Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 20

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bia_Mi spune:

Am dat cu fel si fel de creme si cu uleiuri,dar degeaba...am burtica franjuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kovacsc spune:

Bia poti spune despre ce infectie este vorba?

Cristina 26+ Karina, comoara noastra

Mergi la inceput

Mie nu mi-ar placea pe 29 ... iti dai seama ca ar fi mai nasol pt printesica ... (sa fie ziua ei din 4 in 4 ani)... nasti normal?

Mergi la inceput

App e tare asta cu AMR ... imi dai emotii!

Mergi la inceput

Din pacate inca mai merg, dar mi-i s-a luat sincer. Dar o sa mai merg si dupa ce nasc ... il am aproape serv de casa si o sa ma duc sa mai fac contracte, sa mai inchei acte contabile. Sper sa am o bebelina cuminte si sa imi permita sa fac acest lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lady_X spune:

Buna, sunt si eu o graviduta cu DPN 11.04.2012
Ma bucur ca v-am gasit

Mergi la inceput

HPV... din pacate. Asta s-a depistat acum 1 an si jumatate, adica nici nu stiu sigur daca a fost asa ceva pt ca am fost la mai multi doctori si unii au spus ca e altii k nu e. Unii mi-au spus ca e f grav, altii ca nu. Nu am mai stiut ce sa cred, cert e ca la pap acum un an, mi-au iesit bine. E o poveste mai lunga ... am trecut prin multe.

Mergi la inceput

ce este HPV? mie mi a iesit virus herpetic genitaldin analize, desi analizele sunt cam dubioase, nici doctorul nu stie ce sa inteleaga din ele. Efectiv un herpes genital nu am. Nu prea avem ce sa facem. Tratament este dar nu se poate da in sarcina. Si la noi ar fi unele riscuri teoretic dar noi nu ne gandim la ele. Chiar suntem foarte optimisti si linistiti. Speram sa nu fie linistea dinaintea furtunii glumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

Buna fetele,

Amy din cate stiu aici se merge mult pe nasterea naturala. Deci cam la majoritatea gravidelor se recolteaza, nu stiu daca la cele care fac cezariana se mai face. Imi pare rau de noaptea alba
Chito hai ca trec repede cele 7 zile
Wali sanatate multa! sa treaca repede. Esti o graviduta tare frumusica, sa ne pui poze mai des
gabrielarusu felicitari pt schimbarea semnaturii
Tania tin pumnii sa iasa bine toate analizele
Tala felicitari pt vestile bune de la eco
dia_tm ma bucur ca micuta e bine dar imi pare rau de problemele tale. Eu sper ca totul sa fie bine pana la urma si sa stea bebelina pana la termen. Nu te mai gandi ca se intampla ceva nasol ca n-o sa se intample nimic, o sa vezi
J.D. bine ai revenit
Bia_Mi imi pare rau de problema, sper sa fie totul ok la nastere

Fetelor, Dara e bine doar ca are ceva mai multa treaba. Azi trebuia sa mearga la testul cu glucoza.

Pupici

Monica, fericita 30+ cu Cezar-Andrei

AMR: 10 saptamani

Mergi la inceput

Monna abia astept sa schimb si eu semnatura! dar cel mai mult astept sa imi vad fetita.

Mergi la inceput