BubuLMA Ioana,Yannis,Lukas,Andrei,Mihai,Stefan-124
Raspunsuri - Pagina 3
Relusha spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mimo LA MULTI ANI puiutilor REBECCA ANDREEA LUCA DRAGOS ZIAN ! Luca Alexandru, mica mea comoara |
saru mana
Relusha spune:
citat din mesajul lui Doloress La multi ani! Rebecca Luca Dragos Zian! Sa cresteti mari, sanatosi si sa aveti parte numai de lucruri minunate in viata! La multi ani Simona! Sa fii fericita, implinita alaturi de familia ta frumoasa! Mami de Patrick(29.04.2008) si Kevin (10.02.2011) Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim! |
saru mana
Relusha spune:
citat din mesajul lui ziki Intru si eu sa urez din tot sufletul: LA MULTI ANI PUIUTILOR REBECCA de Danina BUBU aka LUKA de Anka DRAGOS de Relusha si un LA MULTI ANI SPECIAL pentru o duamna speciala sa ti se realizeze toate proiectele pe masura sufletului tau, sa vedeti terminat cuibusorul vostru, sa creasca copiii frumosi si iubiti si tu sa fii mereu inconjurata de bine si de dragoste! Va pup pe toate cu mult drag si va doresc o zi frumoasa! |
saru mana
Relusha spune:
citat din mesajul lui madalina_m La multi ani Simo!!!! Multa-multa sanatate si indeplinirea listei de realizari! La multi ani bebelusi draguti Rebecca, Luca si Dragos! Mami fericita de minune Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008) Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica |
saru mana
acuma iti scriu PM-ul
gata forumeala, s-a trezit teroristul D.....
florintunde spune:
La multi ani SIMO!!!!!!!!
Sa traiesti 110 ani alaturi de cei dragi in dragoste,sanatate si impliniri!
Esti o femeie si o mama deosebita!
florintunde spune:
Neata!
Cocutza;si Eu imi pun aceasta intrebare..se apropie fata de un an..si apoi vreau s-o intarc..mi-a f de ajuns!Nu stiu ce sa-i dau..dar LP nu prea i-as da..
Zumzu;ce bantui pe aici noaptea?
Bravo Dariuseeeee!fa pasi mami!
Mimo spune:
'neata si de la mine!
Eu stiu ca nu e recomandat sa le dam bebeilor lapte de vaca dupa un an. Are prea multe proteine, prea putin fier, etc.
Laptele praf ar fi mai indicat. Dar ia uitati-va pe site-ul de l-am pus azi-noapte (cristelageorgescu.ro) - ea zice c ale da copiilor un inlocuitor, respectiv lapte de migdale, de soia, etc Vedeti daca e o alternativa buna.
In nesomnul meu de noaptea trecuta m-am hotarat sa avem si noi o zi fara carne / ou, asa ca ma apuc de studiat blogul tipei.
Luca Alexandru, mica mea comoara
Wudy spune:
LA MULTI ANI REBECCA ANDREEA!
LA MULTI ANI LUCA!
LA MULTI ANI DRAGOS ZIAN !
Sa va dea Dumnezeu o viata frumoasa si sa fiti sanatosi si fericiti alaturi de parintii vostri!
LA MULT ANI SIMONA! Sa fii sanatoasa, iubita, fericita, implinita alaturi de familia ta frumoasa!