Bulgarasi de ian-feb'12(51):Bv.SimonneL& ALTESA!!!
Raspunsuri - Pagina 11
danezza spune:
felicitari Altesa, in sfarsit bebe a scos nasucul. Te asteptam sa ne povesteti. Visez eu sau tu faceai trat cu clexane? sper sa nu confund borcanele . Daca e asa, te astept sa ne povestesti si noua pana cand ai facut injectiile, sa fim pregatite :)
Asa invidiez fetele care au scapat deja, intelegeti voi notiunea de invidie :)
as vrea sa stiu si eu cand va fi exact momentul, sa fiu pregatita desi nu cred ca sunt pregatita psihic sa stau pana la 40 de sapt .. nu mai am rabdare pur si simplu.
Peste o saptamana mai merg la dr si sper sa ma lamureasca mai mult si sa-mi spuna ca-mi face ceza si mai ales cand :D
Azi am donat sange si urina pt analizele de trim 3, peste cateva zile facem secretia (care a inceput sa mi se para dubioasa rau) si cult de col pt streptococ B ca tot a fost asa pomenit nemerncul asta de strepto!
Va pup pe toate!
in 35+ de fetita cu fundita
Doamne ajuta!
MTHFR C677 Homozigot
alina_anto spune:
Mady Mult a fost, putin a ramas, vezi?? Ai stat cumintica, ascultatoare, si bine ai facut. Mai ai asa putin si tu...
GianinaPai cum mami, sa te mai vada pe 18, cand tu ai DPN-ul pe 17?? Asa a zis dr, crede ca depasesti termenul?? Eu cred ca nasti si tu sapt asta
Fetele, eu abia mai pot merge, ma dor rau oasele bazinului.. Totusi m-as duce maine putin la plimbare (vreau sa ii iau Sarei ceva de imbracat, ca sunt reduceri la Z). Toata lumea imi spune sa stau cuminte acasa, dar m-am plictisit rau de tot, si parca ma simt mai rau stand decat plimbandu-ma putin...
Alina 38+cu Filip-Andrei si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)
AMR 4 ZILE!!!
mady_19 spune:
-alina...da mai e putin...si la tinee..,,te cred cand spui ca nu ai stare..asha sunt si eu..desi ma dor toate alea nu am stare sa stau in patsa ai grija totusi....
-da si eu cred ca Gianina ne face vreo surpriza in curand
38+cu
AMR 5 zile
olishka spune:
Salutare!!!
Felicitari Altesa!!! Sa fiti sanatosi!!! Bine ai venit Rafael Ioan!!! Sa cresti mare si voinic!!!
Carina eu nu pot sa stau fara sutien, simt ca-mi pierd sanii Mi-l dau jos doar cand ma culc.
Annesi imi pare tare rau ca nu ti-e bine. Sper sa vina bebe cat mai repede si sa ajungeti acasa. Sa ne spui ce hotaraste doctorul dupa vizita de astazi
Mady ce putin mai ai si tu Bravo!!!
Si eu tot de vreo 7 luni stau pe tusa, dar mai am rabdare, caci cu burta asta nu am nici un apetit...
Olga, mamica lui David iepurasul si 34+
dari_nanau spune:
Fetelor, am pus poze de la intalnire pe picasa in contul comun.
Va pup O seara buna sa aveti!
Dariana +33 cu si mamica fericita de Emma (11.10.2007)
alina_anto spune:
Am facut azi cateva poze cu "burtoiul" meu (asa cum ii spune Sara )
aici
Alina 38+cu Filip-Andrei si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)
AMR 4 ZILE!!!
aerlilian spune:
Puiutza... Da, probabil daca ne lasa bebeii, intram in recuperari...
La mine in seara asta se monteaza patutul lui bebe!Cred ca va fi destul de complicat pentru ca avem doua cutii enorme pline de placi si suruburi.Sa ne tineti pumnii sa nu ramana piese in plus!
36+
http://community.webshots.com/user/aerlilian?vhost=community
alina_anto spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aerlilian Puiutza... Da, probabil daca ne lasa bebeii, intram in recuperari... La mine in seara asta se monteaza patutul lui bebe!Cred ca va fi destul de complicat pentru ca avem doua cutii enorme pline de placi si suruburi.Sa ne tineti pumnii sa nu ramana piese in plus! 36+ http://community.webshots.com/user/aerlilian?vhost=community |
Succes!!!
AMR 4 ZILE!!!
Matzaila_81 spune:
Matza e moracanoasa.
A stat trei ore la medicul de familie dupa care a ajuns acasa si a dormit pana acum.
Yupeeeeeeee! Felicitari Altesa!!!!!!!!
+36