu toate ca am fost cat se poate de stricta cu mancarica: peste.vita, ficatei de pui, sucuri naturale proaspat facute,etc.Sa vedem cum va functiona. Multumesc tuturor din suflet.
Elle_seb spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristina1511 Am optat pentru un trat homeopatic, mai precis chamomilla. Iar de analize ce pot sa zic.. anemie, cu toate ca am fost cat se poate de stricta cu mancarica: peste.vita, ficatei de pui, sucuri naturale proaspat facute,etc.Sa vedem cum va functiona. Multumesc tuturor din suflet. |
Ce anume mai exact, ceai de musetel?
_
Tratament Anti-Cancer - 24 Brevete Medicale Internationale
37+ *** Mami de Sebi (25 Mai 2004) si Sofia (14 August 2008)
viviana spune:
Eu nu ma pricep la tratamente homeopate, insa cred ca estre vorba de chamomilia homeopat. Mai mult ca tinctura decat ca ceai.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
asteryaro spune:
Chamomilla este un remediu homeopat, sub forma de granule, in diverse dilutii (concentratii). Este calmant, linistitor.
Sper sa gasiti cauza si solutia cat mai repede!
Eu mi-as permite sa mai sugerez sa ceri trimitere pt. o EEG (electroencefalograma), daca problemele persista (este neinvaziv).
catrinik spune:
citat din mesajul lui cristina1511 Am optat pentru un trat homeopatic, mai precis chamomilla. Iar de analize ce pot sa zic.. anemie, cu toate ca am fost cat se poate de stricta cu mancarica: peste.vita, ficatei de pui, sucuri naturale proaspat facute,etc.Sa vedem cum va functiona. Multumesc tuturor din suflet. |
Mai exista si un alt remediu pt somn: Formula 8 de la Plantextrkt ( intra pe site-ul lor si gasesti explicatii )
Daca tot ai optat pt asa ceva du-te la un homeopat, care iti va face o consulatie amanuntita si apoi iti va da o schema.
Succes.
CorinaDani spune:
buna,
cred ca am fost singura sau printre putinele care ti-a mentionat anemia ca posibila cauza a problemelor de somn ale fetitei tale. atata timp cat nu incerci sa elimini cauza si tratezi doar efectul, nu cred ca vei avea rezultatele asteptate.
vorbeste din nou cu medicul, sa-ti spuna ce anume poti face pentru combaterea anemiei, mai exact daca este suficienta o modificare a dietei sau sunt necesare suplimentele.
presupun ca atunci cand ai spus anemie te-ai referit la o carenta de fier, da ? ce valori au iesit la analize, fata de valorile de referinta ? ti-a interpretat medicul rezultatele analizelor ? anemia e mica, moderata sau severa ?
viviana spune:
citat din mesajul lui asteryaro Chamomilla este un remediu homeopat, sub forma de granule, in diverse dilutii (concentratii). Este calmant, linistitor. Sper sa gasiti cauza si solutia cat mai repede! |
Mai cunosti ceva remedii homeopate, usoare pentru linistire, calmare?
I-as da fii-mii seara inainte de culcare. Ea are 13 ani.
E linistita in timpul zilei, e Ok, isi vede de treaba, insa seara o apuca amocul. Devine agitata. Nu are astampar. Nu reuseste sa adoarma inainte de ora 12.oo. Dimineata abia se scoala si e foarte obosita in timpul zilei. Nu face fata.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
cristinuk@ spune:
fiole de magneziu una pe seara
si cu homeopatele astea trebuiesc date dupa o anumita schema de un medic homeopat
la ambii mei copii schemele au fost diferite in functie de varsta greutate
noi am facut pt imunitate
de calmare am primit magneziu cum ziceam la noi nelinistea era data de foame
am primit concomitent cu schimbarea laptelui si tratament homeopat plus oligotherapia cu fiole de magneziu
monis5 spune:
citat din mesajul lui viviana Mai cunosti ceva remedii homeopate, usoare pentru linistire, calmare? I-as da fii-mii seara inainte de culcare. Ea are 13 ani. E linistita in timpul zilei, e Ok, isi vede de treaba, insa seara o apuca amocul. Devine agitata. Nu are astampar. Nu reuseste sa adoarma inainte de ora 12.oo. Dimineata abia se scoala si e foarte obosita in timpul zilei. Nu face fata. Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit vivi |
Remediile homeopate sunt eficiente doar in anumite doze si anumite dilutii pentru diferite afectiuni. Homeopatia nu trateaza boala in sine sau simptomele, ci trateaza organismul ca pe un tot unitar, capabil de autoregenerare prin reechilibrarea lui cu remedii homepate. Si pentru ca un remediu sa fie eficient, este nevoie ca homeopatul sa cunoasca multe detalii depre felul in care functionezi tu ca organism (intrebarile homeopatului sunt complet diferite de ale oricaui medic alopat, pentru el analizele de sange nu spun nimic de exemplu, dar trebuie sa stie in ce fel dormi, ce alimente preferi, ce fel de digestie ai si multe alte lucruri de genul asta).
De aceea, asa numitele remedii homeopate accesibile publicului larg (de genul Oscilococcinum etc) au o eficienta foarte redusa.
Nu stiu tu unde stai, dar in multe orase din tara exista medici homeopati talentati. Daca ai nevoie de ceva, du-te cu fetita la un consult .
On topic: copilul meu are 2 ani 3 luni si nu doarme legat decat daca doarme cu mine in pat (si nici asa nu se intampla in fiecare noapte). Pana la 1 an jumate se trezea, sugea si-l adormeam. Apoi a inceput sa se trezeasca si sa bea lapte din pahar. Apoi n-a mai vrut lapte, dar tot se trezea. Apoi iar a vrut lapte. Si tot asa. Dar daca inafara de treziri si readormiri ar fi facut cum povesteste autoarea subiectului, m-as fi dus cu el la examene amanuntite inainte de absolut orice tratament. Sunt diverse afectiuni care au ca simptom secundar alterarea somnului (cum s-a vorbi de ex despre anemie).
Multa sanatate si sper sa citim si continuarea povestii cu deznodamant evident fericit
Monis, mama de Piticutz Santiago (02.11.2009)
laurenta spune:
eu am auzit de melatonina,regleaza f bine orarul de somn.repet am auzit,poti sa te informezi mai bine de acest medicament