Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***385***

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AlexAndra_81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gaza22

Ah am vazut ca discutati de magazine pentru copii. Hai sa ma plang si eu . Desi aici am multe variante, unele la care viseaza si fetele de acasa totusi simt tare mult lipsa magazinelor cu marci frantuzesti sau italiene, atat pentru copii cat si pentru mine. Aici sunt doar cateva si ff scumpe, nu cele din lanturile mari si diferenta de moda se vede si se simte mai ales la hainele si incaltamintea de gagici/fetite. Englezii au un stil taaare ciudat la incaltaminte, de la inceputul ierni caut niste ghetute pe gustul meu si n-am gasit decat la preturi de iti ingheata buzunarul iar pentru gargarita am cautat tare mult ghetute sau pantofiori care sa-mi fie pe plac. Nu mai zic cat ma incanta cand vad fetitele frantuzoaice de la gradi, se vede clar ca au un alt stil si un cu totul alt gust pentru moda (mamicile).
Dar e bine totusi ca am o gama variata de magazine si incerc sa brodez din ce se gaseste doar ca trebuie sa caut mai mult si eu nu sunt mare fan shopping.
Stiu ca poate ma incadrez in categoria vesnic nemultumitului da na trbuie sa ma pisicesc si eu nitel.

Mami de Gazii mica si frumoasa Al Doilea Anisor

Gaza, tu ai Next care-i unul din magazinele mele preferate pt pici si nu numai Pentru altceva, cumparaturi online, ca si noi

Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gaza22

Ah am vazut ca discutati de magazine pentru copii. Hai sa ma plang si eu . Desi aici am multe variante, unele la care viseaza si fetele de acasa totusi simt tare mult lipsa magazinelor cu marci frantuzesti sau italiene, atat pentru copii cat si pentru mine. Aici sunt doar cateva si ff scumpe, nu cele din lanturile mari si diferenta de moda se vede si se simte mai ales la hainele si incaltamintea de gagici/fetite. Englezii au un stil taaare ciudat la incaltaminte, de la inceputul ierni caut niste ghetute pe gustul meu si n-am gasit decat la preturi de iti ingheata buzunarul iar pentru gargarita am cautat tare mult ghetute sau pantofiori care sa-mi fie pe plac. Nu mai zic cat ma incanta cand vad fetitele frantuzoaice de la gradi, se vede clar ca au un alt stil si un cu totul alt gust pentru moda (mamicile).
Dar e bine totusi ca am o gama variata de magazine si incerc sa brodez din ce se gaseste doar ca trebuie sa caut mai mult si eu nu sunt mare fan shopping.
Stiu ca poate ma incadrez in categoria vesnic nemultumitului da na trbuie sa ma pisicesc si eu nitel.

Mami de Gazii mica si frumoasa Al Doilea Anisor

Gazo dupa cum ti-am mai spus , furnizoarele mele aduc marfa din UK, si cu tot comisionul lor tot sunt mai competitive preturile asa ca studiaza si tu , probabil unde stati voi sunt magazine mai de lux dar poti comanda pe internet, Next-ul are de ex modele dementiale de pantofiori/cizmulitele si acum e perioada de reduceri, eu i-am comandat sandalele deja

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui AlexAndra_81
Gaza, tu ai Next care-i unul din magazinele mele preferate pt pici si nu numai Pentru altceva, cumparaturi online, ca si noi

Amalia

Vezi ,de aia ne potrivim noi !!

Am si omorat un drac, nu ?!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:
citat din mesajul lui AlexAndra_81

Amalia

Vezi ,de aia ne potrivim noi !!

Am si omorat un drac, nu ?!!

tocmai iti scriam si eu ca Cocodrilo astia sunt nesimtiti de scumpi

Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

declar spasita ca am pacatuit cu un triunghi de toblerone

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori si 9 luni

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui novus
[Gazo dupa cum ti-am mai spus , furnizoarele mele aduc marfa din UK, si cu tot comisionul lor tot sunt mai competitive preturile asa ca studiaza si tu , probabil unde stati voi sunt magazine mai de lux dar poti comanda pe internet, Next-ul are de ex modele dementiale de pantofiori/cizmulitele si acum e perioada de reduceri, eu i-am comandat sandalele deja

vreau si eu la furnizoarele tale!!!

Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Buna...!

Ieri am venit acasa, neoperata. Astept sa fac o criza sau sa vb sapt viitoare cu primul medic la care am mers si care a zis ca poate ar tb scos de vreme ce m-a mai deranjat. Ma jeneaza in continuare...

Ilinca a suportat f bine despartirea, in schimb cred ca si-a scos putin pirleala ieri, ca numai obraznicii a facut, si pe dos de cum ii ziceam noi, si ea nu face crize de-astea de personalitate :D fara motiv. e adevarat ca numai luni am lipsit de acasa toata ziua, marti am venit acasa pe la 3 si m-am intors la spital seara pe la 7-8 (trezirea in spital era la 5 si chiar nu am avut nici un chef sa ma plimb la 4.30 cu masina prin Iasi...)

In rest, noutati nu avem. Am vrut sa mai comentez eu cite ceva la niste chestii care s-au scris, dar ...am uitat intre timp :))))

http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

PISIGRI

Ma bucur ca esti acasa si sper sa scapi repede de disconfort !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

Pisigri insanatosire grabnica;
tot inainte Gianina, sa faceti poze la patinoar;
astia intreaba dc mai e tort, si mai ales placinta sarbeasca

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Olario. Iau si io o pauza de la scris (nu ca m-as fi spetit azi cu munca, da' orice pas marunt e bun, nu?).
Vad ca vorbiti de magazine pentru copii. Aci avem Fox Kids, Waikiki, Takko, C&A- astea fiind in mall. Prin outleturi mai gasesti produse Zara, H&M si Next. Cu mallu' se ocupa soacra-mea, ea-i cumpara de acolo hainutze, tare-i place sa se preumble pe-acolo si sa aleaga hainutze pentru nepoata. Bine, nu tare des, dar e bine, calu' de dar nu se cauta la numarul dintilor. De la Z a primit Phiphi vreo 3 seturi de hainutze la botez, care i-au fost numa bune pe la 12-15 luni, tare mandra a fost ea atunci.
Acum astept sa-i treaca fixatia hainelor, sau sa inceapa sa vorbeasca mai ca lumea sa putem negocia, ca nu mai suport sa-i tot rotesc cele 4 bluze, 3 body-uri, 2 pantalonasi colanti si o pereche de jeansi pe care le vrea Mai exista copii atat de fixisti?!! Bluza groasa avem noroc ca-i place cea de la Novus (loshuuu!! loshu!!!) si o accepta peste body, ca altfel...
Abia astept sa faca si ea pasiune pentru rochitze! Dar la cat de sucita e, parca vad ca o s-o apuce...iarna viitoare!

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput