Raed Arafat a demisionat. Cum comentati?

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Rufus, ai vazut conferinta de presa a lui Arafat? L-ai auzit ce a spus azi, sau stii doar declaratiile din zilele trecute?

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Cum sa se privatizeze daca-i la ministerul de interne? si de ce n-a zis nimic sa-l contrazica pe ala?

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Azi a spus in conferinta de presa ca unii colegi din presa au confundat bunul simt cu lasitatea sau lipsa de argumente. Ca ce este de spus pe marginea subiectului necesita o dezbatere pe larg, ceea nu se putea intr-o conversatie la telefon. De altfel, din ce am vazut, Basescu nici nu l-a lasat sa vorbeasca atunci cand a sunat la Realitatea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

Rufus, ai vazut conferinta de presa a lui Arafat? L-ai auzit ce a spus azi, sau stii doar declaratiile din zilele trecute?

Nu am vazut, am ascultat putin in masina, nesemnificativ.
Deci: se privatizeaza ori ba Smurdul? Si de ce Basescu zice ca nu?

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Oli UPU inseamna unitate primire urgente,acolo unde esti dus cu ambulanta,acolo unde mergi la urgenta.De fapt acolo unde nu esti bagat in seama,unde te fac in toate felurile si poate lasat sa mori...Se intampla asta la Cluj,din pacate...a fost cumnata mea intr-o noapte cu dureri foarte mari de burta,credea ca e apendicita.A durat 4 ore pana sa o bage cineva in seama.Veneau raniti din accidente de masina,veneau tineri batuti si pur si simplu,erau tinuti acolo pe targa,in timp ce asistenta isi puse capul pe masa sa doarma.Desi poate suna cam aiurea,nu ma mie ca unii doctori sau asistenti sunt batuti.Si daca si pe celebrul Gore l-au tratat tot asa,nu ma mira deloc ceea ce a facut,chiar daca e un nebun la cap.
SMURD,parca inseamna serviciul medical de urgenta roman.Si Doamne fereste in caz de accident,as prefera sa vina SMURD-ul in loc la o ambulanta care nu are nici doctor pe ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariuk_18 spune:

Pacat ca Basescu vrea sa distruga SMURD-ul.Nu incape nici o indoiala ca sunt multe interese financiare la mijloc si ...niste baieti smecheri vor avea de castigat din asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Imi amintesc si acum de oturile castigate de catre Basescu de la Diaspora. Si de cum pe acest forum multi dintre cei plecati dincolo explicau romanilor cum Basescu este cel mai cel, iar cand au fost intrebati de ce voteraza, ca si asa nu locuiesc aici, au spus ca e dreptul lor
Multumim pt. cel mai incult, jenant, badaran si tampit presedinte!! Multumim celor care l-au votat.

Revenind la subiect, nu ma mir ca un asemenea specimen -Basescu- a avut badarania, nesimtirea si tupeul jegos sa vorbeasca intr-un asemenea hal. Cr4ed ca a confundat de prea multe ori Romania cu puntea unui vapor. Pacat ca a demisionat Arafat, dar nu pot sa nu ma amuz cand ma gandec la bietul om care chiar spera sa schimbe ceva in Romania.
Evident ca nu se poate.
Mie mi se pare absolut fantastic si demn de un IQ de ...10 , sa adopti sistemul altei tari, care merge foarte bine, fara sa te gandesti ca merge bine acolo, la conditiile de acolo, in nici un caz in tara ta.
Efectiv mi-a fost scarba cand l-am auzit pe hahaitorul ala adresandu-i-se lui Arafat, si abia astept sa ma car naibii din sistemul asta de kkt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rufus

Nu am vazut, am ascultat putin in masina, nesemnificativ.
Deci: se privatizeaza ori ba Smurdul? Si de ce Basescu zice ca nu?

Basescu zice ca SMURD-ul apartine de ministerul de interne, de-aia nu se privatizeaza. din ce gasesc eu pe net (ca pana azi zau ca nu m-a interesat cui ii apartine) inteleg ca-i un fel de strutzocamila:

"SMURD este un serviciu fara personalitate juridica care functioneaza cu masinile aflate în proprietatea Pompierilor, dar cu personalul medical si medicamentele furnizate de Ministerul Sanatatii. Totodata, SMURD poate functiona si cu personalul specializat de la Pompieri.

Atat personalul de la Pompieri cat si cel al Ministerului Sanatatii nu lucreaza numai pentru acest serviciu.

Medicii spre exemplu lucreaza în Unitatea de Primiri Urgente a Spitalelor, iar pompierii pe echipajele clasice ale Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta. Mai exista si pilotii celor trei elicoptere care sunt ai Ministerului de Interne."

Arafat zice ca din noua lege va disparea capitolul despre corelarea SMURD cu ministerul de interne.

sincer, oricat de mult il respect si il admir pe Raed Arafat (sincer, il admiram putin mai mult inainte de a intra in minister - l-am cunoscut in anii 90 cand am facut cursul SMURD, si l-am mai intalnit de cateva ori ulterior), de data asta nu-l inteleg. de ce daca se infiinteaza un alt serviciu la aceleasi standarde cu SMURD-ul sa nu i se dea voie sa functioneze? pe mine doar atat m-ar interesa, stabilirea unor standarde corespunzatoare si a modalitatilor adecvate pentru verificarea lor. in rest, ca la acelasi numar de cazuri functioneaza un serviciu sau trei, n-ar trebui sa aiba importanta. probabil e ceva ce-mi scapa, din moment ce acum inteleg doar ca Arafat nu vrea concurenta la SMURD si la fondurile de care beneficiaza acesta. ceea ce nu-mi suna tocmai logic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Ramonella, daca tu ai avut experienta neplacuta cu UPU nu inseamna ca "UPU" inseamna ce ai scris tu. E ca si cum as spune ca am vazut ca o mama si-a ucis socpilul si ca asta inseamna mama, ucigatoare de copii
Sarind peste asta, exista UPU, adica orice unitate de primire urgenta de la orice spital de urgenta, care apartine de spital, si exista serviciul de Ambulanta, respectiv SMURD-ul, care raspund la urgente. Adica oamenii suna, ei se duc, iau pacientul si il stabilizeaza pana la spital sau il transporta.
Cand ceri ambulanta spui pt. ce o ceri iar aceasta poate veni doar cu sofer, cu asistent sau cu medic.

Daca nu stii, nu dezinforma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monabella spune:

Eu as zice ca Mr. Arafat ar tb sa faca un smurd privat.

In ministere nu ai ce cauta daca nu esti de culoarea care trebe (aia care e la putere). lectia asta am invatat-o inca din 91 cind seful meu, ministru secretar de stat intr-un minister, a fost zburat pt ca a refuzat sa intre in partidul lui Iliescu.

Jos palaria pt ce a facut dl Arafat. Cit despre base, rindul viitor poate cei care l-au votat acum nu-l mai voteaza. Altfel se va initmpla si la noi ce s-a in timpplat la rusi. Il pune pe boc ministru si pe el prim ministru si se schimba intre ei pina va da ortu popii.

Eu nu am votat deloc pt ca cel mai apropiat centru de votare e la 2 ore de condus. Asta ca sa nu-mi sariti la bergeta ca eu l-am votat.

pacat, mare pacat. Omul asta a facut atit de multe pt Romania... pacat ca nu candideaza la presedintie.

Mergi la inceput