Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***385***
Raspunsuri - Pagina 19
pisigri spune:
Novus, eu cred ca ma las cu salopeta aia, ca depaseste 100 de lei (chiar binisor, cu tot cu comision) si mi se pare cam...hm. Pentru o vara...la joaca....
http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pisigri Novus, eu cred ca ma las cu salopeta aia, ca depaseste 100 de lei (chiar binisor, cu tot cu comision) si mi se pare cam...hm. Pentru o vara...la joaca.... http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/ http://pisigri.blogspot.com/ Mami de Ilinca (5.03.2009) |
Pai nu o luam acum, te anunt eu cand intra la reducere
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
Anca e teafara si nevatamata dupa cum scrie in mail
Buna beib, pup, sunt live, am fost in concediu de pe 23 dec, si acasa eu nu am acces la calcu din cauza celor 3 pui "blanzi si suavi".
Am venit la serv de luni, nu am apucat sa deschid forumul, dar deschid si va scriu, pana atunci scrie tu ca sunt live si ca o sa apar , deci sa profite ACU' de liniste pana vin eu
chatonel spune:
Salutare gagici!
Io acum venii de la ofertele de iarna, lasai cam multi bani, dar am facut cumparaturile pe din doua cu dragoana
Ma bucur ca pisicagrix a iesit din spital
Ilink, ai grija de motan
Io am luat biletele de avion, venim in ro de pe 26 aprilie pina in 21 mai... inca nu am facut programul.
Fetele din Bucuresti, ne vedem pe 28-29 aprilie in herastrau sau pe undeva prin bucuresti?
olishka spune:
Salutare!!!
Gaza ce-mi vine sa te bat Aseara ce mi-as fi dorit sa fiu in LOndra sa-mi cumpar carutul visurilor mele, n-ai idee Si tu zici ca n-ai unde sa faci shoping. Pai acum un an si ceva ce fericita eram cand shopingaiam pe la next, mothercare, marks&spencer si mai este unul ieftinut tare fain tot de-acolo, si nu-mi venea sa cred ce preturi faine. As fi luat mai multe chestii, dar nu mai aveam loc de bagaje. dar stiu ca mi-am facut un stoc tare frumusel atunci
Next imi place si mie la nebunie, iar cand vad hainutele de fetite de la ei imi vine sa nasc si sa ma apuc iarasi de treaba La Next mai au preturi cat de cat, dar mothercare la noi este exagerat de scump. Ieri i-am luat lui David o pijama la reducere cu 120 lei Dar mi-a placut mie foarte mult Nu mai zic ca tot acesti bani am dat la Z pe o punga de haine, tot la reducere. Pai sa nu-ti vina sa mergi la Londra?
Ina eu am dat multe chestii de la David, doar mobilierul l-am pastrat. Acum mai am de cumparat cadita (si vreau una faina cu suport, dar nu gasesc - de fapt am gasit la mothercare la super pret ), pompa electrica de san (am avut manuala si este chiar obositor - o puneam pe mama sa ma mulga ), balansoar electric vreau neaparat, plus maruntisuri gen forfecuta, termometru etc, etc.
Nu mai zic ca imi doresc foarte, foarte, foarte tare un carucior care nu se gaseste la noi. Este destul de scump si cu tot cu transport chiar nu stiu la cat o sa ajung. Problema este ca noi deja am cumparat carut, dar nu sunt eu indragostita de el A zis Cristi ca-mi ia ce carut vreau eu numai sa-l vand pe asta de-acasa. Diseara ma pun pe treaba. Dar sunt disperata cu carutul acesta nou, ieri m-am uitat vreo ora la filmulete cu el si l-am si visat Nu stiu cum sa fac rost de el
Legat de iesitul lui Ian afara - si David a avut o perioada buna in care nu vroia sa iasa afara si era innebunit dupa casa lui. Trebuia sa negociez cu el ca ii cumpar acacdele sau alte tampenii numai sa mergem la locul de joaca Era chiar amuzant...Dar l-am lasat in pace si de cand am reluat-o cu excursiile vad ac aprins iarasi gustul iesitului afara. Lui stiu sigur ca ii era chiar un pic teama sa iasa, dar la noi a fost faza aceea cu gradinita.
Pisigri ma bucur ca esti acasa, dar te rog ai grija sa nu faci peritonita, caci eu am patit-o si iti zic ca afost mai naspa decat nasterea Am stat o saptamana si ceva la spital. Sa mergi la control si sa tii situatia sub control. Sanatate
Ma bucur ca Anca este bine. Ma speriasem ca o fi suparata, caci nici la munte nu a aparut ultima oara. O asteptam cu povesti. Sigur o sa fie lungi
Chato in principiu vin in parc, dar mai este pana atunci
Bebe ma bucur ca ai petrecut bine ieri si ai primit cadouri frumoase
Eu am mancat bucati bune de ciocolata cu bucatele de cafea pe ea si acum astept rezultatul Sa vezi ce bataie o sa-mi dea Leon.
Legat de imbracaminte, David nu are absolut nici o treaba. La un moment dat mai isi dorea cate o haina cu ceva personaj (thomas, cars), dar i-a trecut si asta. Barbat adevarat
Am un munte de calcat si mi-e groaza sa ma apuc de el
Olga, mamica lui David iepurasul si 34+
Gaza22 spune:
V-am zis eu ca la pret normal sunt scumpe la Next. Cand sunt reduceri e alta poveste.
Marimile: 3-6 inseamna luni . Pentru fetele noastre marimea e 2-3 (ani). Dar depinde de firma ca la unele sunt cam mari, mai ales la rochite care daca sunt prea lungi nu dau bine. Novus va poate lamuri mai bine ca are mai multa experienta.
Mami de Gazii mica si frumoasa Al Doilea Anisor
Gaza22 spune:
Oli pai zi-mi si mie de carut, poate il gasim si ti-l trimit eu. Pretul coletului e 1L/kg minim 10kg. Asa ca iesi mai ieftin daca ti-l trimit eu decat ei.
Balansoar electric am eu de la Gaza mica, e fisherprice si e super e si leagan si balansoar doar ca e portocaliu, ti-l imprumut pana fac eu alt bebe. Am si cadita albastra, nu mai stiu exact frima da e italiana.
Cere si ti se va da, parca asa suna un mesaj.
Astept raspuns
Mami de Gazii mica si frumoasa Al Doilea Anisor
olishka spune:
Fetelor va las si eu linkul cu carutul care trebuie sa-l vand, poate auziti pe cineva ca are nevoie. Este nou nout, asamblat, nu se mai gaseste pe stoc si il las cu 200 RON mai ieftin -este 3 in unul si are si gentuta faina
http://www.kinderkraft.ro/kinderkraft-carucior-in-kraft-brown-p-20.html
Multumesc
novus spune:
Olga, dau si eu veste-n tara pt carucior, am rugat si furnizoarele sa se intereseze macar atat sa faca si ele pt mine
Cred ca in doua zile e vandut deja
olishka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Gaza22 Oli pai zi-mi si mie de carut, poate il gasim si ti-l trimit eu. Pretul coletului e 1L/kg minim 10kg. Asa ca iesi mai ieftin daca ti-l trimit eu decat ei. Balansoar electric am eu de la Gaza mica, e fisherprice si e super e si leagan si balansoar doar ca e portocaliu, ti-l imprumut pana fac eu alt bebe. Am si cadita albastra, nu mai stiu exact frima da e italiana. Cere si ti se va da, parca asa suna un mesaj. Astept raspuns Mami de Gazii mica si frumoasa Al Doilea Anisor |
Gaza adica 1 lira pe kg nu? Carutul are cam 10 kg cu tot cu accesorii. Te-as iubi si mai mult
Caut si iti arat