Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***385***

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

pupacim gazulinele

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori si 9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Salutare!!!

LA MULTI ANI BebeShtrumph!!! Sa fii sanatoasa si sa iti pastrezi in continuare optimismul si sufletul bun

Gaza mi-era dor de tine Mai baga ceva povesti, poze...

Ilinca sanatate lui Andrei Cum mai este Phiphi?

Si pe noi ne-a dezamagit soacra la faza asta. Mai are cateva, dar noroc ca are si multe calitati. Una dintre ele: isi iubeste si isi asculta fiul exagerat de mult

M-am trezit si eu acum jumatate de ora, caci pe la 4 si ceva m-a luat somnul

De Simply mi-e dor. Stiti ceva de ea?

Olga, mamica lui David iepurasul si 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus
A propos de bebelusi, pe Ada daca o intrebi daca isi mai doreste o surioara/fratior, raspunsul e un NU hotarat !!

Adela vrea o "tulioala".

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Gianina si pentru tine multi pupici ca ai avut o noapte tare grea

Olga, mamica lui David iepurasul si 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Ah am uitat ceva important, sa-i urez si eu Alexandrei, bun venit in clubul nostru !! chiar daca mai tarziu dar mai bine decat niciodata. Gaza mea sa sti c o admira tare mult pe Amalia si e tare incantata cand ii vede poza, asa ca abia astept sa ne vedem si face to face.
Si apropo de asta, Oli draga sa sti ca esti mereu certata de Gazulina cand vede poza de pe forum ca zice ca esti dezbracata si trebuie sa te imbaraci.

Sarbatorile noastre de iarna au fost strans legate de familie. Am avut ceva emotii cu Mama lui Marius dar a trecut cu bine de perioada critica si speram ca se va rezolva (Ilinca n-am apucat sa-ti raspund, da ziua ei era chiar de Craciun) asa ca nu am fost in al noualea cer in Ajunde Craciun. Apoi a venit mami la noi si totul a fost ca un vis frumos dar din pacate prea scurt. Mami ne-a rasfatat cu bunatati si timp liber pentru noi doi. Gaza mica a fost extrem de fericita (n-am mai vazut-o de mult asa) si a solicitat-o pe buni de dimineata pana seara. Noi am incercat sa profitam de putin timp doar pentru noi asa ca am mai iesit la plimbare si ca doi porumbei. Am incercat sa ii creeam si lui mami o vacanta frumoasa si cu plimbari si vizite dar si cu timp de odihna pentru ea. Din pacate totul a fost cam scurt si acum am revenit pe acelasi curs dar parca avem bateriile incarcate.
Nu ne-am bucurat de zapada si de vreme de iarna ceea ce pe mine ma cam nemultumeste dar am compensat cu o iesire la patinoar unde Gazulina s-a simtit extraodrinar si i-a placut atat de mult incat v-a trebui sa repetam experienta cat mai curand. Nu-mi venea sa cred cat de mult se bucura, ce curajoasa e si ce fata mare am (vroia sa patinam una langa alta tinandu-ne doar de o mana fara alt ajutor).
Azi e prima zi de gradi si fata de perioada de dinainte cand stiti cat de mult ma framantam acum sunt total in ceata si nu mai stiu ce sa fac. A inceput sa ceara la gradi de vre-o doua saptamani, chiar daca era si buni aici cu ea si ii ocupa mai tot timpul. Ieri era foarte fericita ca insfarsit se incheie vacanta iar azi desi era obosita a fost nerabdatoare sa ajunga si imi dadea instructiuni sa nu o imbrac stramt ca sa poata merge la baie si sa-i pregatesc ghiozdanelul cu mancare. Sa vedem cum o sa fie dupa vre-o cateva zile.

Va pup si sper sa imi mentin prezenta aici macar o data pe zi.

Mami de Gazii mica si frumoasa Al Doilea Anisor

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Multumesc mult, novus, prompta ca de obicei!
Intre timp am sunat-o pe pediatra Sophiei si a spus ca precis huzband are pneumonie interstitiara in urma racelii si raceala e molipsitoare dar pneumonia nu, adica sa stau linistita ca nu inseamna ca o sa faca fata, mai ales ca n-a luat nici raceala pana acum (el o lalaie cam de pe 1 ianuarie) si atata sa nu stranute/tuseasca pe ea, dar nu trebuie izolat (ca am intrebat-o daca sa-l inchid in garaj sau nu)

Kiar in garaj nu-l inkide, dar tine-l la distanta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Novus ma bucur ca Pisi s-a gandit la noi, ar fi o faza, anul asta sa aduca o noua tura de bebei printre noi, ca vad ca si Ina are planuri mari. Momentan ne alaturam gasti voastre (Novus si Ilinca) dar nu suntem siguri ca nu vom schimba taberele chiar si neintentionat. PS. vezi ca ai PM.

Bianca eu am zis ca subiectul hot a expirat dar daca vrei iti raspund.
1. n-am
2. mi-ar placea sa am
3. aici nu mai stiu exact cum suna intrebarea dar nu mi s-ar parea deplasat sa primesc dar depinde si de la cine. Oricum cred ca mai mult mi-ar placea sa primesc de la prieteni decat de la sot.(chair daca va fi utilizat la comun) Desi el s-a oferit acum cand i-am povestit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

merci dragelor, chiar ma simt deosebitadesi varsta e greu de digerat, toti au fost niste draguti, chiar m-a sunat si vizitat cine nu ma asteptam

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009

Mergi la inceput

La multi ani, bebe!

Eu ma indepartez cu pashi rapizi de 13 ani...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexAndra_81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gaza22

Ah am uitat ceva important, sa-i urez si eu Alexandrei, bun venit in clubul nostru !! chiar daca mai tarziu dar mai bine decat niciodata. Gaza mea sa sti c o admira tare mult pe Amalia si e tare incantata cand ii vede poza, asa ca abia astept sa ne vedem si face to face.

multumim, abia asteptam si noi

Amalia

Mergi la inceput