Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***385***

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Legat de cadita si balansoar, multumesc mult de tot de oferta, esti tare tare draguta, dar prefer sa le iau noi caci n-as vrea sa stau stresata cand le folosesc. Mai bine pastreaza-le pt bebe, caci noi cam uzam lucrurile

Olga, mamica lui David iepurasul si 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Oli, nu ma supar, te inteleg perfect da am zis ca nu strica sa-ti spun.
Vezi ca ai PM.
As fi si eu tare fericita sa te pot ajuta.
Ma supara insa ca nu mi-ai zis pana acum, doar ai vazut ca i-am spus si Inei ca daca va pot ajuta cu ceva de aici sa profitati.

Mami de Gazii mica si frumoasa Al Doilea Anisor

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gaza22

Oli, nu ma supar, te inteleg perfect da am zis ca nu strica sa-ti spun.
Vezi ca ai PM.
As fi si eu tare fericita sa te pot ajuta.
Ma supara insa ca nu mi-ai zis pana acum, doar ai vazut ca i-am spus si Inei ca daca va pot ajuta cu ceva de aici sa profitati.

Mami de Gazii mica si frumoasa Al Doilea Anisor

Nu mi-a trecut prin cap

De fapt am vrut mai demult sa te rog sa-mi iei ceva, dar am uitat

Multumesc mult de tot

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Olga, mie imi place mai mult al doilea. Primul este intr-adevar futurist, usor de manevrat, insa mi se pare micut, copilul parca e indesat acolo, desi cred ca sta comod. Desigur ca e o optiune subiectiva: eu recunosc ca inclin sprea al doilea model, fiindca mie imi plac carucioarele mai inalte, in cazul carora copilul e cumva mai aproape de mama. Eu am avut si un model mai jos si unul mai inalt ( i-am cumparat un alt carucior lui Andrei cand avea vreo patru luni, ca nu mi-a mai placut ala pe care il aveam), iar ala mai inalt mi s-a parut foarte comod si practic (semana mult cu cel de-al doilea model). Desigur insa ca nu trebuie sa te iei dupa mine, important este sa alegi caruciorul care-ti place tie.

P.S. Eu pe asta l-am ochit la un moment dat, dar aveam deja doua carucioare la activ, asa ca am ramas cu visatul http://www.amazon.com/Orbit-Baby-Stroller-Travel-System/dp/B003EXCS96/ref=pd_cp_ba_4

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Olga, mie imi place mai mult al doilea. Primul este intr-adevar futurist, usor de manevrat, insa mi se pare micut, copilul parca e indesat acolo, desi cred ca sta comod. Desigur ca e o optiune subiectiva: eu recunosc ca inclin sprea al doilea model, fiindca mie imi plac carucioarele mai inalte, in cazul carora copilul e cumva mai aproape de mama. Eu am avut si un model mai jos si unul mai inalt ( i-am cumparat un alt carucior lui Andrei cand avea vreo patru luni, ca nu mi-a mai placut ala pe care il aveam), iar ala mai inalt mi s-a parut foarte comod si practic (semana mult cu cel de-al doilea model). Desigur insa ca nu trebuie sa te iei dupa mine, important este sa alegi caruciorul care-ti place tie.

P.S. Eu pe asta l-am ochit la un moment dat, dar aveam deja doua carucioare la activ, asa ca am ramas cu visatul http://www.amazon.com/Orbit-Baby-Stroller-Travel-System/dp/B003EXCS96/ref=pd_cp_ba_4

Multumesc Ana Asta este si mai scump Dar nu inteleg, are doar scoica? Nu imi dau seama cum arata partea sport.

Mergi la inceput

Gata m-am prins. partea sport mai costa 250 $. Imi place mult I-l prezint si pe asta lui Cristi

Mergi la inceput

Da, e o chestie de-aia modulara, tot adaugi cate o componenta, pe bani buni, fireste, dar de fain e fain. Stiu ca pe mine ma atrageau buzunarle alea laterale pentru cumparaturi( nu tocmai un factor decisiv, dar, na, mintea femeiasca si hachitele ei)

Mergi la inceput

Vad ca nu se mai arata niciun analist de carucioare. Ce faceti, fetelor??? Eu sunt la datorie: traduc si iar traduc

Mergi la inceput