Raed Arafat a demisionat. Cum comentati?
Raspunsuri - Pagina 2
Laura25 spune:
Tudor Ciuhodarul (proaspat vopsit in portocaliu) in locul lui Raed Arafat. Ce gluma proasta!!! Jenant de-a dreptul.
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
cait spune:
Pe mine m-a mirat limbajul lui Basescu.Pai asta e limbaj de presendinte??si cu faze ghici ghicitoarea mea de parca este pe mosia lui.
olim spune:
e clar interesul politic si economic in joc!!
Rusine BASESCU!!!!!

Sa imi spuneti si mie un roman care a facut atatea pentru Romania cate a facut un arab, cum l-a nimit Basescu odata!!!!

Este un om deosebit, il cunosc personal, sincer niciodata nu am intalnit un om mai capabil ca el!
pacat

olim spune:
cait, ce poti astepta mai mult de la un om de teapa lui!

de ce nu s-a operat in Romania la particulari si a plecat in Austria!daca tot ridica in slavi sistemul minunat!
Laura25 spune:
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
copiloi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui olim e clar interesul politic si economic in joc!! Rusine BASESCU!!!!! ![]() ![]() |
Acu' cativa ani, strigai altceva aici pe forum!
E adevarata vorba aia, ca devii mai intelept cu trecerea timpului!
olim spune:
mama ce declaratie da Arafat!

ii admir curajul de a spune tot pe fata, de a da nume de persoane care l-au obligat sa ia aceasta decizie!

promite in maxim 10 zile sa spuna mult mai multe!
se pare ca 3 oameni au puterea sa decida ce se vaintampla in Romania in urgenta!!!!

ba au avut curajul sa spuna ca Arafat nu a facut nimic, ca oricum s-ar fii dezvoltat si fara el!
Smurdul exista din 1991 in Targu Mures si in Bucuresti de 2 ani , daca nu ma incurc

Bravo dr Raed Arafat!!!!

absoluta spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui copiloi
Acu' cativa ani, strigai altceva aici pe forum! E adevarata vorba aia, ca devii mai intelept cu trecerea timpului! Foaaaaaaaaaaaaaaaarte tare !!!!! mor de ras |