Folositi produse bio pentru bebelusii vostri?

Folositi produse bio pentru bebelusii vostri? | Autor: IoanaEne

Link direct la acest mesaj

Salut mamici!

Voi aveti probleme cu roseata pe fata la cei mici? Fetita mea are pielea foarte sensibila care se irita atat de usor. Intrasem putin in panica dar farmacista mi-a spus ca este normal pentru ca are un ten sensibil. Mi-a recomandat crema de fa#355;#259; cu g#259;lbenele de la Welleda Baby. Tot ea mi-a spus ca pentru pielea sensibila galbenelele sunt cele mai bune. Am folosit-o dupa fiecare baita si am observat ca a mai disparut din roseata iar pielea este atat de moale si fina Eu o mai folosesc pentru bebelusa mea si pe corp cateodata si are acelasi efect. Mai contine ulei de migdale si ceara de albine. Eu am cumparat-o de la Plafar. Voi ati incercat-o?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Si fetita mea are pielea sensibila, se inroseste usor pe obrajori. am fost la dr si are dermatita. Te sfatuiesc sa mergi si tu la dr pt ca stie mai bine decat farmacistul ce tb dat copiilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theo_2004 spune:

Da, produsele Weleda sunt fff bune. Eu am folosit la baietelul mare de la o luna, am primit o crema pt fundulet din Austria. Apoi am cumparat de fiecare data cand am fost in vacante sa-mi ajunga pana la urmatorul drum prin Austria. Acum ma bucur fff tare ca se gasesc si aici. Am folosit crema de fundulet, sapun solid (max de bun si tine fff mult), sampon si dusgel. Si baiatul cel mare a fost diagnosticat cu dermatita atopica dar cortizon (ce ar fi vrut doctorul sa-i dea nu a primit). L-am spalt alternativ cu tarate de bors cu dusgel de la Weleda iar pt fata am folosit crema de la Weleda. Inainte sa iesim afara, iarna, am folosit cu succes ani la rand, Crema pt vant si vreme rece tot de la Weleda. Acum nu mai are nimic, dar ii hidratez din cand in cand piele cu ulei de migdale crud sau crema de la Weleda.

madrutza_bra ce tratament a primit fetita ta pt dermatita?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

theo, mi-a dat Advantan milk - 1 data pe zi pe zona iritata si mi-a recomandat sa-i schimb crema de corp si gelul de dus cu cele de la Bioderma - Atoderm.

Mergi la inceput

Si noi am folosit Atoderm dar nu am avut rezultate. Dupa ce am inceput cu taratele de bors ... in cateva zile nu mai avea nici o pata rosie pe corp!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Da, pentru copii incerc pe cat posibil sa fie bio. Am folosit si diverse de la Weleda, sunt bune, medii, exista si altele mai bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Si eu sunt fan produse Weleda. Folosesc pt fata sampon si gel de dus, pasta de dinti, crema de scutec, strugurel.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adra_bell

Da, pentru copii incerc pe cat posibil sa fie bio. Am folosit si diverse de la Weleda, sunt bune, medii, exista si altele mai bune

blog

casa, dulce casa

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

poti da exemple te rog?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cafea spune:

Baietelul meu are aproape 11 luni si de pe la 2 luni pana la 8-9 a avut eczema destul de urata si pe fata si pe corp. Din fericire de la 8 luni a inceput sa-i dispara iar acum mai are doar 2 pete rosii deasupra obrajilor, chiar comenteaza lumea ce piele frumoasa are Eu a trebuit sa ii dau cu cortizon, strat subtire, cand avea o eruptie, altfel il manca foarte tare si se intindea. Doctorul mi-a spus ca foarte multi bebei/copii mici au pielea sensibila, si cu timpul sensibilitatea dispare. Trebuie folosite cat mai putine produse, de fapt, pentru bebelusi nu e nevoie de gel de dus sau de corp, sampon, si altele.

Eu am folosit, cu mare succes, fulgii de ovaz. Pui fulgi de ovaz intr-un ciorap vechi si il legi, apoi cat curge apa la baie storci ciorapul si din el curge un fel de "lapte", este foarte hidratant si natural, si apa nu mai usuca asa pielea. Iar baia sa fie cat mai scurta, 10 minute maxim.

Cand baietelul meu va creste cred ca voi folosi si eu produsele Weleda, sau altele, dar tot bio si fara parabeni, coloranti, etc.

Daca fetita are pielea sensibila, atentie si la servetelele umede, cea mai buna este apa simpla. Eu am gasit niste servetele numai cu apa iar cand era mic il spalam cu un tampon de vata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Citat:
citat din mesajul lui theo_2004

Citat:
citat din mesajul lui adra_bell

poti da exemple te rog?

mami de Theo (7.11.2004) si Chris (22.12.2010)
"o zi in care nu ai ras este o zi pierduta"

Eco-cosmetics, Urtekram, Green people, Mayam

Mergi la inceput

Multumesc.
Am folosit geluri de dus de la Eco Cosmetics si Urtekram dar nu pot spune ca sunt superioare Weledei ...

Mergi la inceput