Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***385***

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Floric, stii cum te-as vedea eu?

Cu o rochie neagra, simpla, conica, pina sub genunchi )stil. A. Hepburn), cu pantofi negri cu platforma si foarte inalti, cu o camasa alba, barbateasca, cu guler mare apretat si inodata in talie si cu un...papion sequin singeriu, la fel ca oja
Coc simplu si body shaper.

Nu cred ca te-ar avantaja maieu alb din paiete
Dar, din materialul ala, iti poti face o geanta plic; sau sa pui la reverul unui sacou cu croi masculin...

Mergi la inceput

Anaan, mi-au placut foarte mult link-ul 2 si ultimul

O sa caut acum sa vad daca gasesc modelul "meu"; inca nu m-am probat; de fapt, port niste...izmene de cind eram gravida care-mi plac ca...nu ma string

Mergi la inceput

A mea e neagra si un model care nu se muleaza; cam asa:

http://bellemel.com/?p=4422

PS. Ilinca, dintr-un magazin am luat-o (e al unei prietene si e magazinul cu nr 2 din lista de 2 magazine pe care le frecventez in Bistrita)

Mergi la inceput

N-am mai fost la canasta pentru ca Ian are un tratament pe care Jambo nu i-l poate face singur. Nu prea am chef sa vorbesc despre asta, desi as avea o gramada de intrebari.

Ian a adormit de abia de un sfert de ora, desi l-am pus in pat la 22.15; am intrat la un "buhuhu" dar vad ca nu e nimeni, asa ca merg sa-mi caut un film.

Pup u

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Azi noapte am ras de una singura, fiindca Andrei a visat iepurasi. Zicea "hai, iepurasule"; toata m-am topit gandindu-ma la ce viseaza el. Mai nou, cand nu reuseste ceva, numai ce-l aud :"Of, of, of".

Las balta tradusul pe ziua de azi, ca m-am saturat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Si eu sunt pe aici...abia acum am dat refresh la pagina, ca vazusem ca nu a scris nimeni de o ora si ceva...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Azi noapte am ras de una singura, fiindca Andrei a visat iepurasi. Zicea "hai, iepurasule"; toata m-am topit gandindu-ma la ce viseaza el. Mai nou, cand nu reuseste ceva, numai ce-l aud :"Of, of, of".

Las balta tradusul pe ziua de azi, ca m-am saturat.

Mi se pare frumos sa visezi iepurasi; la fel cum mi se pare frumos ca sint fericiti copiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Cred ca DC-ul are ceva probleme. Pe cuvant ca citisem mesajul Ginei pt Anaan inainte sa incep sa il scriu pe al meu, si acum imi apar in ordine inversa...

Mergi la inceput

A mai absentat vreidata Anca in halul asta???

Mergi la inceput

N-am plecat pentru ca mi-am adus aminte ca azi cind i-am luat racituri Mamei Tie, mi-am luat si mie si mi-am facut iar un "picnic" in pat

Mergi la inceput