Raed Arafat a demisionat. Cum comentati?
Raspunsuri - Pagina 4
valentinag spune:
Eu n-am vazut emisiunea cu pricina, asa mi s-ar fi parut mie corect, sa lupte din interiorul sistemului! Dar daca voi ziceti c-a incercat...
Mie parteneriatul asta mi s-a parut o mana cereasca pentru atatia oameni care au suferit accidente grave.
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
ni-na spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Laura25
De ce spui ca e ingenunchiat? Pentru ca nu este lasat sa faca ce stia bine sa faca,ca l-au determinat sa demisioneze ,mizand pe verticalitatea lui! |
capcaunul spune:
www.hotnews.ro/stiri-politic-11156205-victor-ponta-psd-raed-arafat-avea-intotdeauna-loc-intr-viitor-guvern-usl.htm" target="_blank">Nimic nu se pierde, totul se transforma. Un fel de transplant de organe. Este drept, muribundul are mare nevoie.
Laura25 spune:
Ciuhodaru e la Realitatea acu, daca va intereseaza ce are de zis. Dupa parerea mea, mananaca la kkt pe repede inainte. Vorba lui Olim, ce debit are!
http://webtv.realitatea.net/live
A zis de vreo 2-3 ori ca el este un om incomod, politician incomod, medic incomod si ca e directorul spitalului de urgenta Iasi si ca lucreaza in 'cutia aia de tabla' (spitalul de urgenta din Iasi).
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
Androix spune:
ce ma nerfati! M-ati facut sa deschid televizorul doar ca sa vad cine e asta!
cand o pica cheliosul il asteptam pe bacalbasa???
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
Laura25 spune:
Ma uit ce diferenta enorma este intre stilul de discurs al lui Arafat in conferinta de presa si bla-bla urile astuia.
Deci, ca sa stiti, numirea lui Ciuhodaru(dupa parerea lui) este una onorifica, ca semn de recunoastere pentru munca lui din medicina de urgenta. da?! Ca sa fie clar, sa nu va ganditi ca are vreo legatura cu coloratura lui politica.
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
Rufus spune:
Acu' degeaba o dati pe politica cu iz de poatriotism si admonestari de genul" parca vorbeai mai subtire cand erai mic".
Strict tehnic, Basescu a avut dreptate sa intervina. Proiectul legii este in dezbatere publica. Se presupune ca proiectul asta este cea mai buna varianta pe care au putut-o gandi cei din minister, comisie prezidentiala, mama Omida,etc, acolo unde Arafat este o voce. Ei bine, n-a iesit integral cum a vrut Arafat. Nu comentez cum e bine: ca el sau ca ceilalti? Ca nu ma pricep. Tind sa-i dau dreptate, asa, pentru ca a dovedit de ani de zile ca-i bun in ce face. Dar nu stiu cum e mai bine.
Asaaa...si proiectul asta, in care Arafat a zis cum vede el treaba dar nu l-au luat in seama, a ajuns in dezbatere publica. Nu in dezbaterea celor care l-au intocmit...ci in dezbaterea celorlalti. M-am bucurat ca nu si-a dat demisia, am zis ca un om de valoarea lui e bun acolo unde este, chiar daca nu toate ideile lui sunt luate in seama. Dar...surpriza. Si-o da acum.
N-a procedat bine. Ori si-o dadea (sau macar discuta si ameninta ca si-o da, cum a facut aseara) atunci cand viziunea lui despre urgenta era calcata in picioare, dupa care venea si dezbatea public, ca orice om, la orice emisiune era invitat (si o sa vedeti la cate o sa fie acum), ori ramanea in sistem si incerca sa faca imposibilul, asa cum a facut toata viata lui in Romania, de la primul Smurd infiintat.
Adica ceea ce face acum este deja politica si nu asta l-a propulsat pe el in inimile oamenilor. Din postura lui de secretar de stat nu avea ce sa caute la o dezbatere si sa critice o lege pe carea conceput-o sistemul de la care isi primeste salariul.
Si inca ceva: stiu ca a sustinut ca Smurdul se va desfiinta, conform noii legi. De ce nu-l contrazice pe Basescu care spune ca nu se desfiinteaza si nici macar nu se privatizeaza?
Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010
olim spune:
nu am nimic cu moldovenii imi cer scuze daca sa inteles gresit!nu am spus=o in sens peiorativ!Scuze
rufus, pai chiar asta prevede legea, prevatizarea Smurdului!