Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***385***
Raspunsuri - Pagina 5
bebe_shtrumf spune:
Hola!
o zi faina va doresc si numai pe plus, cu tonus ridicat!
azi dau de baut. implinesc vreo 13 invers, mai am putin si iau bolentin
cafea+nesti de mango+sampanie la tort de cioco, deocamdata o placinta sarbeasca, cu branza si stafide
sor-mea mai mai ca m-a facut sa plang, cu un dar mic insa plin de sentimente
sus paharu'!
www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009
AlexAndra_81 spune:
Neata gagici!
La multi ani bebe_shtrumf!!! , sa ai parte de sanatate si noroc!!!
Amalia
Bianca2503 spune:
Bebe, la multi ani cu sanatate! Sa ai o zi minunata, sa primesti multe cadouri si sa ti se indeplineasca toate visele.
AlexAndra_81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Gianina34 si uite ce am gasit si m-ar tenta sa fac in wk (nu pentru mine, desigur): http://www.lalena.ro/211-reteta-turte-cu-telemea.html cred ca-s bune, imi aduc aminte de bunica Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009 avem 2 anisori si 9 luni |
si bunica mea facea turte din astea
eu nu mai gatesc nimic, clar nu ma pot abtine, si in weekend am comis-o la clatite, evident
Amalia
novus spune:
BEBE_SHTRUMF
Sa fii sanatoasa si sa ti se indeplineasca dorintele !
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Gianina34 spune:
bebe - La multi ani!, sa ai o super zi astazi, sa fii buricul pamantului
m-am si infipt la tortul asta virtual (ca tocmai bantuiam prin birouri de foame) la sampanie nu ma bag ca cica am zi grea astazi
bianca-faina zi vei avea astazi
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori si 9 luni
anamariame spune:
La Multi Ani, bebe!!!E o varsta tare frumoasa, cea cu 13 inversat, ma apropii si eu cu pasi repezi de ea!
Gaza22 spune:
Neata fetele!!! La Multi Ani !!!
Am revenit si noi la programul normal din frumoasa vacanta pe care am avut-o cu mami. Azi noapte am incercat sa recuperez cate ceva dar n-am reusit decat asa pe diagonala.
In primul rand, FELICITARI PISIKule drag !!!!!! sa fi sanatoasa, sa ai o sarcina usoara, mogaldeata sa fie bine si sa ajunga cu bine la termen. Doamne, sunt asa de incantata, fericita, emotionata de nu-mi gasesc cuvintele. Noroc ca am citit din urma ca asta era o veste ce nu trebuia ratata. Acu asa rau imi pare ca nu sunt acasa sa te vad, sa te pupacesc, sa va i-au pulsul. Pisikule drag cel mai mult iti doresc sa nu te stresezi si de fiecare data cand iti vine sa pui lucrurile la punct si sa te organizezi, sa-ti aduci aminte prin ce stresuri inutile ai trecut data trecuta si sa-te relaxezi. In privinta camerei eu zic sa nu mai faci planuri dinainte. Totul se va rezolva pe parcurs. Eu zic asa, la inceput bebe va dormi cu voi in camera (si ca sa nu fie geloasa Ana va trebui sa aiba si ea optiunea de a putea sta cu voi din cand in cand daca are chef si trebuie pregatita din timp.) Cel mai probabil veti ajunge la inceput unul sa doarma in camera cu bebe si unul cu Ana. Cand trece perioada de bebelusie copii vor sta impreuna in camera, eventual paturi supraetajate, o sa fie foarte incantati si uniti (eu zic ca va fi fata asa ca o sa fie si mai ok) iar voi ramaneti in dormitorul vostru. Nu va fi necesar sa faceti nici o schimbare majora, decat poate sa transformati livingul in loc de joaca si sufrageria in living+sufragerie. Iar cand fetele vor fi mari...eheee mai trece apa pe garla pana atunci, sanatosi sa fiti. Te pup si ai grija de tine. PS asa-i ca acu nu mai conteaza asa mult ca sunt prea scurte perdelele?
Pup si excursionistele vesele, sa va fie de bine plimbarea la Budapesta. va asteptam si la noi.
In rest nu prea mai stiu, am vazut subiectul hot din preajma anului nou, care mi-a placut tare mult si m-a distrat. Suntem o gasca tare faina si-mi place ca putem vorbi despre orice.
Am vazut si poze cu ghiocei care mai de care mai frumosi cu zambete largi la vederea cadourilor sau rumeni in obraji de la plimbarile la munte.
Am vazut ca aveti si planuri marete pe anul asta, unele cu bebei altele cu plimbari sau amenajari interioare/exterioare va doresc sa va reuseasca anul asta tot ce v-ati propus.
Revin cu povesti despre noi.
Mami de Gazii mica si frumoasa Al Doilea Anisor
Bianca2503 spune:
Gaza, bine te-am regasit in anul nou. Pai daca ai vazut subiectul hot, te rog sa raspunzi!
novus spune:
GAZA
Cred ca am puteri telepatice ca tocmai ma gandeam la tine !!
Sa-ti zic ceva: i-am spus lui Pisi ca o mamica de pe forum din gasca vesela asteapta inca un bebe si l-am pus sa ghiceasca cine , raspunsul lui a fost : Gaza ! vezi poate o avea el vreo premonitie !!
Asteptam poze cu voi !
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)