Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***385***
Raspunsuri - Pagina 14
AlexAndra_81 spune:
Ina, ti-ai luat aparat sa te vedem si noi in fustita?
Si eu sunt fun Z, dar normal ca la Bacau nu exista Aici avem trei magazine mari si late cu produse de copii(exceptand chinezismele si turcismele) Zara, Miniblu si Cocodrilo, dar se anunta H&M in primavara , mare bucurie sa nu mai trebuiasca sa ma duc pana la Buc pt o pereche de chiloti pt fii-mea
Amalia
Gianina34 spune:
dragelor, multumesc de incurajari (bianca sa stii ca nu am respectat cu sfintenie - in fiecare noapte am pacatuit cu cate un pumn ce biscuiti marca denisamada ca trebuie mancati si aia, nuuu?)
astazi ma destrabalez cu pizza si 1 mic (ca nu pot rezista tentatiei la serv) + 1/4 pahar de babeasca
mie mi-au disparut simptomele de raceala iar micshu' mai muceste putin spre f putin deci suntem pe drumul cel bun (numai bune de patinuar in wk)
asta noapte am reusit sa ratam o tura de vomitaturi, acum doarme aproape in fund
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori si 9 luni
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui AlexAndra_81 Ina, ti-ai luat aparat sa te vedem si noi in fustita? Si eu sunt fun Z, dar normal ca la Bacau nu exista Aici avem trei magazine mari si late cu produse de copii(exceptand chinezismele si turcismele) Zara, Miniblu si Cocodrilo, dar se anunta H&M in primavara , mare bucurie sa nu mai trebuiasca sa ma duc pana la Buc pt o pereche de chiloti pt fii-mea Amalia |
Noi avem Cocodrilo care are niste preturi , Takko si Fox Kids
H&M, C&A sigur nu se vor deschide niciodata
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Gaza22 spune:
Neata fetele! eu sunt rupta de oboseala si nu inteleg de ce. Aseara am adormit cu Mamaruta de la ora 23 dar a fost o noapte agitata, a visat urat si nu puteam sa o consolez deloc. Acu am spatele anchilozat, parca ma doare un pic si in gat iar vremea de afara imi da o stare....
Asa ca solicit cateva pupicuri de la Gianina si un melc cu nuca de la Novus, cafeaua mi-a facut-o sotul si zic ca ma voi pune repede in functiune.
Ce se intampla cu fetele noastre, Pisigri sper ca e bine, Denisa si Monnvas au dat bir cu fugitii iar Anca chiar incepe sa ma ingrijoreze avand in vedere ca a lipsit chiar si de la subiectele hot.
Poze o sa pun un pic mai incolo cand imi fac timp, am restanta din intreaga perioada de sarbatori asa ca e cam mult de munca.
pupici
Mami de Gazii mica si frumoasa Al Doilea Anisor
Gianina34 spune:
gazulina draga, ma prezint cu pupicurile
(cred ca un melc cu nuca am voie si eu astazi, nu bianca? deci ma inscriu si eu pe lista la novuselul drag)
anca ma ingrijoreaza si pe mine, sper din tot sufletul sa fie totul inregula si absenta sa fie doar din lipsa de timp
pisigriul e bine-mersi la servici ca i-am luat pulsul de dimineata; va intra ea mai tarziu, ca acum e tare aglomerata
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori si 9 luni
Gaza22 spune:
Ah am vazut ca discutati de magazine pentru copii. Hai sa ma plang si eu . Desi aici am multe variante, unele la care viseaza si fetele de acasa totusi simt tare mult lipsa magazinelor cu marci frantuzesti sau italiene, atat pentru copii cat si pentru mine. Aici sunt doar cateva si ff scumpe, nu cele din lanturile mari si diferenta de moda se vede si se simte mai ales la hainele si incaltamintea de gagici/fetite. Englezii au un stil taaare ciudat la incaltaminte, de la inceputul ierni caut niste ghetute pe gustul meu si n-am gasit decat la preturi de iti ingheata buzunarul iar pentru gargarita am cautat tare mult ghetute sau pantofiori care sa-mi fie pe plac. Nu mai zic cat ma incanta cand vad fetitele frantuzoaice de la gradi, se vede clar ca au un alt stil si un cu totul alt gust pentru moda (mamicile).
Dar e bine totusi ca am o gama variata de magazine si incerc sa brodez din ce se gaseste doar ca trebuie sa caut mai mult si eu nu sunt mare fan shopping.
Stiu ca poate ma incadrez in categoria vesnic nemultumitului da na trbuie sa ma pisicesc si eu nitel.
Gaza22 spune:
Gianina multumesc, pastreaza doua pupicuri unul pentru tine si unul pentru Micsunica din partea mea.
Gaza22 spune:
Gianina multumesc, pastreaza doua pupicuri unul pentru tine si unul pentru Micsunica din partea mea.
novus spune:
La cererea publicului sosesc cu melcii comandati !!
Gianina, Gaza !!
Mi-a trecut durerea de cap !!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Bianca2503 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui novus La cererea publicului sosesc cu melcii comandati !! Gianina, Gaza !! Mi-a trecut durerea de cap !! www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Cine a cerut melci?