BubuLMA Ioana,Yannis,Lukas,Andrei,Mihai,Stefan-124

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

Roxx ti-am trimis PM!!!
Sper sa fie ok

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

MAGNETISM, n-am nici un PM mami...

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

La multi ani Ioana Alessia!
Sa cresti mare, sanatoasa si voioasa!

La multi ani SHUBULINA!
Sa fii iubita si fericita!

CATALINA- bine ai revenit! Missed you. Si tie un an nou fericit, implinit.

ANDUTA - nu trebuie sa-ti faci griji. Limbajul e o conventie care se invata prin imitatie. Copii, in perioada 6-12 luni ganguresc in general fara adresa. Daca se intampla sa zica ma-ma si vad o reactie din partea ta atunci incet incet o repeta, sa obtina aceeasi reactie si uite asa incepe sa zica cu adresa. Daca ea n-a zis pana acum, pentru ca poate a fost ocupata cu alte gangureli si nu a avut reactie din partea ta, e normal sa nu zica. Apoi probabil nimeni in jur nu-ti zice mama, asa ca nu are de unde sti ca tie asa trebuie sa ti se spuna. De exemplu, la noi in casa, Kevin a zis mama cu adresa mult mai repede ca Patrick pentru ca a vazut la Patrick ca asa ma striga si tati de o bucata de vreme ma striga la fel. A invatat. Deci nu-i nimic anormal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

Acuma l-am trimis .Iti scrisesem unu dar fara nume asa ca s-a dus ........acuma sper sa fie ok!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimo spune:

Andutza, si eu zic sa stai linistita. In plus fata de ce zice Doloress, am citit ca nu pot incepe sa si mearga sa si vorbeasca in acelasi timp. Inseamna un consum mult prea mare de resurse pentru ei.
Al meu de o saptamna zice "ta-ta" cu adresa. Cu m-ama s-a prins el ca e bine sa zica atunci cand e suparat si vrea in brate.

Am gatit asta: http://www.e-retete.ro/retete/taitei-cu-legume-in-stil-chinezesc . E super buna, asta in condtiile in care eu n-=am avut sos de soia (am pus sos de rosii) si nici unei de susan.

Si pentru bebe vreau sa adaptez reteta asta: http://www.edithskitchen.ro/2010/11/cous-cous-cu-legume.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Andutza am citit zilele trecute in cartea "Mama si copilul" ca atunci cand invata sa mearga o lasa mai moale cu vorbitul, iar cand incep sa vorbeasca, se linistesc cu mersul. Dupa cum ziceau siDoloress, dar si Mimo stai linistita. Stef de exemplu:ii e frica sa mearga nesustinut, iar de vb zice ma-ma cand vrea el cu adresa, uneori pa-pa si o multime de cuvinte pe limba lui.

Un pui mic si rasfatat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocutza2011 spune:

Hello fetele.

LA MULTI ANI IOANA ALESSIA! sa cresti mare mare, voioasa si sanatoasa!

LA MULTI ANI ANA! Sa fii fericita si iubita. Ce luna frumoasa la voi in familie, numai chefuri si sarbatoreli.

Nici noi nu avem adresa la nimica, silabilisim acolo pe limba noastra si cam atata. Un ma-ama se aude doar cand dispar din raza vizuala, si ma cauta, atata.
Eu abia astept sa strige noaptea mama, tata ce-o vrea ea ca sa numai urle in toiul noptii . ( o sa fac training sa strige tata, noaptea sa mai mearga si el)

Tunde, sunt indragostita de uleiul de migdale de la tine. O fi el demachiant dar eu il folosesc pe post de crema. E minunat, fata curata fara cosuri, nu solzoasa, bun bun si nici gras nu e. Gata numai strica fata bani pe alte creme. Aicea sunt scumpe weleda astea sa stii

Oana si bebelina Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Nici Soniuc nu vorbeste..tata,papa,hopa..atat..in rest striga pe limbajul ei..non-stop..

Fetelor;cine e priceput?
-ne-a iesit stafilococ alb la exudat,,
Ne-a facut antibiograma...trebuie tratat?cat e de riscant?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

andutzule, Robi pana acum o saptamana spunea numai mama, dar nu tot timpul clar, decat atunci cand ardea rau, in rest bolborosea pe limba lui
de o saptamana spune si tata si baba si silabiseste in legea lui
Razvi mama, tata, nana si alte silabe

acum au abia 1 an, doar nu avem pretentii sa ne recite Bacovia

a ta face mult mai multe decat ai mei, arata unde s papucii, danseaza....sau mai sunt si alti copilasi pe aici care stiu alte lucrusoare sa faca
fiecare in ritmul lui, de ingrijorat mai tarziu, acum ii lasam usor, de ce sa i grabim

lori, ziceai ceva de niste paste boloneze pt pici, baga reteta ca nu mai stiu ce sa le mai fac
azi au mai avut musaca de ieri, dar nu prea s au inghesuit la ea, ori de oboseala, ori ca era pasata la furculita

Razvi e bine, a baut laptic, a papat, acum dorm amandoi
aaaaa mi a facut un pocinog azi cat casa poporului
am fost plecati cu masina si a durat ceva distractia asta....cand am ajuns acasa le am scos din scaun, am urcat....un miros de tot urmarea, cand colo...motanul meu era plin de kk de iesisepeste tot, bine ca erau pantalonii dublati ca faceam scaunul de comando
asa ca am spalat rahat azi, am spalat, asta ca sa nu mi ies din mana
faza e ca trebuia sa ajungem si la piscot, bine ca am trecut intai pe acasa, ca ne faceam de balamuc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

La multi ani Ioana! Sa cresti mare draga!

La multi ani mami drag Shubu! Sa fii fericita!

A mai trecut o zi de munca....

Mergi la inceput