Raed Arafat a demisionat. Cum comentati?

Raed Arafat a demisionat. Cum comentati? | Autor: histamina

Link direct la acest mesaj

Raed Arafat si-a anuntat intentia de a demisiona si ca va face public acest lucru in cadrul unei conferinte de presa,astazi.
Cum comentati?

personal sunt f trista, este un om caruia ii datorez enorm!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Daca isi da demisia pentru a apara niste principii si valori in care crede, nu pot sa comentez decat 'Bravo lui!' Unul din putinii oameni verticali din viata publica romaneasca.

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Sincer imi pare rau,dar este un om cu "coloana vertebrala"si stie sa isi apere principiile in care crede si nu se lasa condus de"pleoapa cazuta" adica Basescu.
Nu pot sa spun decat "Bravo lui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ni-na spune:

Inca un om valoros ingenunchiat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ni-na

Inca un om valoros ingenunchiat!

De ce spui ca e ingenunchiat?

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

acolo sus mai putea schimba ceva, cu atitudinea, cu daruirea, cu pasiunea pentru ceace face.
oribil daca este obligat sa o faca!
edit: am citit acum pe hotnews despre faza lui Basescu de la realitateatv. ce pot zice... no comment

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

ce pot spune?
in problema mea m-a ajutat atat de mult, incat ,la un moment dat uitasem sa il sun sa ii spun ce am facut si mi-a trimis sms el sa ma intrebe ce am rezolvat si ce mai poate face.
in discutia cu el mi s-a parut un profesionist si un OM, un suflet imens.
Omul acesta traieste prin ceea ce face.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanti Zavaidoc spune:

Tot ce pot spune e: respect!

Pacat ca demisia lui nu va schimba nimic. E insa un gest care denota verticalitate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

nu pot sa comentez

pot doar sa spun ca uneori un pas inapoi poate constitui ulterior un pas mai important INAINTE

si ca,

personal, am incredere in acest OM

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)

in loc de...Sarbatori Binecuvantate!

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Regret!
Si imi pare rau ca sunt putini care iau atitudine la cate afaceri se fac pe spatele nostru. Noua doar ni se vor pune niste biruri suplimentare. Dar ele vor face mai bogati niste oameni care sunt deja bogati si pe care cred ca-i doare in anexe de noi, de copiii nostri si de tot. Dragut. O lume minunata. Dar de ce ne batem noi capul cu asta? Nu vedeti ca s-au scumpit toate alea, ca au fost x crime de la Craciun la Anul nou, ca o gramada de fete de 11 ani vor fi mame, ca va fi seceta, ca e vacanta si nu e pic de zapada? Ca la Real sunt fost reduceri la Jack Daniel's? Pai fata aia de la stiri vorbeste degeaba si voi va ganditi la Raed Arafat?( Nici nu a pozat macar in playboi) Eu as zice sa va intoarceti la locurile voastre(de la cratite sau canapea) pana va veni un domnisor/domnisoara consilier/a cu studii in afara(musai) sa explice si mamelor ce insemna medicina de urgenta in strainanate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramiris spune:

Demisia lui e o dovada de demnitate si verticalitate dupa atacul mizerabil de aseara.
Din pacate pierdem cu totii si cred ca Basescu l-a atacat in felul josnic in care a facut-o mizand fix pe faptul ca un om de onoare ca Arafat nu va putea reactiona altfel.

Mergi la inceput