Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***385***
Raspunsuri - Pagina 12
novus spune:
Neata !!!
Eu am durere de cap de aseara , sper sa-mi treaca rapid , mananc acum batoanele de dimineata ca sa iau un nurofen aseara am luat saridon dar cred ca degeaba, bine, nu inteleg nici cauza durerii, in afara ca a venit mosu'-n vizita nu vad de la ce !
M-am distrat citind mesajele voastre de aseara fetelor !!
Poftiti la cafea !!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Anaan spune:
Salutare!
Eu imi beau cafeaua, citesc si scriu pe forum si-mi usuc parul in acelasi timp.
Novus sa-ti treaca durerea de cap.
novus spune:
Anamariame, da-ne si noua blogul daca e asa fain
Inapreda,
Sper ca e totul bine cu Ian , tratamentul e pt ochisori ?
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Anaan Novus sa-ti treaca durerea de cap. |
Ce matinala esti , sa ai spor la treburi !!
Anaan spune:
Ian!Sanatate, frumuselule!
Novus, sunt matinala de nevoie, ca am sedinta la scoala la 9.30.
Bianca2503 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui novus Neata !!! Eu am durere de cap de aseara , sper sa-mi treaca rapid , mananc acum batoanele de dimineata ca sa iau un nurofen aseara am luat saridon dar cred ca degeaba, bine, nu inteleg nici cauza durerii, in afara ca a venit mosu'-n vizita nu vad de la ce ! M-am distrat citind mesajele voastre de aseara fetelor !! Poftiti la cafea !! www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Buna dimineata!
draga NOVUS, daca mai zici vreodata de batoane, pateuri, melci cu nuca si alte produse pe baza de faina alba, care au un gust minunat si ma bucura de fiecare data cand le bag in gura, dar se infoaie cantarul, sa stii ca te raportez la moderator. Clar:)))))!
Gianina34 spune:
buna dimineata dragelor,
novus - poate ar trebui sa nu mai iei pastile si sa faci un test de sarcina ca poate nu-i chiar moshu'
ina -
iar pentru ilinca - ploaiea de pupicuri e rezervata ca-mi inchipui cat esti de stresata cu pneumonia
si acum sa-ti spun istoricul: a debutat ca o raceala dar cu f putini mucisori si aia cam 1-2 zile si apoi a dat-o in tuse; intai seaca si apoi oarecum productiva pana cand, in decurs de o saptamana, ajunsese sa respire ff greu, cu zgomot, de tusit nu pot spune ca tusea ff mult, in tot timpul asta desigur ca-i faceam aerosoli, ii dadeam siropuri... ca mergeam la dr cam la 3 zile. Cand s-a instalat pneumonia de-a binelea mi-a facut temperatura ff mare (39.6 - cand va povesteam ca era vioaie, nu avea nici o alta manifestare decat ochii umezi) temperatura am stapanit-o greu cu nurofenuri, paracetamoale si novocalmine).
A facut radiografie la plamani si s-au vazut clar despre ce era vorba (+ analize fel de fel din sange).
Antibiotic a primit pentru ca nu reusea sa elimine secretiile acumulate in bronhii si incepeau sa se infecteze insa nu mai stiu daca 7 sau 10 zile.Dar dupa prima administrare de antibiotic + dexametazona deja a putut respira mauuult mai bine, nu a mai facut febra.
Sincer, avand si experienta mea recenta cu bronsita, nu cred ca-i suficient doar 3 zile ce i-a dat lui andrei (plus ca eu am tot auzit de alte antibiotice) dar nu zic nici pas pentru ca nu-s dr
Andreea mea tot pneumonie virala a avut si banuiesc eu o educatoare despre care mi-a povestit ca a tot tusit in perioada aia (ca de cand vorbeste aflu chiar prea multe).
nu stiu ce sa mai povestesc, daca mai e ceva, trage-ma de manecuta
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori si 9 luni
Gianina34 spune:
vin cu cafeaua
ma rasfat la servici cu o cafea cu gust de... vacanta - are o aroma de vanilie/cioco de-mi da instant o stare de bine
raportez -1.5kg si astept sa se faca ora rezonabila sa pot manca pizza
bianca - eu cred ca novuselul ar trebui sa primeasca triunghiul rosu pentru ca poate sa manance atatea si sa arate in asa mare fel
ca povesteste nu ma deranjeaza, ca mananca, aici ma "enerveaza"
dragelor
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori si 9 luni
bebe_shtrumf spune:
Neatza!
am facut o cafea beton, cum imi place mie si colegilorasa ca va rog...luati luati luati.
Merci iar de urarifetelor!
Floricule - da ai ghicit si eu vreau bebe2 pe 2012, sa nasc vara spre toamna, si sincer cred ca o sa se intample, cel putin ceasul meu biologic asa zice sa ma apuc de treaba...ma cam supara durerile de mijloc unde am facut peridurala, insa tot inainte.
Anaan, da ma simt in forma si cu id cu tot, ma plangeam ca trece timpul prea repede; in rest ma comport ca o rebela.(nepoata a zis c ace bien ca are matusa tanara, ca dansez cu e ala 2 noaptea prin pat si ii fac clatite si unghiile)
Am primit o gramada de cadouri, apropo Bianca mi-a urat asta, am ras ca nu credeam posibil, insa am fost o rasfatata, Bianca sa mai prezici d-astea plz
Cel mai mult sunt mandra ca mi-am luat eu cu banii stransi de la birou cizme si geanta gri, urmand ca sotul sa completeze, caci el e restantul, desi el a participat la cheltuielile de "cinste" la sv si acasa
Ariana e bine si a mancat si ea aseara margaretele de pe tort, care erau comestibile din napolitane, caci nu are voie ou sau cioco; ii e foarte dor de casa ei, e cantonata la socrii, si mi-a zis ca ii e cel mai dor de scanu rosu si papusica mare(care? ca are vreeo 3 mari de tot); vrea sa vina zaza cu un "suliol"
Ina azi ce fructe ne dai la cafea? as prefera niste zmeura,
www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009
Bianca2503 spune:
Bebe, ma bucur ca am fost o mama Omida si ca ai primit muuuulte cadouri. Bravo!
Novus, sper doar sa nu te ia raceala. (si sper ca nu te-ai suparat cu melcii...dar ai umor asa ca te-ai prins, zic eu)
Gianina, ma bucur ca da rezultate dieta. Inseamna ca te-ai tinut de ea.