Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***385***

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Anaan acum m-am indragostit de caruciorul pe care mi l-ai prezentat Imi place cum se invarte

Olga, mamica lui David iepurasul si 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Anaan acum m-am indragostit de caruciorul pe care mi l-ai prezentat Imi place cum se invarte

Pe langa buzunare, aia mi-a placut si mie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Asa-i ca e smecher??? Cred ca Cristi o sa-mi multumeasca din suflet cand o sa i-l arati si pe asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Cand am ales caruciorul am cautat sa aiba suspensie pe ori astfel incat sa nu il zdruncin prea tare pe Vladimir cand dormea.
Am avut un carut mare, stilul nemtesc, cu roti mari. Asta in faza a doua pentru ca initial am avut unul pe care il manevram cu o mana (ieftin, deci s-a rupt repede).

Carutul complet: comod, simplu, util, usor de manevrat si cu toate accesoriile mi se pare Peg Perrego Pliko P3.

La Buggaboo am balit si eu perioada dar cand m-am aflat in magazinul de carucioare (intr-un BabyWalz in Stuttgart) am ales ABC Design pentru ca avea cele mai bune rezultate la toate testele de securitate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Eu nu pot sa ma pronunt inca, nu le-am studiat cu atentie dar stiu ca mi-a placut tare mult cel pe care l-a avut Aris. Acela inalt in ca un ozn in care bebe era foarte aproape de tine iar cand a crescut mai mare Vitamina se distra de minune. Nu mai stiu ce firma era.

Mami de Gazii mica si frumoasa Al Doilea Anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gaza22

Eu nu pot sa ma pronunt inca, nu le-am studiat cu atentie dar stiu ca mi-a placut tare mult cel pe care l-a avut Aris. Acela inalt in ca un ozn in care bebe era foarte aproape de tine iar cand a crescut mai mare Vitamina se distra de minune. Nu mai stiu ce firma era.

Mami de Gazii mica si frumoasa Al Doilea Anisor

Ala era Stokke. Si eu am vrut din ala dar nu are suspensie pe roti. Adica mi s-a parut ca era prea rigid.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Multumesc fetelor Stokke am vrut si noi sa luam, dar este prea raspindit prin oras si parca m-a plictisit deja modelul.

Bianca dintre cele 2 puse de mine care iti place mai mult?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Hello !!!

Olga, mie imi place tare mult al doilea model, primul nu stiu de ce nu-mi place asa tare, parca are rotile cam mici si curbura ciudata pe laterala, al doilea e ff fain dar in top mi se pare cel pus de Anaan !! cosurile pt cumparaturi sunt de nota 10

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Noi am fost la cumparaturi si acum ne distram, Ada e Fulger Mqueen, Pisi e Bucsa iar eu sunt Jamie, asa trebuie sa ne adresam unul altuia, evident ca la sugesta Adei, careia la drept vorbind i se potriveste partial personalitatea aleasa, e in fuga mereu

Mergi la inceput

Olishka, la ce ora plecati dimineata ?? abia astept sa ne vedem

Anaan, tu cum stai cu tradusul ? sambata sper ca esti libera

Mergi la inceput