ati primit indemnizatia de crestere copil?

ati primit indemnizatia de crestere copil? | Autor: BRAHARUALEXA

Link direct la acest mesaj

Buna ziua mamici! Cu noile reglementari in legatura cu OUG 124/2011 ce prevede ca benficiarii de venit minim garantat, aloca#355;ia de sus#355;inere a familiei #351;i indemniza#355;ia de cre#351;tere a copilului, care nu si-au achitat impozitele pot fi suspenda#355;i din plat#259; pe perioad#259; de pān#259; la 5 luni. Intrebarea mea este daca a "patit-o" cineva. Si mai ales ce integ ei prin: "Reintr#259; īn plat#259; īn momentul īn care fac dovada achit#259;rii taxelor #351;i impozitelor locale". Ca la cum se fac dosare si dosarele pt orice hartie, reintri in plata ,,,la anu pe vremea asta.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Prezinti chitanta sau ordinul de plata bancar dupa caz, cu justificarea achitarii taxei sau impozitului restant care face obiectul suspendarii acestor drepturi.
Vor face o copie xerox si se va relua plata drepturilor suspendate.

www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BRAHARUALEXA spune:

Mda, raspuns ca la carte, nu realist din pacate. Reluarea platilor nu se face instant, adica a doua zi. Deoarece pana se introduce in sistem, pana se deblocheaza la plata, mai trece inca vreo 2 saptamani in care traiesti cu aer si tu si copilul tau. Dar sa speram ca nu vor fi cazuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

BTW..Marius....te rog lumineaza-ma. La primarie trebuie sa platesc impozitul pe casa si o amenda de circulatie, a sotului. Daca sotul nu plateste amenda (ma rog, noi - da e a lui) pot sa-mi opreasca astia indemnizatia?

mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui BRAHARUALEXA

Mda, raspuns ca la carte, nu realist din pacate. Reluarea platilor nu se face instant, adica a doua zi. Deoarece pana se introduce in sistem, pana se deblocheaza la plata, mai trece inca vreo 2 saptamani in care traiesti cu aer si tu si copilul tau. Dar sa speram ca nu vor fi cazuri.

Pai speram sa nu fie cazul nici de rauplatnici a obligatiilor ce le revin si care sa aiba o vechime a restantei mai mare de 2 saptamani, ca sa nu fie obligati altii fara probleme sa nu isi incaseze drepturile pentru neplata altora.

www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui eveline

BTW..Marius....te rog lumineaza-ma. La primarie trebuie sa platesc impozitul pe casa si o amenda de circulatie, a sotului. Daca sotul nu plateste amenda (ma rog, noi - da e a lui) pot sa-mi opreasca astia indemnizatia?

Impozitele si/sau taxele beneficiarului de drept social.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui marius

Citat:
citat din mesajul lui eveline

Impozitele si/sau taxele beneficiarului de drept social.

Multumesc frumos de raspuns, e firesc ce spui.
Inca ceva, daca tot te-am prins: hartia de rigoare de la primarie unde scrie ce impozit avem de platit pe casa e pe numele sotului. In general adresele astea vin pe un singur nume...na, la noi e al lui. Daca nu-l platim (ipotetic), imi taie sau nu indemnizatia? Impozitul e la primarie pe numele lui, dar e al nostru, firesc, locuim amandoi in casa asta. In cercul meu de prieteni, cea mai mare parte a adreselor vin pe numele sotului (de obicei el e cel ce umbla sa intocmeasca acte), iar indemnizatia e luata de sotii (chiar, eu personal nu cunosc niciun tatic in CIC)...in cazurile astea se suspenda indemnizatiile doamnelor sau nu?

Mergi la inceput

Daca in evidentele fiscale figurati amandoi - da. Daca figureaza doar el - nu.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui marius

Daca in evidentele fiscale figurati amandoi - da. Daca figureaza doar el - nu.

Si asta aflu ineteresandu-ma la primarie, da?

Mergi la inceput

Da

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greatmom spune:

Am si eu o intrebare, poate stie cineva sa imi raspunda. Am o amenda de circulatie neplatita din vara 2009. Indemnizatia ti-o poate opri si pt amenzi neplatite vechi, sau doar cele care urmeaza sa apara dupa data de 1 ian 2012?

Mergi la inceput