Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***385***

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Ha ha, si intrebarea legata de Anca o citisem inainte sa scriu mesajul precedent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Si eu sunt pe aici...abia acum am dat refresh la pagina, ca vazusem ca nu a scris nimeni de o ora si ceva...

Ce faci la ora asta? Doarme Eva? Cum e cu orezul? Dar cu moralul?

Mergi la inceput

Eva doarme...eu am gasit un blog de care nu mai reusesc sa ma desprind si citesc oricand apuc. La orez am renuntat dupa ... prima zi , dar ma mentin. Bine, eu vreau sa slabesc... Cu alte cuvinte, lucrez la asta . Azi mi-am luat blugi, si nu eram convinsa ca imi stau chiar bine, insa am primit o multime de complimente (de la sotul meu, care e cel mai dur critic al meu, dupa frate-meu, deci e de bine )

Mergi la inceput

Tu esti mai inalta...si conteaza enorm. Eu ma declar multumita la 56. Zilele trecute am vazut niste poze de dinaintea Evei si paream asa slabuta , mi-am facut un scop acum din a redeveni asa.

Mergi la inceput

Cred ca primesti complimente orice ai pune pe tine pentru ca nu ai MUSAI nevoie sa slabesti. 60 de kg, cit ai spus ca ai, mi se pare...vis

Mergi la inceput

Trebuia sa dau quote, maine dimineata o sa aiba nevoie de ceva cafea fetele sa inteleaga ce vorbim noi

Mergi la inceput

Ma retrag la somn. As astepta dimineata cu laptopul in fata, dar maine voi fi praf, iar Eva a cam inceput sa se foiasca...Noapte buna!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Tu esti mai inalta...si conteaza enorm. Eu ma declar multumita la 56. Zilele trecute am vazut niste poze de dinaintea Evei si paream asa slabuta , mi-am facut un scop acum din a redeveni asa.

Mie imi pari inalta; ce inaltime ai?
In poze pari de 1.70
Eu, pina pe la 25 de ani, am avut 49 de kg si jur ca nu eram schiloada1

PS. Chiar ca s-a...defectat DC-ul

Mergi la inceput

Noape buna.

Mergi la inceput

Am revenit. M-am bagat in pat, insa ma tot gandeam la Ian. Nu stiu ce tratament ii dai, insa sper sa nu fie nimic serios. Multa sanatate va doresc! Si daca tot m-ai intrebat, am 1.61 m , sunt din gasca piticot...Acum chiar ca plec de tot, insa doar pana dimineata!

Mergi la inceput