Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 20

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ronina spune:

Lady_X: bine ai venit! ce vei avea, fetita sau baietel? daca vrei da-ne si data nasterii sa te trecem in listuta de pe prima pagina.

Monna: cum te simti dupa schimbarea prefixului?

Haydee: cred ca s-a schimbat link-ul de picasa si trebuie accesat acum: picasaweb.google.com
Monna, ar trebui sa schimbam si noi pe prima pagina, te ocupi tu de asta sau intru eu? Mi-e indiferent, doar sa nu ne suprapunem

30+ Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SuperMami_1 spune:

Monna, sunt ok. ma cam plictisesc pe acasa...dar nici la servici nu m-as mai duce.
Tu? vad ca ai intrat pe ultima suta de metri emotii? ....pe mine m-au apucat numai cand ti-am vazut semnatura
Bia, sper ca nu e cu suparare

Miha, mamica fericita de Rares si 27+ cu bebe Vlad, zis si "Nuca"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

Ronina intru eu si modific

Cum ma simt ca am schimbat prefixul? Vedeti si-n semnatura . Pe de o parte abia astept sa-mi tin puiutul in brate dar pe de alta parte incep sa creasca frunzulitele de la morcovei

Monica, fericita 30+ cu Cezar-Andrei

AMR: 10 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lakioana spune:

Buna tuturor!

Nu am mai scris demuult...sunt tot ocupata cu serviciul care imi ia aproape 70% din timp...iar mai apoi, cand ajung acasa, Rebeca imi consuma toata energia.

Noi suntem bine...crestem. Lumea imi spune ca burtica mea arata ca la 9 luni. (am pus si eu ceva poze pe Picassa...dar din pacate sunt doar de la Crciun...nu prea am recente...cand aproape s-a dublat).

Evelyne misca foarte bine...o asteptam cu drag.
Deocamdata sunt in sapt. 27...nici nu mi-am schimbat semnatura inca.

Va doresc tuturor numai bine...bebeii sa stea cat mai mult la caldurica.

Pupici...si mai revin cand mai am o clipa libera

_

Lakioana mami lui Rianna Rebecca (16.09.2006)
si Evelyne Louise 26+ (DPN: 15.04.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Haydee spune:

Citat:
citat din mesajul lui monna3

Haydee mai incearca la picasa, ia vezi nu-ti merge cu link-ul asta?

Multumesc Monna, Ronina
A mers; am pus unica poza pe care o am pe computer de prin saptamana 16; mi-am dat seama ca am gresit numele abia dupa ce am uploadat-o, dar nu am mai redenumit-o. Sincer, nu-mi place deloc poza aia, am altele mai reusite, dar macar sa ne cunoastem

Evident ca acum suntem mai rotunde

26+, viitoare mami de

Mergi la inceput

lakioana foarte frumoase pozicile
Haydee vazut si pozica ta, incepe sa creasca burtica, s-o vedem peste cateva saptamani cum e

edit: ahaaa... de aia e asa mica burtica, pai sa faci mai recente

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bia_Mi spune:

Miha nu ma supar ... si tu mergi inca la servici? Pana knd? Apoi stii ce demersuri trebuie sa facem ca sa intram in concediu? Eu as vrea sa stau acasa, dar inca nu pot. Printesica mea a fost f agitata astazi, mi-a tras niste picioare de am zis ca iese afara. Maine ma duc sa iau rezultatul analizelor si sincer am niste emotii (ultima data mi-a iesit ca am anemie si leucocitele f mari) acum sper sa fie bine.
Inca nu am reusit sa-mi iau tensiunea, or fi bune aparatele alea care le arata la tv? Alea de mana?
Voi v-ati facut vreun vaccin? Am inteles ca trebuie sa iti faca dr de familie un vaccin...dar nu stiu nimic despre el.

Mergi la inceput

Bia eu nu stiu despre ce vaccin zici, poate cel antigripal? Eu una n-am facut nici un vaccin. Iti tin pumnii sa iasa bine analizele. Pt anemie nu iei fier?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

Miha multumesc pt compliment , asa cum am mai spus eu cred ca toate burticile sunt frumoase. E adevarat insa ca acum e altfel decat la David (la el parea ca mai am putin si nasc, era tuguiata si lasata in jos, iar acum se pare ca e ceva adevar in folclor - cu burta rotunda la fete)
Mona multumim de vesti, ma bucur ca Dara e bine, ma gandeam sa o si sun chiar, dar daca femeia are treaba mai bine o las in pace
Eu am tensiometru clasic (din piata luat cu 50 lei cred) si sunt f multumita de el. Am avut si de mana, dar dadea niste rezultate tare ciudate si contradictorii (la intervale mici de timp)
Lady X bine ai venit! vrem detalii (si scrie repede cele 10-15 mesaje ca sa scapi de moderare)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Tala

Mona multumim de vesti, ma bucur ca Dara e bine, ma gandeam sa o si sun chiar, dar daca femeia are treaba mai bine o las in pace

tablouri pentru copii

Pai de aia v-am si zis... intrasem si eu la ganduri mai ales ca zicea ca in ultimele zile a avut dureri de burtica. I-am lasat mesaj pe mess si mi-a raspuns ca e ok, doar ca are ceva mai multa treaba.

Mergi la inceput