Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***385***
Raspunsuri - Pagina 11
inapreda spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anamariame Si eu sunt pe aici...abia acum am dat refresh la pagina, ca vazusem ca nu a scris nimeni de o ora si ceva... |
Ce faci la ora asta? Doarme Eva? Cum e cu orezul? Dar cu moralul?
anamariame spune:
Eva doarme...eu am gasit un blog de care nu mai reusesc sa ma desprind si citesc oricand apuc. La orez am renuntat dupa ... prima zi , dar ma mentin. Bine, eu vreau sa slabesc... Cu alte cuvinte, lucrez la asta . Azi mi-am luat blugi, si nu eram convinsa ca imi stau chiar bine, insa am primit o multime de complimente (de la sotul meu, care e cel mai dur critic al meu, dupa frate-meu, deci e de bine )
anamariame spune:
Tu esti mai inalta...si conteaza enorm. Eu ma declar multumita la 56. Zilele trecute am vazut niste poze de dinaintea Evei si paream asa slabuta , mi-am facut un scop acum din a redeveni asa.
inapreda spune:
Cred ca primesti complimente orice ai pune pe tine pentru ca nu ai MUSAI nevoie sa slabesti. 60 de kg, cit ai spus ca ai, mi se pare...vis
anamariame spune:
Trebuia sa dau quote, maine dimineata o sa aiba nevoie de ceva cafea fetele sa inteleaga ce vorbim noi
anamariame spune:
Ma retrag la somn. As astepta dimineata cu laptopul in fata, dar maine voi fi praf, iar Eva a cam inceput sa se foiasca...Noapte buna!
inapreda spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anamariame Tu esti mai inalta...si conteaza enorm. Eu ma declar multumita la 56. Zilele trecute am vazut niste poze de dinaintea Evei si paream asa slabuta , mi-am facut un scop acum din a redeveni asa. |
Mie imi pari inalta; ce inaltime ai?
In poze pari de 1.70
Eu, pina pe la 25 de ani, am avut 49 de kg si jur ca nu eram schiloada1
PS. Chiar ca s-a...defectat DC-ul
anamariame spune:
Am revenit. M-am bagat in pat, insa ma tot gandeam la Ian. Nu stiu ce tratament ii dai, insa sper sa nu fie nimic serios. Multa sanatate va doresc! Si daca tot m-ai intrebat, am 1.61 m , sunt din gasca piticot...Acum chiar ca plec de tot, insa doar pana dimineata!