Raed Arafat a demisionat. Cum comentati?

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Bai Portocalio, nu suntem toti asa dastepti ca matale, ce sa zic.

Eu nu le am cu politica deloc, da' atat am retinut si eu, ca diaspora a votat cu Basescu. Evident asta nu inseamna ca din 1000 de romani plecati dincolo care au votat, 1000 au votat cu el, ci ca majoritatea a oferit votul incultului, lucru care l-a ajutat sa castige.
http://www.mediafax.ro/politic/basescu-a-castigat-alegerile-prezidentiale-in-diaspora-5159277/

Emanuela, ce spui tu am spus si eu. Am si specificat ca pe acest forum MULTI dintre cei plecati au votat cu el. Nu am spus ca toti. Banuiam ca se subintelege logic, ca nu 100% din Diaspora l-a votat, ci majoritatea.

Laura, am ajuns la basescu din cauza comportamentului penibil si tembel pe care l-a avut in acest incident cu demisia lui Arafat, un presedinte nu se comporta ca un idiot, nici nu inteleg cum i-a trecut prin cap sa se exprime asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns portocalia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

Subiectul este despre altceva. Lasati alegerile si care cu cine a votat pt alt subiect, va rog mult! Sa revenim la ce s-a intamplat azi.

got it! :)

on topic: mi se pare o idiotenie sa strici o chestie care merge bine, aka SMURD-ul. il auzeam pe idiotul de ciuhotaru (nu-s sigura ca i-am scris bine numele) care povestea (cu pulverizari de saliva) cum o sa fie mai bine in sistem privat, pentru ca privatii vor veni cu bani si aparate performante si se vor bate sa salveze bolnavii. si nici un bou de reporter nu s-a gasit sa-l intrebe intrebarea care ne arde pe toti: de ce ar veni privatii cu bani, de drag? ala care investeste, nu se asteapta la un profit? profitul asta de unde vine, nu de pe spinarea bolnavului? si daca bolnavul n-are, ce se intampla?

serios, parca suntem la gradinita.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui XIO

XIO, adevarat graiesti. dar sincer, eu nu sper sa fie lumea asa de desteapta ca mine, sper doar sa aplice niste principii logice si de bun simt. cer prea mult, stiu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

Citat:
citat din mesajul lui portocalia
de ce ar veni privatii cu bani, de drag? ala care investeste, nu se asteapta la un profit? profitul asta de unde vine, nu de pe spinarea bolnavului? si daca bolnavul n-are, ce se intampla?

pai nu vine de la stat (profitul de care intrebi)? ce, asta nu se pune?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mianna

Citat:
de ce ar veni privatii cu bani, de drag? ala care investeste, nu se asteapta la un profit? profitul asta de unde vine, nu de pe spinarea bolnavului? si daca bolnavul n-are, ce se intampla?

si cand statul nu mai are sa le dea la toti? cand banii ajung oricum foarte tarziu si dupa nenumarate "interventii"? pe cine crezi ca va servi prioritar sistemul de urgenta?

iarna asta am nimerit o singura data intr-o farmacie in ro. in fata mea erau 3 persoane care aveau retete compensate, una chiar in urgenta si nici una din persoanele astea nu a primit reteta, nu a primit-o pentru ca "se atinsese plafonul de compensari". de ce ar fi altfel pentru sistemul de urgenta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

Citat:

Eu nu le am cu politica deloc, da' atat am retinut si eu, ca diaspora a votat cu Basescu. Evident asta nu inseamna ca din 1000 de romani plecati dincolo care au votat, 1000 au votat cu el, ci ca majoritatea a oferit votul incultului, lucru care l-a ajutat sa castige.
http://www.mediafax.ro/politic/basescu-a-castigat-alegerile-prezidentiale-in-diaspora-5159277/

Emanuela, ce spui tu am spus si eu. Am si specificat ca pe acest forum MULTI dintre cei plecati au votat cu el. Nu am spus ca toti. Banuiam ca se subintelege logic, ca nu 100% din Diaspora l-a votat, ci majoritatea.

Laura, am ajuns la basescu din cauza comportamentului penibil si tembel pe care l-a avut in acest incident cu demisia lui Arafat, un presedinte nu se comporta ca un idiot, nici nu inteleg cum i-a trecut prin cap sa se exprime asa.

**Fur is for petting***

http://www.facebook.com/adoptiicaini?ref=ts
http://www.facebook.com/adoptiicaini?ref=ts#!/profile.php?id=100001793812916

ma duc iar mulllttt off topic ca sa raspund, sa aca ramane cum am stabilit

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

eumada, de ce am dat bir cu fugitii cei care am plecat din tarechiar nu intleg.
poate multi dintre noi am fost in locul lui Arafat, si decat sa pupam in cur am preferat sa plecam capul si sa ne adunam lucrurile si sa votam din diaspora.
dar asta nu inseamna ca nu ma intereseaza de Romania, mai ales atata timp cat am un buletin ca tine si un pasaport.Cand vom fii cetatenii altei tari decat Romania,intr-adevar ca parerile nu isi au locul.
Dar cred ca nu e cazul!

m=a dezamagit total Florea, primarul din Targu Mures, cica Arafat are orgolii si de aceea a plecat.De ce nu a facut el medicina de urgenta daca tot comenteaza, ca si el e medic, dar de duzina din pacate.Mi-a placut insa pe B1 la Turcescu, Rosca Stanescu, iar acel domn rimia parca, care este secretar de stat, habar nu avea sa raspunda la intrebari elementare si de bun simt!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
Am si specificat ca pe acest forum MULTI dintre cei plecati au votat cu el.

Nu mai multi decat cei ramasi in judetul Timis!

www.bec2009p.ro/rezultateP-TURUL%20II.html" target="_blank">Rezultate finale tur II 2009, voturi pentru Traian Basescu:
115831 diaspora
203351 Timis

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

Citat:
Am si specificat ca pe acest forum MULTI dintre cei plecati au votat cu el.

Nu mai multi decat cei ramasi in judetul Timis!

www.bec2009p.ro/rezultateP-TURUL%20II.html" target="_blank">Rezultate finale tur II 2009, voturi pentru Traian Basescu:
115831 diaspora
203351 Timis

haha, deci e clar, judetul timis a facut diferenta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui mianna

Citat:

si cand statul nu mai are sa le dea la toti? cand banii ajung oricum foarte tarziu si dupa nenumarate "interventii"? pe cine crezi ca va servi prioritar sistemul de urgenta?

iarna asta am nimerit o singura data intr-o farmacie in ro. in fata mea erau 3 persoane care aveau retete compensate, una chiar in urgenta si nici una din persoanele astea nu a primit reteta, nu a primit-o pentru ca "se atinsese plafonul de compensari". de ce ar fi altfel pentru sistemul de urgenta?

pai si acum sistemul de urgenta e finantat de stat. bine, rau, tot asa ar fi. doar ca acum banii aia, suficienti ori nu, merg intr-o singura directie. ar merge in mai multe (impartiti proportional, nu de 10 ori cat primeste SMURD-ul acum, daca vor fi 10 servicii, ca sper ca nu se-nmultesc si cazurile tot de 10 ori).

Mergi la inceput