Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***385***

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

eu de 2 sapt mananc dimi paine praji si seara sau la pranz deloc paine,
iar de dimi am papat foarte usor:lebar +toba+paine prajita cu unt si ceai cu multa lamaie; de 3 zile nu suport sa miros prajeli sau gratare, carnea din ciroba o mananc ca e fiarta, insa in rest nu...
nu ma bateeeeti(si eu am 1,62 inaltime si 59 kg)

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Citat:
citat din mesajul lui novus

Neata !!!

Eu am durere de cap de aseara , sper sa-mi treaca rapid , mananc acum batoanele de dimineata ca sa iau un nurofen aseara am luat saridon dar cred ca degeaba, bine, nu inteleg nici cauza durerii, in afara ca a venit mosu'-n vizita nu vad de la ce !

M-am distrat citind mesajele voastre de aseara fetelor !!

Poftiti la cafea !!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Buna dimineata!

draga NOVUS, daca mai zici vreodata de batoane, pateuri, melci cu nuca si alte produse pe baza de faina alba, care au un gust minunat si ma bucura de fiecare data cand le bag in gura, dar se infoaie cantarul, sa stii ca te raportez la moderator. Clar:)))))!

Aoleu, cand am citit inceputul cu draga novus ma gandeam ce am zis iar de ma certi ?!! m-am linistit rapid
Promit sa nu mai pomenesc de sus-numitele

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

novus - poate ar trebui sa nu mai iei pastile si sa faci un test de sarcina ca poate nu-i chiar moshu'

Hai mai Gianina asta chiar ar fi culmea, sincer nu cred pt ca eu mai patesc din astea

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Novus, sper doar sa nu te ia raceala. (si sper ca nu te-ai suparat cu melcii...dar ai umor asa ca te-ai prins, zic eu)

Esti fata desteapta !!

Parca ma lasa si durerea de cap !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

Ina + Anaan-superbe combinatiile, superba fusta, paiete paiete dar vrem si noimerge la un 8martie, nu?

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Saluti,

Vin si eu la cafea; mai aveti?
Maninc mere, struguri si clementine dar fara chef; nu mai slabesc cu Montignac si ma deprim al naibii Nu m-am cintarit vreo 4 zile si azi dimineata aveam cu 0, 9 kg mai...mult
Asa rotunda n-am mai fost decit cind m-am apucat de Monti acum 2 ani!
Solutii???

Multumesc de gindurile bune.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bebe_shtrumf

Ina + Anaan-superbe combinatiile, superba fusta, paiete paiete dar vrem si noimerge la un 8martie, nu?

Asa cum i-am spus si lui Floric: trendul in moda e de partea noastra si ne permite sa purtam paiete cam oriunde So, da, merge de 8 Martie; cum vrei s-o combini?
Merg acum sa ma probez si in caz de rezultat "asa nu", o returnez sau...imi fac caciula din ea

Mergi la inceput

Sanatate tuturor bolnaviorilor!

Munica n-ai mai intrat de-un veac! Esti bine?

Olga, uitai sa spun ca eu am fost mare fan hainute de la Z cit era Ian mic. Sint mortale! Ce mai ai de cumparat? Nu mai ai de la David "basic"-urile?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexAndra_81 spune:

Neata tufete!

si pe mine ma paste o raceala, ma doare gatul de nu pot sa inghit ( bine, asta nu-i asa rau, avand in vedere circumstantele ), ca sa nu mai zic ca lui fii-mea nu i-au trecut mucii de la revelion si inca tuseste dimineata cand se trezeste

Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexAndra_81 spune:

Gianina, bravo pt kg in minus, tot inainte eu nu m-am cantarit inca, m-am lasat de cantaritul zilnic ca ma deprima, dar oricum nu ma astept la nimic spectaculos ca am cam luat-o prin balarii de cateva ori si am pacatuit cu diverse, aseara de ex manca barbatul paine cu zacusca, normal ca mi-am facut si eu o felie ca baleam pe langa el, asta dupa o zi de mancat iaurt si branza de veci

Amalia

Mergi la inceput