ati primit indemnizatia de crestere copil?
Raspunsuri - Pagina 2
marius spune:
Da si pentru cele vechi.
www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
SycroN spune:
Buna ziua.
Legea pentru oprirea indemnizatie pentru ne plata impozituli se aplica celor ce vor beneficia din 2012??
marius spune:
Se aplica oricui atata vreme cat este in vigoare.
www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!
oana_lex82 spune:
Mie mi se pare absurda rau legea asta..sau poate n-am inteles eu bine ( nici n-am citit-o)..dar de exemplu eu am o casa pe numele meu si al sotului pt care am de platit impozit pt anul in curs..sa inteleg ca prin asta ma obliga sa platesc impozitul pe 2012 pana la 31 ianuarie a.c?? Nu-i un pic ilegal?? Stiam ca impozitul pe anul in curs trebuie platit pana la 31 decembrie a.c sau asa ceva..stiam ca daca platesti la inceput beneficiezi de o reducere de 10%, dar nu ca esti obligat sa platesti la inceput de an..
Inca ceva mai avem o masina pe numele sotului pt care are niste amenzi de prin 2008..se poate lega de indemnizatia mea oare ??? Eu doar in februarie mai beneficiez de indemnizatie pe urma ma intorc la munca...Oare se poate sa ma afecteze nenorocita de lege??
marius spune:
Legea se refera la taxele si/sau impozitele neachitate la termenul legal deci restante. Atentie la ce data devin restante. De exemplu pentru imobile data de 31.03.2012 este ultima zi pentru care se poate achita impozitul aferent anului in curs. Dupa aceasta data devin restante sumele neachitate.
marius spune:
Daca amenzile sunt pe sot nu se poate opri plata CIC decat daca sotul este beneficiar. Regula este daca sunt impozite si/sau taxe neachitate la termen de catre beneficiarul ajutorului.
SycroN spune:
Eu am de plata pe vreo 3 ani impozitul+anul in curs si vroiam sa stiu de cand nu voi mai beneficia de indemnizatie.
Si inca ceva contractul case este pe numele sotului adica sotul are numele si prenumele trecut pe el si eu doar prenumele sunt in situatia de mi se va opri??.
marius spune:
Daca figurezi la finante - da, se va sista plata.