Bulgarasi de ian-feb'12(51):Bv.SimonneL& ALTESA!!!
Raspunsuri - Pagina 2
Matzaila_81 spune:
Lady, trebuie sa fi linistita ca sa prinda anestezia. O sa te trezesti si o sa ne dai de stire imediat.
Eu una am fugit la butoi si ma baltacesc in el. Nu mi-a recomandat nimeni analize de fibrinogen, nu am facut-o pana acum si uite ca erau probleme. Nu fac clexane, mi-a mai dat analize pe langa fibrinogen tot referitor la coagulare dar alea au iesit perfect. Cumva doar fibrinogenul e crescut de capul lui. Daca puiul meu nu a fost hranit cum trebuie? Imi vine sa plang. Daca e ceva in neregula cu el?
Eu as vrea daca e sa fac cezariana sa o fac pe 28 ca atunci facem un an de la casatorie si cadou mai frumos de atat nu-i pot lua sotului meu. Sau pe 20 ca sa fie capricorn ca aia sunt mai norocosi decat varsatorii.
+36
georgia_c spune:
eu tot sper sa ma apuce durerile pana la ceza , mi-ar place mie sa vine pisco cand vrea ea nu cand vrem noi..asa cum de altfel s-a si intaplat cu sarcina .. nah babisme de=-ale mele..iti suna cunoscut anto?
mie asta cu cainii comunitari mi se pare ..iubesc animalele dar nu asa in formatie de haita (nebuna);puiuta, vezi ca sunt pe piata niste fluiere speciala care scot un anume sunet , pe care oamenii nici nu-l percep , dar care ii deranjeaza pe caini si nu se apropie de sursa zgomotului (iti spun pt ca , cunosc o tipa care a avut asa ceva tot insarcinata fiind)
lady dar de ce iti face anestezie generala ?sa-ti faca paritla si asa o si vezi pe pitica imdediat ce se naste , esti si tu linistita , sau ma rog mai linistita
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
Vladut vrea sa traiasca!Sa-l ajutam si noi!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=168191&nm=Vladut-vrea-sa-traiasca
aerlilian spune:
Matza, in noiembrie, cand mi-am facut eu analizele, mi-a iesit fibrinogenul 572. Daca suntem deja trei care avem fibrinogenul asa mare, inseamna ca e ceva in neregula cu toate trei? Nu intelegi ca asa ies astea in sarcina???
36+
http://community.webshots.com/user/aerlilian?vhost=community
georgia_c spune:
matza , uite in primul rand iti postez un link ,unde poti sa te "dixtrezi" citind despre mai multe analize , care se modifica in sarcina
http://mymed.ro/analize-medicale-explicate-pentru-pacient-ghid-de-interpretare-a-analizelor-uzuale.html
apoi , daca analizele tale de coagulare arata bine in timpul sarcinii , atunci cand organismul este suprasolicitat , ca doar e in sarcina nu ? , de ce te duci tu cu gandul ca ceva este in neregula ; da , stiu ca fibrinogenul este un indicator al coagularii , dar nu e singurul si nici relevant; niciun medic nu mi-a modificat doza de anticuagulant numai pt ca am avut fibrinogenul marit
si de unde pana unde ca nu e bine hranit bb????
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
Vladut vrea sa traiasca!Sa-l ajutam si noi!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=168191&nm=Vladut-vrea-sa-traiasca
happymumy spune:
Matza, vezi ca , conform majoritatii horoscoapelor, 19 e ultima zi de capricorn. Eu de ce crezi ca vreau pe 19?? As prefera capricorn decit varsator, daca tot e sa aleg, dar numai daca e ok pentru bebe.Daca nu , ma alatur lui lady si aerlilian pe 25 sau 26, cu toate ca , parca pe 26 nu prea as vrea, ca era ziua lui ceausescu , asta e , stiu ca sunt cu capul .
Ghiulten, mami de printesa Ayla (15.01.2004) si 35+ cu alta minune de
Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare http://viatacudba.blogspot.com/
ALTESA spune:
matza nu intelegi ca fibrinogenul asta creste din orice mica infectie e foarte sensibil el de lelul lui.
eu l-am avut si 900 si ceva asa ca nu-i bai.
Am vorbit cu doctorila ma asteapta maine si decidem daca ma interneaza sau nu ,depide de cum ma gaseste la control,nenorocirea e ca s-ar putea sa mai stau cateva zile prin spital pana nascof ce decizie grea am de luat.
40+ cu baby Rafael-Ioan
Matzaila_81 spune:
Fetele va multumesc, m-am linistit.
Incepusem sa citesc acum despre trombofilie si trombi si boli autoimune si vanatai si mi-am amintit ca acum 3-4 ani faceam si eu multe vanatai....ce sa mai zic, ajunsesem departe pe miriste.
Altesa, daca ai ovulat mai tarziu e posibil sa nasti mai tarziu. Dar stiu ca e important sa-l monitorizeze pe bebe.
19 e ultima zi din capricorn???????? As fi in 37 de saptamani si 6 zile.
Doamne, hai ca ma duc cu capul serios. Am ajuns acum sa ma gandesc sa nasc copilul intr-o anumita zodie si sa fac cezariana pentru asta.
Desi mi-e teama ( din nou) sa nu fie ghinionist ca maica-sa. Voua vi se par varsatorii fericiti in relatii si in viata?
+36
tebligia spune:
hop si noi dupa o zi de aranjat camera puiului , am montat patutul si mobilierul ne-a luat ceva timp ,
credeam k in seara asta apare bulgarasul ALTESEI dar poate maine
Matza fibrinogen mare in sarcina si restul analizelor sunt normale plus minus fata de valorile normale..
Lady analize proaste avem toate cu secretia poate sa fie o problema
ma duc la dush si sper sa dorm in noapte asta ... noapte buna mamici
YLARI spune:
Seara buna fetelor. Fara sa vreau am intrat aici in loc sa intru la odiseea de mai-iunie.
Daca tot am intrat am zis sa va trimit un pupic tuturor.
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
bebedoiu
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
mihaelaradu spune:
Olim Te asteptam sa ne povestesti cum au decurs orele de gimnastica in apa.
Alina Ar fi frumos tare sa-ti aduca viata un asa cadou. Tot ce e posibil
Stiu ca ar fi mult mai bine daca mi-as pierde timpul gandind mai constructiv decat sa ma tot uit in oglinda la tzatzele mele , dar sunt sigura ca si asta face parte din procesul numit "sarcina".
Matza raportez si eu lipsa de vergeturi pe burtica, insa de tzitzi mi se rupe sufletul. Sotul meu zice ca el nu vede nimic (), pai de mai vedea si el, clar mi se inecau toate corabiile. Matzuco or fi capricornii mai norocosi, dar noi, varsatorii, suntem mai focosi sau ti-e frica de un bebe cu prea multa personalitate?
Anda gaseste tu doctorul si vin si eu cu tine la tunning daca nu reusesc sa-i fac din nou tzantzosi cu sportul. Iti dau PM cu nr meu. Chiar ma gandeam sa te intreb daca pot sa utilizez nr tau cand a fi sa se intample ca sa va anunt si eu cumva..caci sotul nu citeste/vorbeste romaneste ca sa se descurce pe forum.
Lady nu stiu ce sa zic sa te incurajez. Din suflet iti doresc liniste si sanatate. Pana la urma tot tu esti cea care ne incurajeaza pe noi Si era sa uit, felicitari pt programare. Te-ai trecut in listuta??? :D
Jessamine in jurul buricului am si eu niste cerculete parca rosiatice, dar dr mi-a explicat ca e din cauza ca s-a "extins" buricul. Cand scap de burtica si buricul se retrage, liniile acelea vor disparea. Ma gandeam eu cand v-am scris ca m-am iritat, ca doar ce am iesit din baie
Anca si mie mi-au spus cam toate mamicile cipriote sa ma dau cu ulei de masline, dar am incercat in vara si apoi am renuntat. Acum, la fiecare al doilea dus, amestec 1 lingura zahar cu 2 linguri ulei masline si ma frec in zonele predispuse la vergeturi. Pielea ramane super catifelata. Dupa dus, insa, mai aplic juma de tub de crema caci pielea mea e ca de sarpe. Apropo de caca/pisu, prietena mea a primit o clisma (nu din pozitia "capra" ci culcata pe o dunga) si in sala de nasteri a facut pe ea (toate alea) de 2 ori..A murit de rusine, cu toate ca moasa i-a explicat de la inceput pt ce e galeata de sub masa de nasteri.
Puiutza eu nu te ajut. Ma inscriu in clubul tau. Azi am plans ca daca mor in timpul nasterii, iubi nu o sa ramana cu multi bani sa creasca fetita dupa ce ma ingroapa. Si am facut o scena monstru de care mi-e tare rusine Dar imi dadea tarcoale nenorocita asta de depresie de cca 2 saptamani.
Annissia
Iaura si eu imi tot promit singura ca nu ma pierd cand vomita/tuseste/se-neaca fata, dar parca ma vad.. la Flavi sa creasca mare!
Ramonel, Anda Off, tot am vrut sa ma bag si eu intre voi..din dor de Cluj..statam si eu in primul an de studentie pe Campului, al doilea pe Clabucet si Plopilor, iar din al treilea m-am mutat in Marasti pe Aurel Vlaicu; al patrulea si masterul le-am stat in Groapa, pe Rasaritului. Am un dor de Cluj ca uneori ma doare sufletul. Nu vreti sa deschidem topic nou: "Clujul cel mai frumos loc de pe pamant"?
Cati ce ma bucur ca ne-ai scris. Sa aveti multa sanatate!
Anahadasa
Aerlilian si Lady nu va bateti pe 26 ianuarie. Totusi a fost ziua de nastere a celui mai iubit fiu al poporului. Putin respect pt Raposatu', fetele.
33+ cu pisicutza Iris
http://flowerspeaking.wordpress.com/