Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (4)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Seara buna, fetele!

Annisio, tot ou Kinder? Te las o saptamana si tu nimic? Sa stii sa se poate intoarce chiar inainte de nastere, daca s-a intors ineamna ca loc are. Si apoi se poate naste si in pelviana, a nascut moi asa, dar stiu ca in Romania nu se mai baga la asa ceva, desi inainte de revolutie erau tari medicii romani la nasteri pelviene, am gasit eu o statistica pe net.
Stiu ca la inducere sunt dureri mai mari la cntractii ca se intampla totul mai repede, fiind fortat de perfuzie. Ca asta iti face, prima data e o perfuzie cu oxitocina...daca imi amintesc corect. Dar asta siu doar din teorie, practic nu am fost indusa niciodata.
Clujenceel sunt mai bine?

La noi se mai cearta, se impaca. Per total, conflictele nu sunt atat de multe comparativ cu momntele in care se joaca frumos impreuna. Dar mai apar si ele si e greu ca Alexia nu intelege regulile si bietul Tudor e dezavantajat, norocul nostru ca e bun si intelegator.

Noi azi am fost la sanius si langa era patinoar cu copii mici, pana in anii de scoala, si totul era alb si copii chicoteau si era asa o priveliste idilica...

Poze cand o descarca Celcesforaie. De cand cu aparatul asta nou, nu pot descarca, are un soft de descarcat poze tare pacatos, si hubby ii tot ureaza de bine si zice ca mai bine sa nu ma bag, ca-i stric setarile... Cand pun, anunt!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Tare dulce Noah...si Vlad e mareeee...sa-ti traiasca, moldovenco!

Mergi la inceput

La multi ani
Rares de Prisi care a facut 1 anisor
Alex de Piciulika, cu 2 ani in marsupiu
Ana Sofia de Gabriela77, posesoare de 2 cercelusi
Maria de aeperju, care colectioneaza si ea ai o mergea pe lantisorul vietii!

Sa aveti vieti minunate si sa va bucurati din plin de ele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

La multi ani Maria de Emma!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Noi tot ou Kinder... Sunt tare curioasa ce o sa se intample joi. Pana atunci, ma feresc si sa respir, sa nu cumva sa declansez ceva si bebe sa fie numai bun de...cezariana... Hihhihi...
Abia astept sa nasc!!! Yuhuuuuuu!!!!

ANNISIA, mami de YANIS LUCA si suriorul lui ANDREAS FABIAN (39)

Micul Yanis creste mare

Suriorul lui Yanis

Praslea cel voinic si perele de aur (ca mere avea mama inainte de odiseea in 40 de saptamani)...

"Nu-i nimeni drac si nimeni sfânt!
Credinta-i val, iubirea vânt
Si viata fum!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Multumim frumos! A implinit si Maria 1 anisor nu-mi vine sa cred. A stat cumintica la mot si a decurs totul foarte bine.

Annisia, mult mult noroc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Hai mai Annisia ca si varsatorii sunt minunati! Uite la atomica mea, zau asa! Important este sa fiti bine amandoi si sa nasti cum vrei tu.

Eu va salut din zbor, cum am tot facut o in ultima vreme. Suntem ok, cu rutina de scoala si gradi. Cand si cand iesim din ea...mai un Bran, mai un schi, mai o petrecere. Pe mine ma innobileaza munca de nu mai pot sa o duc. Insa ma ocup cu planificarea vacantelor pe tot anul, asa ma tin in forma buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Va salut cu drag si dor !
eu cu timpul tot asa, parca mai in criza sunt anul asta... Se pare ca am contactat un virus pe fb pe telefon, ca nu-l mai pot accesa, deci nu mai vad poze si noutati !
Cu Adi inca n-am ajuns la medic pt polipi, cand ne hotaram brusc respira bine si amanam. A capatat un tic, roade gulerele de la camasi si tricouri, cand nu ajunge la ele roade maneca, ce-o mai fi si asta ? Cica-i place gustul, chiar daca i-am explicat ca-s spalate cu chimicale si ii pot iesi diverse pe la gura.

............................................................

Ajutoarele lui Mos Craciun
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Buna seara!

Annisia, nastere usoare, ca vad ca esti pe ultima 100 m!

Emma, la multi pentru Maria!Mai povesteste-ne si despre Andrei.

La multi ani si pentru prichindeii Rares, Alex si Sofia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Sunt ca un pepene dinala foarte copt care sta sa plesneasca. Nu-mi vine sa cred ca voi mai avea un bebe... Tre sa-l vad, sa-l simt, sa-l miros ca sa ma trezesc la realitate. Mai ales ca piticul Yanis ma zapaceste de creier si gandul ca vor fi doi zau ca nu e o alinare. hhihihih... Cand face Y cate o prostie, ma gandesc cu groaza si o inmultesc cu doi. Iar de saracul M ce sa mai zic??? El inmulteste cu trei ca nici mami nu e prea pe treaba ei. Hihihihi... Face la cruci si zice: da Doamne ca macar asta (si se refera la burtica) sa fie mai intreg la cap!!! Eu si cu fratele meu mai mic Yanis pe tot ce punem mana daramam, parca avem gauri in maini, ne patam, ne impiedicam, ne prostim, tipam, sarim in pat. E ca la nebuni la noi. Asta-i viata neicusoare!!!

ANNISIA, mami de YANIS LUCA si suriorul lui ANDREAS FABIAN (39)

Micul Yanis creste mare

Suriorul lui Yanis

Praslea cel voinic si perele de aur (ca mere avea mama inainte de odiseea in 40 de saptamani)...

"Nu-i nimeni drac si nimeni sfânt!
Credinta-i val, iubirea vânt
Si viata fum!"

Mergi la inceput