Raed Arafat a demisionat. Cum comentati?

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Deceneus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rufus

Citat:
citat din mesajul lui Deceneus

La asa "experienta" in privatizare este normal sa nu-i mai acorzi credibilitate.

Sa inteleg ca nu mai acorzi sanse privatizarii? Ne intoarcem la nationalizare?
Eu nu te condamn, cum spuneam sunt multi care regreta puterea statului-unic. Dar macar sa ne precizam pozitiile...

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

Nu mai sunt de acord cu privatizari facute de actuala clasa politica.
Pana nu se schimba clasa politica, dar nu puterea cu opozitia, si nu-mi casatiga increderea prefer sa ramana la stat eventual sa se conserve pana cand vor apare politicieni responsabili, sau sunt de acord daca se privatizeaza prin burse internationale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns portocalia spune:

Citat:

Citat:

La asa "experienta" in privatizare este normal sa nu-i mai acorzi credibilitate.

Eu nu te condamn, cum spuneam sunt multi care regreta puterea statului-unic. Dar macar sa ne precizam pozitiile...

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

domeniile non-profit prin excelenta e bine sa ramana ale statului, da. sanatatea, invatamantul, transportul public (macar in parte).

Mergi la inceput

Alte tari si-au pastrat bancile de stat si transportul pe calea ferata, si Basescu vrea sa privatizeze si CFR-ul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:

Citat:

Citat:

Nu mai sunt de acord cu privatizari facute de actuala clasa politica.
Pana nu se schimba clasa politica, dar nu puterea cu opozitia, si nu-mi casatiga increderea prefer sa ramana la stat eventuala sa se conserve.

Trezeste-te. Nu vei prinde in viata o alta clasa politica.
Iar daca discutam de sanatate, e privatizata demult. Bugetul e de la stat, banii se papa in privat. Legea avea sansa sa dea cadrul (legal) la urmarirea modului in care se papa banii (daca se si realiza, este alta discutie). Asa, ramane ca si pana acum: se papa fara cadru legal. Se papa haotic.
Basescu a dat, dupa mine, dovada de abilitate. Parerea mea este ca, dupa euforia "invingerii dusmanului", lumea o sa se linisteasca fericita, apoi o sa treaca la mirare, la deznadejde si apoi o sa lase capul in jos. Victoria asta o sa-i coste pe cei mai multi dintre noi.
Desigur, parerea mea. Astept, alaturi de Laura, sa treaca 4-5 ani.
Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:

Alte tari si-au pastrat bancile de stat si transportul pe calea ferata, si Basescu vrea sa privatizeze si CFR-ul

Esti mortal!
CFR este in colaps, statul da bani firmelor private sa opereze pe caile ferate romane.
Si tu vrei sa ramana tot asa...
Nu mai zic nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Rufus, ai punctat decisiv...exact asta este: sistemul este de stat..banii intra in buzunarul diversilor ..tocmai am terminat rezidentiatul in sp judetean C-ta si v-as putea spune sute de povesti..cum VI SE FURA BANII!!!!

Dar cum citeam undeva...intr-o democratie fiecare popor traieste asa cum merita...si noi atat meritam!

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Esti mortal!
CFR este in colaps, statul da bani firmelor private sa opereze pe caile ferate romane.
Si tu vrei sa ramana tot asa...
Nu mai zic nimic.

Orice monopol poate fi rentabilizat sau falimentat. De ce alte tari au sectoare strategice de stat si sunt si rentabile? De ce altii investesc in intrastructura cailor ferate si au viteze de 300 km/h si la noi nu s-a investit nimic si viteza a scazut fata de anii 70.
Sigur ca transporatorii evita CFR-ul daca servicile sunt de proasta calitate.
CFR-ul pote fi un transport al viitorului, si in special cand nu ai autostrazi este chiar surprinzator ca nu concureaza cu suces transportul rutie. Cati ani din cei 22, au fost adminstrate transporturile de Basescu si apropiatii lui?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Mie mi se pare fascinanta mentalitatea romanului. Generalizarea mi-o asum.
Romanul pacient urla ca medicii il jecmanesc, ca sefii fura fonduri, ca farmaciile le iau si ultimul ban, ca urgentele sunt bataie de joc, dar ei nu se revolta impotriva a ceea ce e clar , spaga si furaciune,despre care se plang, nu, ei se revolta din cauza a ceva ce...nu exista. Se revolta in avans cum ar veni.Asta e revolta ´´jumatate de masura´´. Cu rezultate zero.
Nu ca-i fascinant? Suntem un popor fascinant, pe bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanti Zavaidoc spune:

LadyJ, ce ai vrut sa spui cu afirmatia ca romanii se revolta pentru ceva ce nu exista inca? Chiar nu am inteles.

Si de ce suntem un popor fascinant?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ladyJ

Mie mi se pare fascinanta mentalitatea romanului. Generalizarea mi-o asum.
Romanul pacient urla ca medicii il jecmanesc, ca sefii fura fonduri, ca farmaciile le iau si ultimul ban, ca urgentele sunt bataie de joc, dar ei nu se revolta impotriva a ceea ce e clar , spaga si furaciune,despre care se plang, nu, ei se revolta din cauza a ceva ce...nu exista. Se revolta in avans cum ar veni.Asta e revolta ´´jumatate de masura´´. Cu rezultate zero.
Nu ca-i fascinant? Suntem un popor fascinant, pe bune.

--------------------------------------------
´´Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei´´S.F.

Acum ai descoperit ca-i fascinant? Eu am scris ca romanul actioneaza afectiv, dar ai spus ca ma grabesc!

Mergi la inceput