Folositi produse bio pentru bebelusii vostri?
Raspunsuri - Pagina 2
pisi-pis spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Cafea Eu am folosit, cu mare succes, fulgii de ovaz. Pui fulgi de ovaz intr-un ciorap vechi si il legi, apoi cat curge apa la baie storci ciorapul si din el curge un fel de "lapte", este foarte hidratant si natural, si apa nu mai usuca asa pielea. Iar baia sa fie cat mai scurta, 10 minute maxim. |
In perioada in care a folosit fulgii de ovaz, ce foloseati pentru par, pe post de sampon/sapun? Multumim
Mami de Laura (14.06.2010) si Mitza Fetitza
Cafea spune:
Pisi, nu folosesc decat apa, inca e mic si nu i se murdareste parul tare (isi mai pune mancare in cap, dar se ia foarte bine cu apa fara sampon). Cand va fi mai mare si se va murdari mai mult, o sa folosesc un sampon gen Weleda, cat mai natural. Companiile gen Johnson's isi fac reclama foarte bine si creeaza o nevoie acolo unde nu e nici una, de fapt, dace te uiti pe eticheta te crucesti cate chimicale sunt in sticla.
pisi-pis spune:
Noi de cand s-a nascut am folosit numai Avene Trixera, pentru piele atopica, atat pe corp cat si pe par (si nimic altceva, nici o crema, nimic), si nu am avut probleme. Dar de vreo 2 luni i-a aparut o mica pata sub buza de jos, gen exema sau dermatita, pediatrul ne-a spus ca deocamdata sa hidratam si atat. Din cauza asta as vrea sa trec pentru o vreme pe tarate, dar trebuie sa gasesc ceva cu care sa o spal pe cap, pentru ca are o placere nebuna sa isi puna mancare in cap, si unele au grasime (laura are 19 luni).
Mami de Laura (14.06.2010) si Mitza Fetitza
Cafea spune:
Daca este eczema sau dermatita bineinteles ca trebuie consultat medicul, dar este posibil si sa fi dezvoltat in timp o alergie la un anume ingredient din crema. Baietelului meu i-am dat cu o crema hidratanta vreo 2 luni, parea ca se impaca f bine cu ea, pana cand intr-o dimineata a inceput sa se scarpine rau exact unde il cremuisem si in cateva minute era rosu ca racul. Numai in zona aia, atat. Apoi mi-a spus farmacistul ca e posibil sa dezvolte in timp intoleranta la o anumita crema. Din fericire, lui aproape i-a trecut eczema acum si nu il mai dau cu nimic.
Chiar nu stiu ce sa zic de sampon, cred ca trebuie sa incerci diferite marci, sa vezi cu care se impaca mai bine fetita.
ali spune:
Noi folosim tot din gama Avene spuma pentru cap si corp.
Pisi-pis si noi am avut ceva de genul asta cand avea puiul meu un an jumate, era tot iarna, si am cumparat de la Avene Pediatril crema de fata si corp.In cateva zile i-a trecut.De atunci avem in casa si cand e foarte frig afara il mai dau cu ea, pentru protectia fetei.