Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***385***
Raspunsuri - Pagina 9
novus spune:
Anaan, imi place ca esti priceputa SI la moda plus ca esti si informata !! Like like like
Cat despre ani, si eu mai simt la fel de bine in pielea mea !!
Inapreda, la inceput nu intelegeam cu ce ti-a produs Ilinca insomnii, m-am prins apoi ca ati discutat la alt topic
Asteptam detalii despre fusta
Ilinca, nu stiu ce sa zic dar cred ca nu e chiar floare la ureche pneumonia asta, asa ca grija la Sophihi ! cum e rana ? mai mergeti la control ?
Noi am fost la plimbarea de seara si acum cantam in germana, culmea e ca e un cantecel pe care eu nu-l stiu, pana si bunica-mea il stie
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
Pisik, asteptam impresii de la curs !!
Monnvas tu pe unde umbli ?? si cu cine ?? hai si la raport virtual
Simplyanna, gata instalarea ? cum sunteti ??
Pisigri, cum esti ?? ti-au facut analizele ? ce concluzii au tras? multa sanatate iti doresc !!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
olishka spune:
Fusei la o tura de shoping sa mai iau una alta pentru bebe si mi-am dat seama ca mai am atatea de luat
La Z au reduceri de 50 la suta la toate produsele aproape. Am luat multe bodyuri pt baieti. Calitate faina. Hainute nu prea am mai gasit, dar merita sa intrati daca aveti drum.
Olga, mamica lui David iepurasul si 34+
inapreda spune:
Ilinca, da, de la topicu' cu chilotii paietatzi mi se trage!
De cind i-am vazut, numa' la cum as putea si eu sa ma indes intr-o pereche m-am gindit; dar din cauza picioarelor, am renuntat la idee si asa am ajuns sa-mi iau fusta care e din aia mai larguta, nu muleu. Problema e ca as vrea sa o port fara tocuri, ori tocurile clar imi avantajeaza silueta ingroshata; inca n-am probat-o cu nimic dar as vrea s-o asortez cu cizmele negre de guma, un maieu si un sacou scurt cambrat; sau...mai vad.
Sanatate lui hazbant; nu ma bag ca nu-s "de gen"
inapreda spune:
Anaan, am niste draci de mor; nu stiu ce are laptopul meu dar nu am putut deschide NICI UN link din cele recomandate
O sa incerc un "restart", poate, poate...
Iti multu'
inapreda spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Floric Anaan, wow, le ai si tu imbracarea. Bravo. Macar stii ce sa cauti. Eu intai ca trebuit sa caut ce e aia "Sequined Skirt" si apoi cand am vazut...mama, mama ce am balit pe langa monitor. Dar mi-am revenit repede cand am vazut pe un link pus d etine ca avea masura la fusta pana la 40. Aaa, vise taica vise. Poze Raru Poze noi Rares Rarisel cel mai frumusel |
Ploric, pai nu-i nu stiu ce "sofisticatura"; "sequin"-urile nu-s decit "paietele" care au revenit in moda; noutatea este ca trendul actual iti permite sa le porti in mai diferite ocazii, nu numai daca esti nasha mare
Si nu-i musai sa visezi la fuste; poti sa-ti iei un sacou sau un maiou sau o centura sau un cluch
Anaan spune:
Mie, dintre alea pe care le-am gasit, imi place cel mai mult ultima combinatie, aia cu tricou. Cred ca ar arata fain cu cizme.
Novus, nu pot masura, ca n-am cu ce. Centimetru n-am si cu ruleta s-a jucat Andrei si nu o gasim. Stai linistita ca 98 e tocmai bine.
Floric, vezi ca n-ai de ce sa fii frustrata?!
Gaza, bine ai revenit. Vrem si niste poze!
Floric spune:
Inaaaaaaa, mi-ai dat o idee grozava. Croitoreasa mea are o rola de paiete cusute pe o nada elastica. Mi-a dat si mie. O are capatata de la o tanti care lucreaza pe la o fabrica de croitorie. Daca ai chef uita-te prin pozele de la botezul finutei mele si ai sa vezi banda la palarie. Chiar este ochioasa banda aia paietata. Croitoreasa mi-a spus ca i-a facut unei doamne un maieu. Asta e intampla asta vara.
Cred ca o sa ii dau comanda sa imi faca si mie ceva. Cred ca mai mutl de un maieu nu as putea sa port. Ca fusta exlcus, sacou...hm...parca e prea mult.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
Floric spune:
Uite, aici se vede mai bine
http://s598.photobucket.com/albums/tt70/Floric_album/Cristiana%20Botez/?action=view¤t=DSCN7559.jpg
Si aici
http://s598.photobucket.com/albums/tt70/Floric_album/Cristiana%20Botez/?action=view¤t=DSCN7559.jpg#!oZZ102QQcurrentZZhttp%3A%2F%2Fs598.photobucket.com%2Falbums%2Ftt70%2FFloric_album%2FCristiana%2520Botez%2F%3Faction%3Dview%26current%3DDSCN7557.jpg
Poze Raru
Poze noi
Floric spune:
Pentru cine vrea sa mai citeasca una alta despre silueta.
http://www.eva.ro/silueta/
Poze Raru
Poze noi