BubuLMA Ioana,Yannis,Lukas,Andrei,Mihai,Stefan-124

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

Neata la amiaza!

Am disparut ca magarul in ceata de pe FB ptr ca mi-au luat astia lumina acasa ptr 8 ore!!! asa ca am imbracat fata, am luat catel si purcel si-am plecat la bunici mari si mici sa papam, sa dormim si sa ne incalzim. Am incercat sa intru pe Fb dar nu merge.

Tunde, tre sa ma iei in gasca ta...de Boboteaza am ramas fara 3 placi de gresie si o bucata de masca si rigips din cauza ca vecinului ii curgea in casa apa...stii tu: la omul sarac, nici boii nu trag!Sincer, voi pune placile la loc la vara, daca va fi mai bine, pana atunci cui nu-i place sa nu se uite, na! Ce mai face Mariutz??

Deci Simo, pana la urma s-a terminat cu bine ziua...sotiorul a fost cel care a spart buba...cu trandafiri.

Oare ce mai era?? acu sunt la maica-mea...ne auzim diseara cand revin pe meleaguri natale.

Piscotel, deci DD vrea sa mai stai cu piscot...ce bine ar fi sa putem sa nu ne mai enervam din toate chestiile, ca uite asa se aduna si ne imbolnavim si imbatranim...Oricum, e bine ptr voi, iar cu auditul si eu zic ca e greu, dar daca iti place hartagoreala eu spun ca e frumos...cel putin mie mi-ar placea..dar da, e extrem de greu, tre sa fii mai tipicar, cu f multa rabdare. Succes!

Zumzule, ce pacat ca nu stau in Buc...veneam la o oferta de lucru...eh!

LA MULTI ANI, PISCOTEL MIC IOANA ALESSIA!!! SA FII SANATOASA SI SA AI MULT NOROC!!!ESTI FRUMOASA SI IUBITA!!

LA MULTI ANI, SHUBULINO!!! SA FII FERICITA SI SANATOASA ALATURI DE DRAGII TAI!!

LA MULTE LUNITE, MARC, ALEXANDRA SI ILINCA!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piscotel2011 spune:

LA MULTI ANI ANA!
SA FII SANATOASA SI SA-TI VEZI PUII MARI SI IMPLINITI!

Dana, Mami de Piscotel, Ioana-Alessia (11.01.2011)
http://concurs.herdea.ro/bebe/136/piscotel2011

Mergi la inceput

Multumim ptr urari fetelor! Va invitam la tortulet, samapanie, suculete si cafea, multa cafea ptr mamici obosite, suparate sau mai stiu io cum...

Andri - offff, cu recoltatul analizelor la bebei chiar e o problema in Romanica noastra....is patita! Sanatate buburuzei!

Catalina - bun venit!

Lori, Tunde - sunteti minunate si voi stiti asta...de domni nu mai vorbim ca au si ei scapari, unii mai des altii mai rar, important e sa-i lasam sa rumege singuri sa-si revina in simturi

Luiza - multam...cred ca ce zici tu e audit contabil si nu cred ca din asta vrea...am inteles ca mai e audit ISO...ma apuc de cautat sa vaz cu ce se mananca!

In rest, suntem pe aici! Piscotica doarme pan la urmatorii invitati sa fie fresh...nu de alta dar avem de lucru!

Va pup pe toateeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luiza1977 spune:

ala e cu managementul si controlul calitatii,nu stiu cu ce se mananca,nu te poci sfatui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

LA MULTI ANI IOANA ALESSIA!!!
LA MULTI ANI ANA SHUBULINA!!!

MAGNETISM, da mai, ai scris si am vrut sa-ti rasp ...dar am uitat. da-mi si mie un PM cu linkul te rog, poate facem o treaba. mersi

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Mergi la inceput

Luiza-despre ala e vorba...pop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catal_ina10 spune:

La multi ani Ioana-Alessia! Sa cresti mare, frumoasa si voioasa, draga piscotica!

La multi ani Ana! Sa fii sanatoasa si sa te bucuri de baietii tai!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catal_ina10 spune:

Multumesc de reprimire !

Andutza, da sus, tot mai sus !

Lori, , Sara m-a revazut dupa o saptamana cu un mare si topitor zambet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

incerc sa incarc poza cu mandra la profil si nu poci
cica "out of memory'

Amalia dulce bebe 19.ian.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

am revenit..baia e curata..
am ramas cu o ditai gaura de 20x30 ..noroc e dupa oglinda..o sa vina miros,gandaci etc..dar vine tati si sa-l f..ta..ca Io m-am saturat!

Am fost la banca
Magnetism
Dedicut
Mimo
Piscotel..sunteti bifate..sarumana..am primit banii.

Sanatate puiilor!
Andutzo
Monika..Eu am schimbat acu toate coturile,robinetele,si tot balamucul..de mai vine unu la usa cu reclamatie il bat ...e sigur!...m-am saturat de blocul asta!
Nici sa dai besina ..nu poci!

Mergi la inceput