Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***385***
Raspunsuri - Pagina 7
AlexAndra_81 spune:
da chiar ca va apucat febra de facut copii, bravo fetelor, va urez sa va iasa la fiecare in parte asa cum isi doreste
eu nu-s prea hotarata inca referitor la bb2 dar cine stie
pe de o parte tare mi-as mai dori un gandacel mic, pe de alta parte mi se pare ca n-am loc in casa, iar cu Amalia am ajuns sa ma inteleg tare bine, parca am si uitat perioada de bebelushie...
Amalia
Gaza22 spune:
LA MULTI ANI !!! BebeShtrumph
sa vezi acest an ca un prim pas spre restul vietii tale
vorbesc eu, care am deja fiori pe sira spinarii ca ma apropii vertiginos de aceasta varsta.
Mami de Gazii mica si frumoasa Al Doilea Anisor
Dodo-pui spune:
La multi ani Bebe!
dimineata am scris un mesaj luuung cu raspunsuri cu tot la ultima tema...si s-a dus ,a "peca" cu zice Isabella
M-am nervozat si am terminat ,cea mai recenta cerere a Donu'lui
Gazama bucur ca te revad.
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.
novus spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui denisamada
Adela vrea o "tulioala". Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 ) www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute |
Pai atunci ii doresc sa i se indeplineasca dorinta, repede
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui denisamada La multi ani, bebe! Eu ma indepartez cu pashi rapizi de 13 ani... Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 ) www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute |
Aoleu fetelor cand va aud , pai eu ce mai zic ca merg cu pasi repezi catre 14 ani
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
olishka spune:
citat din mesajul lui denisamada
Adela vrea o "tulioala". Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 ) www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute |
Si mami cu tati o sa-i faca
Olga, mamica lui David iepurasul si 34+
Anaan spune:
citat din mesajul lui novus
Aoleu fetelor cand va aud , pai eu ce mai zic ca merg cu pasi repezi catre 14 ani www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Novus, dar tu nu esti din 1975, eu aveam senzatia ca suntem de aceeasi varsta
olishka spune:
Gaza ce fata mare ma uimeste din ce in ce mai mult.
Cred si eu ca afost bine cu mami Ma bucur pentru voi ca ati avut sarbatori frumoase. De zapada nici noi nu am avut parte. Ce frumos a fost anul trecut cand ne-am jucat cu totii in curte cu zapada Mi-e dor de voi
Nu mi-am dat seama pana acum ca as parea dezbracata in poza, dar are dreptate Gaza mica. Special pentru ea o sa caut o poza mai imbracata cand o sa am timp
AlexAndra_81 spune:
Aoleu fetelor cand va aud , pai eu ce mai zic ca merg cu pasi repezi catre 14 ani www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
important e ca nu-i arati si nu-i simti, restul e doar scriptic
Amalia
olishka spune:
Nu te cred