Strugurasi de Sept-Oct 2011 *22*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikka11 spune:

oana, daca banii au intrat luna asta, trebuie sa ai alocatia pe octombrie, noimebrie, decembrie, adica 6 milioane

Mamica fericita de Maria Alexandra (20.09.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

buna dimineata mai spre amiaza

am un capitol intreg de recuperat si asta din ,, vina''Lenei C si Seidanei care m-au facut sa joc remmi online.

Oanaiasi alocatia este 2 meleoane.

Despre noi...tot cuminti suntem si am inceput sa ne intoarcem pe burtica si vrem numai asa sa stam.Eu o culc pe spate ea se intoarce pe burta offf... offf... maiiii... maiiii ....daca nu se intoarce de ce nu se intoarce si daca se intoarce de ce se intoarce.

Isi ia jucariile singurica de jos si vorbeste intr-una cu ele.





Racheel fericita de ghinduta Anastasia-Maria (25.08.2011)


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_scu spune:

'neata fetelor!
Asa cum bine observati nu intru sa scriu in fiecare zi ,dar sa stiti ca va citesc.
Noi am avut alataieri eco la solduri si bineinteles ca este totul ok ,era doar o chestie de rutina.Apoi ieri am avut controlul de 3 luni la pediatra ,raportam la 3 luni si 11 zile 6.5kg si 62 de cm .Am vazut ca vb despre diversificare la fel si eu nu am de gand sa incep devreme ,oricum nu mai repede de 5 luni jumate cand probabil ca voi incerca sa tatonez terenul.Am o prietena care are o fetita de patru luni jumate si de cateva saptamni a inceput sa-i dea serios de mancare si incearca sa ma convinga si pe mine sa incep sa-i dau.
Vb si noi pe bebeleasca noastra ,chiar ieri cand am iesit de la doctor era colo un baietel de 6 luni ,iar Luca ii zambea si ii povestea de numa.Ne-am intors de vreo doua ori de pe spate pe burtica .
Azi noapte am fost si noi cam agitati ,dar cred ca de vina a fost mazarea pe care am mancat-o zilele trecute.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

rach rusinicaaa ca ai stat la rummy
si eu care te scuzam in gand ca esti la tara de n ai mai intrat
si cand colo...ete ce face ea
o pup pe anastasia cea cumintica

seidana elenuta are tot ochii albastri , nu ?
ai lui T au inceput sa devina verzi
parul am observat ca a inceput sa va creasca , aveti si bretonel mai mai ce scumpute sunteti
T tot chelios

may ?
pe unde esti ? va pregatiti de botez ?

_


de T 4+


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Legat de indemnizatie, fetelor, trebuie sa primiti decizia. Daca nu v-o trimite prin posta intrebati cum puteti intra in posesia ei. Este un act oficial, s-ar putea sa va trebuiasca in diverse locuri. Eu am avut nevoie de ea la pensii de exemplu, ca sa stie astia de cand sa-mi suspende plata contributiilor.

Interfon avem si noi, e de la Chicco si tot baraie de-mi vine sa-l dau de pamant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris_K spune:

Ochii micutei mele s-au inchis deja de prin a 2-a saptamana.. extrem de repede, nu dupa 6 saptamani cum auzisem eu ca se intmpla la bebei.

Exact, vroiam sa va intreb, si a voastra/ai vostri cheleste/chelesc la spate? A mea are o dunga la spate unde e fara par. Mai face barbati-miu misto, ca i-am facut copila cheala pe alocuri :)))).

Vad ca s-a pomenit de ecografia de sold. Ionela si cele care mi-au raspuns atunci, va multumesc pentru raspunsurile date cand am mai pomenit de ea, stiam ca ecografia se face pana la 6 saptamani, dar mie pediatra mi-a recomandat radiografia pentru ca, CICA, ecografia nu e relevanta, asa arata studiile lui peste.
Toate mamicile de fetite in special au facut ecografie de sold???

Interfonul meu de la Avent nu baraie abolut deloc, uneori e asa liniste cand doarme matzuca mea, ca ma gandesc oare e pornit? Sunt foarte multumita. Iar camera video o am de cand cu incidentul cu Antonia mea, o poate vede pe copila mea oricine (cu acordul meu, of course), inclusiv din afara tarii...

Mamica ANONIEI (26.09.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaroro spune:

Iris, si noi avem o chelie rotunda la spate. Cum stau doar pe spate se tot freaca locul respectiv, si se rupe/cade parul
antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hayat_Kh spune:

Buna dimineata fetelor! Asa mai la amiaza...ca de la 10:30 incerc sa termin post-ul asta...Pup pe fiecare in parte


Nici nu stiu cum trec zilele...in ultima perioada , existau zile in care nici nu reuseam sa deschid calculatorul...de citit va citesc, dar nu reusesc mereu sa citesc tot. Razvan al meu se poate lua de mana cu T al lui Jade, sunt pe un calapod.

Nu stiu ce are de la o vreme ...dar nu ma mai slabeste deloc..mereu vrea sa stau cu el, plange, se agita, etc. Ce va mai ziceam si zilele trecute. Aseara a fost apogeul. A inceput intr-un plans de s-a sepriat sotul si a sunat-o pe dr. , desi eu i-am spus ca asa a facut toata ziua si ca e el mai mofturos. El nu, si nu...ca daca are ceva copilul? M-a pus sa ii verific urehile sa nu aiba cumva otita. Asa ca azi dimineata, cu noaptea in cap, m-am luat si m-am dus de "urgenta" cu bebita la cabinet....Unde, s-a constatat ca R al meu are doar o faza de fitze in program. Daca tot am fost acolo, am facut si vaccinul de 4 luni si ne-am cantarit si masurat. Nu am plans deloc, ba chiar am ras si povestit cu dna dr si dna asistenta.

Avem 6,840gr si 64 cm. Eu ma declar multumita. Dna doctor a zis: "uite mai cum continua sa creasca fiara"....(imaginati-va un rrrr de-ala frantuzesc...si fedeti ce va iese


Lena LA MULTI ANI! cu intarziere. Frumos tort!!! tu l-ai facut?? Daca da, ce cioco ai folosit sa-l "imbraci"?Arata demential!!!

MArryan ...n-am reusit sa citesc toata povestea ta...insa niste pupici pot sa va dau si tie si lui Valeria.

Didiana, nu acesta a fost scopul meu, adica sa te fac sa te rusinezi..Insa ma bucur ca ai mai venit pe la noi si ca te-ai simtit atat de comfortabil in conversatia noastra. Putem sa mai repetam experienta, ce zici? .Sper ca problemuta ta sa se dovedeasca pana la urma ca nu e de fapt problemuta.

Jade, ai un baietel de revista. Dulce , dulce,dulce. Ador sa ma uit la pozele lui. E atat de scump cu buzitele alea ca ale tale.

Zubi , ...scumpa mea, sper ca nu te-ai suparat pe mine ca nu te-am sunat sau dat vreun semn ...insa,la inceput, cand am vazut ca nu mai intri, m-am gandit, ca preferi un moment pentru tine, ca nu e nimic grav..ca nah, mai toate mai disparem din cand in cand din varii motive...insa, cand am citit despre adevaratul motiv, mi s-a facut pielea de gaina instantaneu si mi-au inghetat cuvintele. Cunosc acest sentiment atat de bine si eram convinsa ca orice ti-as spune nu are cu ce sa te aline, mai ales ca spuneai chiar tu ca ai preferat sa stai deoparte, de teama ca noi vom incepe sa te "compatimim" prea tare. oricum, iti sunt alaturi trup si suflet si ma rog ca tatal tau sa depaseasca aceste momente dificile si voi pe langa el la fel. Pupici gramada si imbratisari calde.

Sei . De fiecare data cand vorbim la telefon, regret tot mai tare ca sunt asa departe (geografic vorbind) de tine si de Elena.

Lena....la intrebarea de pe grup...Uite aici raspunsul:

http://www.furnicuta-boscodina.com/2010/05/biscuiti-cu-malai-si-portocale.html

Mami fericita de Razvan Octavian 15.09.2011



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

ollla
ce repede v-au intrat banii de indemnizatie fetelor, eu am depus dosarul pe 9 nov, si indemnizatia incepe cu 01 nov, si nu am primit nici decizie, nici nimik,am suant la ei si mi-au spus ca luna asta trebe sa primesc, intre 15 si 20, acuma sa vedem, mie alocatia lui Ayu a intrat repede in cont, adik la sf lui nov am luat primii bani, pt luna oct.Oricum, am platit si impozitul la masina pe 2011, o ggramada, 216 lei..fara penalizari....iar suntem intr-o criza acuma, dar ne revenim noi usor usor
Ayu a dormit azi pt prima oara pe burtica, pentru ca asa a vrut el, eu nu l-am pus deloc pana acum sa doarma pe burtica, mi-era teama sa nu se astupe..azi l-am gasit dormind asa, si i-a ramas urma pe obraz de la suzi:))))

Hayat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

mare minune mare , T s a intors pe burta

_


de T 4+


Mergi la inceput