Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 20

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aredwynn spune:

Fetelor, voi aveti contractii BH? Mi se pare ca eu am cam multe, sunt nedureroase, nu imi provoaca disconfort, dar sunt cam multe. E drept ca nu in fiecare zi, insa azi de ex. am ajuns la 5 intr-o ora. Acum o luna si jumatate colul era ok (4.6 cm), desi si atunci aveam contractii destul de dese, deci nu am sunat medicul. Din ce citesc, vad ca la 6 contractii/h ar trebui sunat medicul. Consultatia urmatoare e abia pe 19... deja nu mai am rabdare... In rest ma simt bine. Ma cam sperie alte mamici ca la ele asa au inceput problemele, una a nascut la 35 de saptamani, alta a stat cu colul sters la pat vreo 3 luni... Voi aveti contractii? Daca da, cat de dese? Dar intepaturi/presiune pe col?

In rest, ma bucur ca toata lumea e ok. Probleme cu somnul am si eu, din pacate, dar se pare ca 75% din femeile insarcinate au problema asta in trim III.

PS: Mie mi-a iesit buricul :)) O sa pun curand poze, pt ca sambata trecuta am fost la o sesiune foto, sper sa primesc pozele cat mai curand.

32+ Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lady_X spune:

Multumesc de primire
Baietel o sa avem , la nume nu ne-am decis 100% inca.
La ultimul eco, sapt trecuta, avea 1kg
Abia astept sa intru in prenatal, sunt ultimele saptamani de servici, si ma termina oboseala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lady_X spune:

aredwynn si eu am contractii BH, chiar de la 18s. Am observat ca le am mai dese daca sunt obosita, daca am stat mult pe scaun. Am fost odata cu trenul si am avut un episod urat, de contractii BH la 10 min. M-am cam speriat, dar dupa vreo ora au inceput sa se rareasca, luasem si doua no-spa-uri. Am intrebat si medicul si a zis si el ca dc le am la 10 minute, cam e la limita sa merg la control. Chiar si asa, cu repaus urmatoarea perioada, dar nu la pat, ci doar odihna multa, colul a mai crescut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Buna fete, imi pare rau, n-am mai apuc sa intru si nici sa citesc, am avut enorm de lucru si inca mai am, multumesc Mona si Sovi pt. grija. Mie mi-a iesit diabet gestational azi si maine ma duc la diabetolog sa vad ce-mi zice sa fac. Bebe a luat cam multicel in greutate din cauza asta, a ajuns la 1250 g cam asa, parca. Sunt un picut necajita pe tema asta.

26+ Miruna Sanziana

*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, L-arginina*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ronina spune:

Aredwynn: cred ca acum deja sunt normale contractii ceva mai dese. Incearca sa iei un no-spa si sa schimbi pozitia, sa te plimbi putin sa vezi daca se repeta si in aceste conditii, doar atunci cred ca poate deveni ingrijorator. Daca trece de la no-spa sau miscare eu cred ca e ok.

Dara: ufff, imi pare rau sa aud de diabet :(
Sa fii cuminte sa faci ce spune medicul, sper sa treci cu bine peste incercarea asta

30+ Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

Aredwynn la mine inca n-au aparut contractiile... Poate ca ar trebui sa suni la medic sa te linistesti. Eu sper sa fie totul bine ca Natalia trebuie mai stea cumintica la mami in burtica. Asteptam pozele

Monica, fericita 30+ cu Cezar-Andrei

AMR: 10 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

ufff Dara imi pare rau ca ti-a iesit diabet. Da' ai facut testul ala complex?
Lady_X felicitari pt , sa fie sanatos! Nu ne dai si data ta de nastere?

Monica, fericita 30+ cu Cezar-Andrei

AMR: 10 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

Dara imi pare rau de vestea asta insa sunt sigura ca vei face tot ce trebuie astfel incat sa fie cat mai bie pt bebita si pt tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kovacsc spune:

lakioana chiar ma gandeam ca nu ai mai scris demult, ma bucur ca esti bine.
Supermami eu nu m-am plictisit deloc , mereu fac cate ceva si in rest stau pe net sau la televizor, mai citesc ceva, ma plimb asa trec zilele nici nu imi vine sa cred. Inainte ziceam ca asa de bine este sa nu ai copii insa acum abia astept sa fiu ocupata cu fetita, oricat de greu ar fi, imi doresc atat de mult schimbarea asta.
Dara imi pare tare rau, sper sa fie bine

Cristina 26+ Karina, comoara noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfy_12 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aredwynn

Fetelor, voi aveti contractii BH? Mi se pare ca eu am cam multe, sunt nedureroase, nu imi provoaca disconfort, dar sunt cam multe. E drept ca nu in fiecare zi, insa azi de ex. am ajuns la 5 intr-o ora. Acum o luna si jumatate colul era ok (4.6 cm), desi si atunci aveam contractii destul de dese, deci nu am sunat medicul. Din ce citesc, vad ca la 6 contractii/h ar trebui sunat medicul. Consultatia urmatoare e abia pe 19... deja nu mai am rabdare... In rest ma simt bine. Ma cam sperie alte mamici ca la ele asa au inceput problemele, una a nascut la 35 de saptamani, alta a stat cu colul sters la pat vreo 3 luni... Voi aveti contractii? Daca da, cat de dese? Dar intepaturi/presiune pe col?

In rest, ma bucur ca toata lumea e ok. Probleme cu somnul am si eu, din pacate, dar se pare ca 75% din femeile insarcinate au problema asta in trim III.

PS: Mie mi-a iesit buricul :)) O sa pun curand poze, pt ca sambata trecuta am fost la o sesiune foto, sper sa primesc pozele cat mai curand.

32+ Natalia

Daca suni medicul si intrebi nu cred ca gresesti...dar ai putea si sa te relaxezi putin, s afaci mai putin efort. Eu am contractii de foarte mult timp...nici nu le mai bag in seama... acum au inceput sa apara si alea dureroase...cate 1-2 pe zi.

Mami fericita de strumfita si 31+ cu Motzata

Mergi la inceput