Bulgarasi de ian-feb'12(51):Bv.SimonneL& ALTESA!!!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaelaradu spune:

Citat:
citat din mesajul lui Matzaila_81
Desi mi-e teama ( din nou) sa nu fie ghinionist ca maica-sa. Voua vi se par varsatorii fericiti in relatii si in viata?

+36

Hai ca verificai lista si eu mi-s singura varsatoare. Nu sunt norocoasa in general (loto, loz in plic, etc) dar cand situatiile ajung la "gaura acului" eu ma strecor pe-acolo fara nicio problema. In general, sunt optimista si asta mi-a adus multa fericire. Am tendinta sa investesc f multa incredere in orice om pe care il cunosc si toata lumea beneficia de prezumtia de nevinovatie in fata mea. Mi-am luat tzapa de multe ori, dar nu m-am dezvatat. Cand nu te plac, te urasc. Cand te iubesc, imi dau jos haina de pe mine si-mi dezbrac si copilu' daca asta te ajuta. Ma supar repede si tin mult in mine, iar cand rabufnesc o fac urat, cu injuraturi si reprosuri. Rabufnesc numai daca vad ca esti nesimtit si m-ai ranit dinadins.
Retin repede, invat repede, dar sunt puturoasa..Ma urnesc greu si tre sa am tot timpul laudatori la poarta pt a prinde impuls. In scoala nu am invatat ce mi s-a impus numai ce mi-a placut. Mami m-a batut constant cu cartea de mate, fizica si chimie in cap, materii la care eram aproximativ corigenta, insa am fost olimpica international la franceza si am obtinut o invitatie pt master la Nisa cand aveam 19 ani..Mama mea era terorizata cat timp eu am parcurs adolescenta si mi-a marturisit recent ca a mers la psihologul fabricii. Acum plange in fiecare zi de dorul meu..ii lipseste sa ma auda vorbind, caci vorbesc exagerat de mult..am inceput sa vb de la 7 luni si inca nu au gasit o cale sa ma faca sa tac..
daca vrei iti zic si de capricorn ca e sor-mea..de care se rugau ai mei sa vb, dar in schimb parca au scapat-o in butoiul cu noroc. Si e si desteapta foc si mai frumoasa decat mine. capricornii sunt recunoscuti pt a fi cei mai frumosi din zodiac
Te pup Matzo..nici eu nu vreau pestioaica, dar ii dau cuvantul lui Lady..sper sa ma convinga (stiu doar ca sunt mame extrem de devotate)

33+ cu pisicutza Iris
http://flowerspeaking.wordpress.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutza27 spune:

Giorgia, multumesc pentru informatie, sunt asa de revoltata ca in acest moment le-as pune otrava. M-am speriat cumplit, erau hotarati sa ma muste javrele. Si eu iubesc animalele domestice (poate va amintiti la inceputul odiseei cat am plans dupa pisicul meu drag pe care am hotarat prosteste sa il dau pentru ca am ramas insarcinata si la trei zile a murit) dar pana la a-mi pune sanatatea mea in pericol si mai ales a bebelusului. In fine, a trecut si asta si nu s-a intamplat nimic rau. Vad ca puiul meu sta cuminte. Sau nu e prea tarziu sa se mai intample ceva?
My lady felicitari pentru fetita grasunica. O sa fiti bine amandoua.
Alina, ce putin mai esteNu pari sa ai emotii deloc... asa as vrea sa fiu si eu!
Anisia ai un efect benefic asupra creierului meu, stai mai des pe aici
Matza te pup, si tu mai ai asa putin; eu as vrea sa fie pesti bebelusa mea, dar credeti voi ca reusesc sa o tin pana atunci. Poate doar daca imi da Altesa reteta

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaelaradu

Hai ca verificai lista si eu mi-s singura varsatoare. Nu sunt norocoasa in general (loto, loz in plic, etc) dar cand situatiile ajung la "gaura acului" eu ma strecor pe-acolo fara nicio problema. In general, sunt optimista si asta mi-a adus multa fericire. Am tendinta sa investesc f multa incredere in orice om pe care il cunosc si toata lumea beneficia de prezumtia de nevinovatie in fata mea. Mi-am luat tzapa de multe ori, dar nu m-am dezvatat. Cand nu te plac, te urasc. Cand te iubesc, imi dau jos haina de pe mine si-mi dezbrac si copilu' daca asta te ajuta. Ma supar repede si tin mult in mine, iar cand rabufnesc o fac urat, cu injuraturi si reprosuri. Rabufnesc numai daca vad ca esti nesimtit si m-ai ranit dinadins.
Retin repede, invat repede, dar sunt puturoasa..Ma urnesc greu si tre sa am tot timpul laudatori la poarta pt a prinde impuls. In scoala nu am invatat ce mi s-a impus numai ce mi-a placut. Mami m-a batut constant cu cartea de mate, fizica si chimie in cap, materii la care eram aproximativ corigenta, insa am fost olimpica international la franceza si am obtinut o invitatie pt master la Nisa cand aveam 19 ani..Mama mea era terorizata cat timp eu am parcurs adolescenta si mi-a marturisit recent ca a mers la psihologul fabricii. Acum plange in fiecare zi de dorul meu..ii lipseste sa ma auda vorbind, caci vorbesc exagerat de mult..am inceput sa vb de la 7 luni si inca nu au gasit o cale sa ma faca sa tac..
daca vrei iti zic si de capricorn ca e sor-mea..de care se rugau ai mei sa vb, dar in schimb parca au scapat-o in butoiul cu noroc. Si e si desteapta foc si mai frumoasa decat mine. capricornii sunt recunoscuti pt a fi cei mai frumosi din zodiac

33+ cu pisicutza Iris

asta va fi fiica-mea?

36+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dr_anca spune:

Salutare!

Am citit mesajul lui Lady de la cap trecut si am sarit aici sa postez.
Lady in sarcina nici nu se face VSH ul, colesterolul, trigliceridele pentru ca au valori modificate fata de val. normale.
Dupa descrierea secretiei si a simptomelor ai o frumoasa de candida care se trateaza cu cateva zile de Clotrimazol ovule deci nu mare scofala.
Nu te mai panica asa usor te rog .

E normal sa-ti fie frica de anestezie si de operatie ca doar esti om. Si mie imi este frica dar imi ocup ziua cu fel de fel de cautari pe net sau activitati casnice, repar hainele papusilor fetei etc.
Crezi ca e mai bine cu rahi? Eu tot stau si meditez de ce mi-a zis colega care a nascut de curand ca avea pulsul 170 in timpul operatiei deoarece auzea totul si a stresat-o si mai tare.

Felicitari Cristina pentru bebe sanatos! Refacere rapida si mult laptic!

O seara placuta!

Nasterea unui zambet
Mamica de cuminte Sara-Stefania 35s cu Alexandra
iulie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelaradu spune:

Lady stai sa-ti zic si ca nu mancam orice..eram mofturoasa si pretentioasa.in schimb nu am facut injectii in viata mea si in afara de raceli (si astea prin liceu cand, nah, ieseam cu blugii fara talie) n-am stiut ce-i boala. De la scoala venea invatatorul, apoi dirigintele saptamanal acasa ca ma bateam/certam cu copiii. Mami zice ca problemele erau zilnice si recompensele anuale :D
Ia zi tu acum, cum va fi fii-mea daca duc pana la capat? Te rog nu te jena..ma intereseaza mai ales hrana, sanatatea si, bineinteles, scoala mance-o cainii

33+ cu pisicutza Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

mihaela ia mai zi de capricornii astia norocosi ca-mi place

mananca sau sunt mofturosi,cu bolile cum stau?

40+ cu baby Rafael-Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Georgia, eu tot mai sper sa imi dea semne pana pe 14.

Ce-o face Annesi?? azi s-a internat.
Altesa Doamne ajuta sa se declanseze travaliul in noaptea asta!

Eu am mai fost de 2 ori la , cu crampe urate...vad ca nu vrea sa imi treaca. ASa ca am facut un pilaf simplu si am mancat, k nu puteam nimic altceva..

Noapte buna fetelor!

Alina 38+cu Filip-Andrei si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

AMR 5 ZILE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Citat:
citat din mesajul lui ALTESA

mihaela ia mai zi de capricornii astia norocosi ca-mi place

mananca sau sunt mofturosi,cu bolile cum stau?

40+ cu baby Rafael-Ioan

Iti zic eu, ca sunt unul dintre ei . Suntem ff ambitiosi, perseverenti, reusim si in cariera si in viata de familie (daca ne-o dorim). Se zice ca suntem cei mai longevivi din tot zodiacul. Ne place sa fim aranjati, ingrijiti fizic.
Ne place mancarea buna dar nu suntem gurmanzi inraiti (aici campioni sunt Taurii, iar eu am doi in casa..).
ca si copii, capricornii sunt f cuinti, ascultatori, invata bine la scoala, sunt rabdatori, cam singuratici, uneori prea maturi pt varsta lor.

Iti dai seama ca eu am scris asa, la modul general. cred in zodii pana la un anumit punct... Cred cu adevarat in educatia pe care i-o dai copilului, in cei 7 ani de acasa.

Alina 38+cu Filip-Andrei si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

AMR 5 ZILE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

http://www.desprecopii.com/info-id-760-nm-Horoscopul-copiilor-Copilul-Peste.htm

36+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymumy spune:

Matza, nu stiu ce sa spun de varsatori, cu toate ca noi , teoretic, fiind balante, ne intelegem de minune cu varsatorii. Ayla ar fi trebuit sa fie in zodia varsatorului, si am fost foarte incintata, dar a iesit un mic capricorn . Deci... pot sa-ti spun cum sunt capricornii, de aceea mi-o doresc si pe a 2-a tot capricorn.Din punctul de vedere al parintilor, sunt niste copii ideali, sunt foarte ambitiosi, sunt foarte responsabili, perseverenti, nu ai sa tragi de ei niciodata sa-si faca temele , cind stiu ca au un lucru de facut, il fac pur si simplu, fara sa comenteze, sunt maturi pentru virsta lor, intr-adevar, cum zicea si Alina, sunt :ofticati: , nu accepta sa piarda si nici sa fie altul mai bun ca ei, dar in acelasi timp, sunt incapatinati, bineinteles, ei au mereu dreptate, ei le stiu pe toate cel mai bine, si parerea lor e cea mai buna.Dar sunt foarte norocosi, si in general, atrag atentia imediat in orice anturaj, sunt ca un magent, pentru ca stiu sa se faca foarte placuti. Cam atit in mare, ce am observat eu la Ayla, nu din carti.
Miha, si tu ai asociat imediat ziua de 26 cu raposatul .

Ghiulten, mami de printesa Ayla (15.01.2004) si 35+ cu alta minune de
Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare http://viatacudba.blogspot.com/

Mergi la inceput