Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 20
Raspunsuri - Pagina 7
kovacsc spune:
Tala m-am mai uitat la pozele cu burtica ta si este asa de frumoasa, asa rotunda burtica mea nu este asa frumoasa dar tot imi place
Cristina 26+ Karina, comoara noastra
kovacsc spune:
Bia de cand sunt insarcinata nu mi-am facut papanicolau nu mi-a recomdata doctorul. Facusem aceasta analiza la inceputul lui ianuarie anul trecut. Daca tu ai informatii suplimentare poti sa imi zici.
amy25 spune:
Acest tip de virus care bulverseaza pe toata lumea, bine ar fi sa nu existe. Pentru ca anumite tulpini ale virusului sunt cancerigene.
Pe site-ul clinicii mele am vazut ca au scos un pachet de recoltare completa pentru tulpinile astea la pretul de 320. Nu stiu daca pot pune adresa dar se numeste Promed System si au pagina web si cautati acolo . Nu stiu daca e ieftin sau scump dar lucreaza cu laboratorul Regina Maria.
2004- ovarectomie dreapta din cauza unui chist; urmari: ocluzie intestinala si multe aderente!
-tratament 2 luni cu clostybegit fara rezultat +20 kg acumulate gratis
-2010- 3 inseminari nereusite la clinica Promed + 1 FIV nereusit
2011-ET reusit la clinica Promed
Multumesc Bunului Dumnezeu!
27+ Victor Gabriel
kovacsc spune:
Mie inca nu mi a iesit buricul dar cred ca nici mult nu mai este
monna3 spune:
Bia nici mie nu mi-a iesit buricul afara... inca
Cristina si pe mine m-a intrebat la inceput midwife cand am facut ultimul pap si cum a iesit. Daca l-ai facut in ian nu avea rost sa ti-l mai faca inca o data dupa 6 luni. Eu il aveam in ian 2010 asa ca m-a intrebat cum vreau: il facem acum (adica atunci cand am fost prima oara la ea) sau il facem dupa nastere la 6 saptam. L-am facut atunci sa nu mai am treaba dupa ce nasc.
Monica, fericita 30+ cu Cezar-Andrei
AMR: 10 saptamani
Bia_Mi spune:
Eu am recoltat in sapt 8 de sarcina, nu a fost nicio problema. Ce rezultat ai avut in ianuarie? Ce scria la concluzie? Activeaza-ti PM k sa nu zapacim mamicile cu subiectul asta.
Bia_Mi spune:
Da, am auzit de aceasta analiza de genotipare, dar dr mi-a zis ca nu e nevoie sa o fac ca am papanicolau bun. Daca aveam probleme la pap ma punea sa fac genotiparea.
irinaelena spune:
Bia_Mi, si la mine a fost acelasi motiv pt cezariana, desi eu nu sunt 100% convinsa ca e fost necesara, dar n-am avut curajul sa cercetez mai mult. Am zis ca nu merita sa risc sa treaca la bebe, daca exista cea mai mica suspiciune.
Eu am facut un test HPV care mi-a confirmat ca NU am tulpinile acelea care duc la cancer. Nu am facut insa tipologie HPV sa vad ce tulpini am. Dar asta a fost demult. De atunci nu am mai facut nimic in sensul asta. Doar papanicolau regulat, care a iesti bine.
Irina, 25+ cu