Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 20
Raspunsuri - Pagina 6
monna3 spune:
Am schimbat si eu azi semnatura si incep AMR-ul
Monica, fericita 30+ cu Cezar-Andrei
AMR: 10 saptamani
Bia_Mi spune:
pai are legatura si cu analiza aia de virus herpetic, insa mie mi-a iesit negativa.
HPV cu un risc crescut poate duce la cancerul de col uterin.
Bia_Mi spune:
Dr mea spune ca e totul ok, k nu am infectia asta, k poate mi-a trecut. Se zice ca 85% din femei sunt predispuse la contactarea acestui virus, insa e importanta imunitatea din organism. Daca ai imunitatea f mare, infectia se distruge.
Insa cel mai bn am zis k sa nasc prin cezariana sa fiu eu linistita.
Bia_Mi spune:
Pai din cate stiu eu, nu trebuie sa fie neaparat un herpes vizibil. Pai si dr ce a zis?
monna3 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Bia_Mi Cu cat scade AMR, cresc emotiile... cum o fi la "AMR o saptamana"? |
o sa vedem cat de curand
Fetele am primit ieri o carticica: Baby's First Month (The ABC's of Caring for Yourself and Your Newborn). As scana-o sa o pun in docs dar nu am unde. Poate o gasiti voi pe net sa o descarcati, e foarte utila, mai ales pt mamicile la primul bebe.
Monica, fericita 30+ cu Cezar-Andrei
AMR: 10 saptamani
kovacsc spune:
Sa mai repet analiza sa vedem daca au mai crescut valorile, nu ca ne-ar ajuta prea mult. Daca in momentul nasterii as avea un herpes s-ar exclude automat nasterea naturala, dar eu nu vreau sa risc si oricum imi este frica de nastere naturala asa ca vom alege cezariana.
Eu am mai facut aceste analize de tip 1 si 2 si acum vreo 2 ani si iesise si igg si igm pozitiv. Acum am repetat analizele si au iesit la fel. Ulterior am repetat analizele doar pentru virus herpetic genital si a iesit igg negativ si igm pozitiv de aici si nedumerirea.
Cristina 26+ Karina, comoara noastra