Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 20
Raspunsuri - Pagina 4
titi143 spune:
Buna fetelor.
Am observat ca vorbiti de haine de gravide, din nefericire si eu am observat ca sunt foarte scumpe. Am incercat second, dar nu se gasesc. Am incercat pe ebay , dar nici acolo nu sunt mult mai eftine. Cred ca totui o sa optez sa imi cumpar de pe ebay.
Haine la Robert nu o sa cumpar prea multe ca mi-a ramas de la Edi, practic am de toate. Doar asa cumpar ceva nou sa nu spun ca lui nu ii cumpar nimic.
Ramona mamica fericita a lui Eduard (09.10.09) si 23+ Robert Aaron
Tala spune:
Dia multumesc
Ma bucur ca bebita e bine, cat despre tine sunt sigura ca daca asculti medicul si vei sta cumintica o sa fie totul in regula
Titi eu nu mi-am cuparat nici o haina de gravida, nu-mi plac deloc. Insa am multe haine pe care le pot purta acum si pe care le voi putea purta si dupa. Sunt pe principiul elastic, mulat si lalai, labartat.
Spunea cineva mai devreme de MiniPrix. Chiar si de acolo mi-am luat cateva (si bune, din vascoza, Bershcka). Am pulovere din acelea lungi, si bluze model fluture. Moda de anul asta m-a ajutat f mult si ma bucur de ea pt ca repet, nu-mi plac hainele de gravida.
amy25 spune:
Tala- felicitari pt bebita. In cate saptamani esti? Abia astept sa ajung si eu la Ikea...
Azi am gasit ceva dragut pentru bebitu meu si anume o lenjerie de patut din bbc destul de bun la 49 lei. Pun poza si pe Picassa, plus o camasa de alaptat si ceva scutece simple.
Dia tm monitorizeaza cam la 3-4 zile daca poti tensiunea, asa ar fi ok...Cu kg eu zic ca n-ai cum sa pui numai 3-4 astea is povesti sau cazuri izolate. Cred ca dr are o problema daca la 35 de ani deja iti scoate pe ochi. Eu chiar zic sa stai calma, Dumnezeu le aranjeaza pe toate.
2004- ovarectomie dreapta din cauza unui chist; urmari: ocluzie intestinala si multe aderente!
-tratament 2 luni cu clostybegit fara rezultat +20 kg acumulate gratis
-2010- 3 inseminari nereusite la clinica Promed + 1 FIV nereusit
2011-ET reusit la clinica Promed
Multumesc Bunului Dumnezeu!
27+ Victor Gabriel
J.D. spune:
buna, fetelor si bine v/am regasit! azi am ajuns si eu in Praga cu Finn dupa ce duminica am pierdut avionul. Dave a plecat cu trenul du minica la pranz si noi azi dimineata cu avionul.
suntem bine, bebe este maricel pentru ca il simt in coaste, se misca mult de tot. Finn e un scump si toata lumea il lauda. eu sunt bine, am pus 4 kg pana acum si inca ma mai imbrac cu blugii de dianinte de bebe. macar atat. sotul deja a inceput sa faca planuri pentru bebe 3.
ma duc sa vad ce ati scris in lipsa mea.
Finn Constantine 15.10.2009 si 25+ Euan Tudor
SuperMami_1 spune:
bine ai revenit, Jd!
Miha, mamica fericita de Rares si 27+ cu bebe Vlad, zis si "Nuca"
ronina spune:
Buna fete dragi!
Chitosenia: si eu te imbratisez cu drag si iti doresc ca ultimele 7 zile de munca sa fie usoare de tot Eu incep sa ma simt chiar norocoasa cu somnul, aseara imi povestea o prietena ca ultimele luni inainte sa nasca dormea doar in fund cu vreo 5 perne la spate, deci se poate si mai rau
Wali: cum sa ma mai laud si eu, schimb 2 tricouri pe noapte ca ma tot trezesc transpirata... a inceput si tusea... cum zicea si Tala, tre' s-o las sa-si faca damblaua si apoi trece ea cumva
Ce pozici frumoase, se vede ca esti f. fericita, bravo tie!
Gabrielarusu: bafta maine la eco, sa ne vii cu vesti bune!
Tania82: chiar ma gandeam si eu la ce analize ar mai fi de facut, ultima data la eco m-am imbatat cu vestile bune si am uitat sa mai intreb de analize, sper sa nu fie tarziu daca intreb data viitoare. Am primit insa Calciu de luat de acum, stiam si eu ca se recomanda dupa luna a 7-a.
Tala: bravo pt vestile bune de la echo, ma bucur ca ai scapat de tratament! Eu oprisem Arefam-ul de la 22 saptamani, ceea ce m-a bucurat mult pt ca si ala imi provoca greata :(
Dia_tm: ma bucur ca bebelina e bine cat te priveste pe tine, eu zic sa te bucuri de odihna, sunt convinsa ca statul acasa iti va prinde bine (la mine s-au mai estompat durerile si stresul de cand stau acasa, si chiar incep sa simt ca am sanse bune sa ajung la termen de cand nu mai am alte griji pe langa sarcina). E drept ca mai apar anxietati dar vom lucra cu ele, suntem aici sa ne incurajam unele pe altele Incearca sa te relaxezi, mergi la un masaj, gandeste-te ca tensiunea mare forteaza inima bebelinei si trebuie sa facem tot posibilul sa fim linistite pt. minunile noastre din burtica. Si eu am deja 33 ani dar nu mi-a zis medicul niciodata ca ar fi vreo problema din cauza asta. Curaj!
JD: bine ai revenit si ma bucur ca sunteti bine! Wow, te mai incap blugii de dinainte? La mine imediat s-a rotunjit burtica si ma apasau pantalonii inca de pe la 3 luni.
Ma duc sa fac o ciorbita ca nu mai am nimic de mancare de cand cu raceala am fost o lene ambulanta, nici macar bradul nu l-am desfacut inca, oricum e asa frumos ca parca l-as mai lasa putin
30+ Bianca
Tala spune:
JD bine te-ai intors! cum au fost Sarbatorile acasa?
Dia intrasem defapt mai mult sa te linistesc in privinta varstei. Credeam ca doar la noi sunt tembeli care considera ca o femei viioare mama e batrana la 32 (cat am eu) respectiv 34 (multi inainte!). Asa mi s-a tot spus la inceputul sarcinii (de catre alt medic la care in final am si renuntat). Am dat si in plans la un moment dat pt ca pana acum chiar niciodata nu am considerat ca as fi batrana (sau ca o sa ajung vreodata batrana, ca doar asa i-am promis lui David: ca mami ramane mereu tanara si frumoasa). Asa ca da-le ignore si sa-i crezi abia cand o sa faci copil pe la 65 de ani (ca Dna Iliescu)
Amy eu am intrat acum in saptamana 30.
Am intrebat azi de cezariana si a spus ca ma programeaza cu o saptamana inainte de termen, asta inseamna undeva pe 18-19 martie. Dar mai e pana atunci.
Ce somn m-a luat azi la birou! (am adormit in scaun si am si visat de 2 ori)
dana_cp spune:
Dia, imi vine sa-l pe dr tau! Cum adica 3-4 kg? Cum adica ai o problema cu varsta? E nebun!
Cu kg, da, se zice ca femeile supraponderale ar trebui sa ia mai putin (adica mai putin de 16-18kg, cat e bine sa se ia de o femeie cu greutatea ideala), dar nu 3-4kg!! Bebe, placenta, sani, etc etc etc insumeaza cam 10kg din ce am citit.. pai daca tu ar tre' sa iei doar 3-4 in total, atunci ar insemana ca organismul tau slabeste de fapt.. si nu e ok.
Varsta.. alta tampenie! La 35 de ani esti in forma!!
Tocmai ce am auzit de o gagica de 39 ani, 120 kg, care a nascut natural (fara epidurala), in apa, fara epiziotomie..
Deci, sa nu ne mai luam dupa legende si sa avem incredere in noi si-n bebeii nostri! Pana la urma, noi facem 50% iar ei restul de 50%..
28+ cu Gaza
Bia_Mi spune:
Salutare burtici si mamici...ce faceti? Eu acum am venit de la serv si sunt asa stresata pe ultima suta de metrii. La sf lunii tre sa predau totul ok si am ceva batai de cap acolo.
Si acum sa discutam ...
Bia_Mi spune:
Dana in leg cu probl de sanatate iti pot spune ca am avut o infectie "jos". Pe net scria ca se poate transmite la fat prin nasterea normala. Cand am ramas gravida mi-am facut analizele si mi-au iesit bune,dar nu prea ma incred. Mai bine "tai raul de la radacina", nu stii niciodata. Deasta aleg cezariana ...